- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Ha ez ennyire nem megy, miért nem mész be egy GSM shop-ba, és a tag - aki napi 100 fóliát rak fel - felteszi neked jól, és mondjuk kér egy ezrest, vagy kettőt, de szakember? Inkább eladod? Gondolom, akkor valami mással is elégedetlen vagy, esetleg semmi nem fogott meg ebben az S9 telefonban.
timelord1987:
A Turbado.hu plusz szolgáltatása adott esetben túlmutat a gyártói garin. Esetleg, nézd meg náluk is.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
törölt tag
Sziasztok!
Hol érdemesebb mobilt vásárolni házhozszállítással? Telenornál vagy a Samsung Experience Store-nál?
-
zelos
aktív tag
válasz sityupityu #29980 üzenetére
.. akkor infravörös.
-
csorbajeno
veterán
válasz Fitzgerald #29991 üzenetére
Jaja, én is kiküldtem mindenkit a házból. Ne szólaljanak meg és ne nézzék, hogy mit csinálok és hogyan. Csak az eredményben gyönyörködhettek
-
Fitzgerald
veterán
Dome Glass felmegy, bár volt akinek az sem sikerült. Meg hát még mindig nem 2 forint sajnos, mint ezek a kínai cuccok.
Nekem 1 éve van rajta, olyan mint amikor felraktam. Ilyen "ark" nélkül nehéz felrakni ezeket a ragasztós szarokat.
Amikor fóliát/üveget raktam fel a Dome Glass előtt, akkor általában még levegőt sem vettem közben, hogy a lehető legtökéletesebben sikerüljön feltenni. Sőt, előtte kivégeztem a szomszédokat meg a kutyáikat is, meg a háztömbön mindenkit, hogy még véletlenül se zavarhasson meg senki semmilyen módon, miközben rakom fel a cuccot. -
csorbajeno
veterán
válasz 22balu #29989 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de megpróbálnád megcserélni a 2 SIM-kártyát? Ha ez után is csinálja ugyanazzal a slottal, akkor szervíz, ha viszont átvált a probléma az 1. SIM-re, akkor szolgáltató, mert a kártyával van a bibi. Hirtelen ez jut az eszembe, mert a leírásod alapján ezt ne állandó jelleggel produkálja, hanem alkalmi.
-
22balu
aktív tag
Sziasztok
Néha nem csöng ki a másodlagos simem hanem azonnal nem fogadottba teszi. Szeptemberbe volt utoljára bekapcsolva a telo igy egyenként végig frissitgettem.A legutolsó majusi után csináltam egy gyári visszaállítást. A júniusi frissítést meg nem ajanlotta fel. Tegyem újra odinnal vagy smart switchel csináljak egy rendszer visszaállítást? Független a telefon. 2 simet használok mind kettő t-mobile
[ Szerkesztve ]
-
mati12
senior tag
A hétvége óta ma kerültem úgy gépközelbe, hogy volt időm felrakni a Német romot,végre már nekem is van éjszakai módom,már csak a sötétedést várom,hogy kitudjam próbálni.
Ismételten nagy köszönet a rom feltöltésért csorbajeno fórumtársnak.[ Szerkesztve ]
-
kutyek
senior tag
válasz bandita #29951 üzenetére
- én a [link] button mapper Pro appot használom a bixby gomb átprogramozására, tökéletes. Megnéztem az action listet, szerintem Google search is megoldható (nem próbálnám ki, mert blokkolom azt az appot).
- ahogy írták, adguard DNS jó ingyenes megoldás, én javaslom az appot is, MINDENT IS blokkol, az életben nem láttam még reklámot. Téli ünnepi időszakban rendszeresen akciós, 1 USD alatt megvehető. Én bátran ajánlom, de van pár napos próbaverzió is, azzal nincs mit veszteni... Ha csak böngészőben kell szűrés, a Samsung storeban ingyenes az [link] Adguard content blocker is.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Helyben lenne egy 6T.... ha elmegy, akkor rámegyek arra.
-
Rinocerosz
őstag
válasz csorbajeno #29979 üzenetére
Nem baj majd a huaweire rá fog menni... mert annak csak 2x jobban van lekerekítve a széle.
-
veterán
-
embe
nagyúr
válasz Rinocerosz #29976 üzenetére
Nekem azt a gyári tok emelte el kicsit.
Majd dobtam az uv-s miatt. -
Rinocerosz
őstag
Azzal is gond volt?
Tudom a fólia nem a legjobb mert nem teljesen tökéletes de azért nekem már 5 hónapja rajta van és lekpogom (kopp,kopp ) a csak oldalt vannak pici bubik de annyira oldalt, hogy nem zavar.De akárhogy is...minden telefon le van kerekítve (jóformán) szóval akármire váltasz csak rosszabb lesz a helyzet mert a samsunghoz legalább vannak lehetőségeid venni dolgokat.
Az olcsóbb kategóri is lekerekített jóformán. -
embe
nagyúr
válasz Rinocerosz #29973 üzenetére
Hagyományos Samu fóliám volt.
-
szemy94
senior tag
válasz Rinocerosz #29973 üzenetére
Hydrogel amúgy nagyon jól rámegy(menne), csak nem szabad hibázni, ha porszem vagy szösz kerül alá nem lehet szépen kiszedni, mint a sima fólia alól. Mire belejöttem, addigra jött a tempered glass, mire abba is belejöttem, erre a telefonra meg a Hydro tűnik jónak...
Más: QI autós töltő ugyebár 5W (5V 1A) mennyivel kellene töltenie? Specifikáció szerint Input/Output is 5V 1A, nah már most mennyi a tűrhető veszteség? Sima töltő tesztelve másik telefonnal (nincs nálam az átalakító most) 600+ mA a töltő, ugyanez a töltő bedugva a QI töltőbe kb. 200mA, de inkább kevesebb az átlag.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
-
embe
nagyúr
válasz Sungoo #29966 üzenetére
Nekiálltam...szar lett megint. A széle már most levegős. De ez ugyanúgy elállt a "felpróbálás " során mint az első fólia.
Meg kicsit várok, aztán eladom a telót. Utálom ezt a szarakodást vele. De igazán nem tudnék mit venni. Az S10E jó lenne, csak arra sokat kellene pótolni. -
embe
nagyúr
válasz Sungoo #29958 üzenetére
És semmi flicflac, csak ráteszed a fóliát merőlegesen a foltra és kész?
Ami most érkezett, ahhoz ez a videó volt mellékelve. Itt 4 foltba teszi a ragasztót.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
NFC-s fizetésnek van valami trükkje?
Hol működik, hol nem. Erste-s vagyok. Tudom volt most ez a Maestro körüli mizéria.Kapcsolatok között be van állítva az alkalmazás, de hol működik, hol nem.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám a call record programmal, hogy amikor rögzíti a hívásokat nem rögzít minden hívást és nem teszi hozzá a hívó nevét. Simán csak annyit jelezz hogy kimenő hogy bejövő hívás. Nagyon régóta használom És soha nem volt ilyen gondom vele. Van valakinek tapasztalata ezzel a programmal ezen a telefonon?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
kelly416
veterán
Nekem ez bevált, bár nem totális-globális megoldás. Ilyeneket én is tapasztalok. A passziánszban amivel játszani szoktam, egy ideig semmilyen reklámot nem dobott, most 1-2 hete dobálja a leosztások között, de játék közben a lap alján heverő reklám még mindig nincs ott. Szinte mindent kigyomlált mindenhonnan.
-
-
bandita
csendes tag
Sziasztok,
tegnap ota ismet Samsung tulajdonos vagyok. Lenne nehany kerdesem, amire meg nem sikerult valaszt talalnom:
- hogyan lehet (lehet-e) allitani az ertesitesi led szinet a kulonbozo alkalmazasoknal?
- ra lehet valahogy varazsolni a google searchot (nem az assistantot) valamelyik soft gombra? vagy a bixby gombra?
- hasznalja valaki a notSABS adblockert? https://github.com/GoldenKappa/notSABS
- esetleg tudtak ajanlani egy masikat ami jol mukodik root nelkul? -
embe
nagyúr
válasz alcapone386 #29944 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Jól elő van készítve. Természetesen amit hozzáadnak ki sem bontom. A gond az volt Híg a széle eleve elallt kicsit. És Ahogy nézem ennek is.
-
kelly416
veterán
Én egy foltba teszem mindig. Azaz nem, egyszer megpróbáltam csíkba, ami a két végén kezdett el terjedni, így bubit képezve a közepén, azóta mindig egy foltba rakom.
Valahogy így. Feketével a csík, sötét szürkével ahogy elkezdett oszlani, világossal, ahogy még tovább terjedt, és végül pirossal amikor összecuppant két oldalt a folyadék úgy, hogy bubi maradt középen, kiszorítva a bent lévő cuccot is. Na azt a bubit kergesd ki onnan úgy, hogy nem nyomod ki közben a lét túlságosan... -
e-newsee
addikt
válasz alcapone386 #29944 üzenetére
Ha ezt kombinálod egy Whitestone üveggel, akkor meg lesz egy Sheron Stone-od.
(OK, ez sz@r volt, de nem tudtam megállni. )
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
alcapone386
őstag
Hosszu duci csikban, de egybefuggo legyen. Azért vált fel neked, mert az előkészítés nem volt megfelelő. Amit adnak hozza alkoholos kendot, az nem lesz eleg. Ha tudsz menni praktikerbe, érdemes 500Ft korül venni sheron zöld ablaktisztitót. Amióta ezt használom, nincs felválás. Igaz en előtte szappanos vízzel is átmosom
link[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Egy körkérdés.
Megérkezett ma a 4. UV-s fóliám. Ezt már jó lenne jól feltenni. Bár az elsőt sikerült, de az kb. 1 hónap után felvált.
Tehát a kérdésem. A ragasztót a kijelző közepére nyomjátok egy nagy kerek foltba, vagy hosszába egy csíkként a kijelző közepére?
Erre is arra is van példa. A fólia Alis oldalán egyik terméknél egyiket jelöli jóként, a másikat kiemeli hogy rossz. Másik terméknél meg pont fordítva.
De ha elrontanám sincs vész, mert úton van az 5. -
spider80
őstag
válasz PofaJenö #29936 üzenetére
A UPC a Vodafone hálózatát használja,ezért kaptál te is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Tiger.
nagyúr
Vagy ő Timley
Vagy ő Alarmy őt ioson is használom. Sok lehetőség van a megérintésre.
Utána dobj egy liket és iratkozz fel[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
S9
tag
Nem tud véletlen valaki olyan ébresztő appot amit ébresztéskor nem húzogatni kell hanem csak megérinteni?
-
HawerKing
őstag
"Naaa mán ötvenedjére kérdem, hogy azt a rothatt lehuzható értesitési sávot KILEHET E kapcsolni a lezárt képernyőn??????"
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
kelly416
veterán
válasz ArthurShelby #29911 üzenetére
Tárcsázó, 3pötty, beállítások, kiegészítő szolgáltatások.
Már ha ez az, ami okozza ezt a jelenséget. -
Bathalsar
aktív tag
válasz ArthurShelby #29927 üzenetére
Filmet nem tudtam ellenőrizni, mert VPN csatlakozás után más IP címet kapnak a kliensek, mint az, amin csücsül a fájlszerver.
De azért csináltam néhány sebesség tesztet.
Wi-Fi - VPN kapcsolat nélkül
Wi-Fi - VPN kapcsolattal
4G - VPN kapcsolat nélkül
4G - VPN kapcsolattalEgy pfSense a szerver, egyetlen 2.4 GHz-es magja van, 512 MB memóriája, de cserébe hardveres crypto be van kapcsolva az OpenVPN alá. VPN csatlakozásnál a CPU terheltség 5% körül mozgott, mikor 4G-n voltam, és 25% körül, mikor Wi-Fi-n.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
samu74
addikt
válasz beldeczki #29910 üzenetére
Látom sikerült. A következő válasz az lett volna amit kelly írt.
zelos ja ,a voda ma egész nap dobált ilyen értesítést. Valamit reszelnek a hálózaton ,konkrétan még az sms-t se nagyon kapta meg akinek küldtem... Remélem valami fejlesztés miatt van ,mert ránk férne.
legelek tárcsázóba pötyögd be ##61# (hívás gomb)
[ Szerkesztve ]
-----------
-
dkovizoli
addikt
válasz Rinocerosz #29926 üzenetére
A jelenlegi, francia régióra kiadott rom nem ugyanaz, mint a pillanatnyilag német régióra kiadott rom. Az az xef rom az előző, májusi xef romnak egy javított változata, hiába már júniusi a biztonsági szint. A DBT viszont már egy újabb, júniusi rom.
Ha ez magyar vodás készülék, akkor nem értem, hogy a származási kódja hogyan lehet francia? De ez a romolás szempontjából mindegy is most. Ha te erre a készülékre raktál is DBT kódos romot, annak nyoma sincs.
Ha egyre több kérdés merül fel benned az nem baj, mert azért ez a romolós dolog azért függ pár tényezőtől. Főleg ha OTA frissítést is szeretnél kapni. -
dkovizoli
addikt
válasz alcapone386 #29928 üzenetére
Nem rólam van szó. Én nem szeretnék semmit változtatni. A kollégában próbálom eloszlatni a kételyeket illetve segíteni neki a homályosabb dolgokat világosabbá tenni.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Bathalsar #29920 üzenetére
Igazából az érdekel hogy ha nem otthon vagy és bejelentkezel openvpnen távolról (mobilnet, vagy másik wifi), akkor ha lejátszol egy hd/fullhd videót akad e. Mert nálam eddig a telefon gyenge egyszálas teljesítményén vérzett el (komolyabb film esetén a upc-s 22Mbites feltöltés volt a szűk keresztmetszet laptoppal).
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Rinocerosz
őstag
válasz dkovizoli #29923 üzenetére
Több kérdés merült fel bennem mint amennyi választ kaptam
Mi köze a francia romnak a némethez? És miután én feltettem a német romot és bele raktam a német kártyát miért kapnék magyar frissítést?Eléjén azt írtad lesz OTA de a végén azt, hogy nem ugyan az a nemet és franci rom akkor végül is nem lesz nem?
Nekem a telefon a Vodától van de rá tettem a német romot... nekem nem lesz frissítés mert ilyen csc nincs hivatalosan ügye? Én csak odinnal tudok frissíteni vagy megvárom mire kijön a magyar rom is ezzel az éjszakai móddal és után azt felteszem.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz alcapone386 #29922 üzenetére
Ott van a második helyen az XEH. Tehát jelenleg is magyar kártya van benne.
-
dkovizoli
addikt
válasz davidkm2 #29917 üzenetére
Lesz OTA. De ez attól függ, hogy ezt a jelenlegi német firmwaret megkapja-e majd a francia. Ha megkapja, akkor lesz OTA, ha valamiért nem kapná meg, akkor nem lesz.De attól, hogy feltolsz egy német romot, még nem lesz német a csc-d. Ahhoz kell a német kártya, hogy német csc-d legyen. Utána kapsz frissítést magyar kártyával is. De ezt csak teljes törléssel tudod megcsinálni. Amúgy a jelenlegi júniusi francia rom csak valami kisebb patch, nem ugyanaz mint a német júniusi.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz ArthurShelby #29914 üzenetére
Én használok eseti jelleggel OpenVPN-t. A szerver egy pfSense. Ha van valamilyen teszt, akkor szívesen lefuttatom. Vagy csak kezdjek el játszani egy filmet hálózatról?
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
zelos
aktív tag
-
ArthurShelby
addikt
Valaki használ openvpn-t?
Igazából azért érdekelne mert csak 1 szálat tud kezelni, így a mobil oldal nálam mindig gyenge volt, kíváncsi lennék hogy egy s9 elég erős e már egy folyamatis film nézéshez (laptopon nem volt probléma). (S7 még gyenge hozzá kliensnek, a szerver egy Asus ac68u)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
davidkm2
tag
válasz alcapone386 #29909 üzenetére
Szolgáltatói szoftverver.
SAOMC_SM-G965F_OXM_XEF_PP_0006
1c93ee4f3c037ece
XEF/XEH,XEF/XEFErre gondoltál CSC alatt?
-
ArthurShelby
addikt
válasz kelly416 #29908 üzenetére
Nekem is van hasonló problémám, csak én flottás vagyok. Annyi volt hogy a hangpostát alapból bekapcsolták ,most ki lett mindenkinek kapcsolva, de így is foglaltat jelez egy idő után.
Mit hol kell kikapcoslni?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
davidkm2
tag
Sziasztok!
Ma frissítettem OTA-n az S9+t, izgatottan vártam a bright night módot a kameraban, és semmi.
Olvasom, hogy egy kb 700 megás updatenek kellett volna lennie, ez volt max 200.Bárkinek valami ötlete van, hogy mikor kapom meg, vagy csak elsiklottam valami fölött?
Köszi előre is! :R
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Egy olyan problémám van, hogy minden bejövő hívásra a csörgés kb. 10 másodpercig tart, majd abbamarad (nem csak a csörgés, hanem maga a bejövő hívás is). A másik fél pedig úgy látja, mintha kinyomnám a hívást. Régebben nem volt ilyen gondom. Elég idegesítő, sokszor ha nincs kéznél a telefon, mire felvenném, már "kinyomja" magát.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy mitől lehet?
-
Víz Elek
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- DIGI kábel TV
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen autót vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest