Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Srácok!
Van egy kis problémám, szerintetek hogyan lehetne megoldani?
Időnként azt csinálja a telefon, hogy zenehallgatás közben megállítja a zenét. Ha újra rányomok a Play-re, akkor vagy picivel visszábbról, vagy teljesen előlről kezdi el játszani ugyanazt. Teljesen függelten attól, hogy min hallgatom, ha gyalogolok és fülhallgatón akkor is csinálja, ha Bluetooth-on keresztül a kocsiban, akkor is. Nekem gyanús, hogy valami mozgással kapcsolatos dolog lehet ez, mert otthon pl az asztalra téve nem produkálta még.
Van valami ötletetek? Ma kicsit berágtam, mert 2 percen belül 3x állította meg a zenét, inkább lekapcsoltam a francba.
-
törölt tag
Sziasztok!
Miben rosszabb a Samsung Galaxy S9 az S9+ -nál?
Érdemes még S9-et venni? -
e-newsee
addikt
válasz stickrs #26988 üzenetére
Amúgy miért is jó, hogy ha nincs 4G, akkor nem lép fel semmilyen hálózatra?
Ha nem talál megfelelő hálózatot, akkor folyamatosan keres, és durván merül a telefon. Szóval semmi haszna. Inkább menjen fel bármilyen csumpi hálózatra, még mindig jobb."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Vjankovics82
senior tag
válasz csorbajeno #26995 üzenetére
Igen átváltottam!
-
Indiant
addikt
-
csorbajeno
veterán
válasz Vjankovics82 #26994 üzenetére
De azért Odinnal, mert te átváltottál TMH-ról XEH-ra, nem? És azzal együtt neked már frissebb is lett
-
Vjankovics82
senior tag
válasz csorbajeno #26990 üzenetére
Igen? Én azt Odinnal raktam fel pár napja!
-
SharpSA
veterán
válasz tibe0309 #26932 üzenetére
Nem szoktam közölni, mert nem veszek fel egyet sem, nincs telepítve erre program. Amikor használtam anno, akkor volt hogy mondtam, de a legtöbb felvétel azonnal törölve lett. Hogy lehet manipulálni? Persze, bármit. Egy utcai beszélgetést is észrevétlenül lehet rögzíteni...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
csorbajeno
veterán
válasz Vjankovics82 #26950 üzenetére
A TMH romra most jött az a frissítés, ami neked van.
-
stickrs
senior tag
Hello, be lehet valahogy állítani, hogy csak 4g-n legyen a telefon? Szoval ha az nincs akkor fel se menjen semmire.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
firka70
csendes tag
válasz scapegt #26888 üzenetére
Hali!
Nekem tegnap cserélték Samsung szervizben, miután nekem is csak 2 hónapos, nem vihettem máshova. 85ezer HUF volt. Kerettel együtt az egész cserélve lett.
Az irodában az asztalon ráesett a céges telefon, ahogy azt lehúztam a töltőről, Huawei - Samsung 1-0.
Samsung ClearCover gyári fólia ennyit fogott (semmit).
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz Vjankovics82 #26935 üzenetére
Az XEH ezt már megkapta, azt hiszem pont akkor, amikor a telefont vetted/kaptad. Semmi különöset nem vettem észre, csak annyi változott, hogy áprilisi lett a biztonsági frissítés. Ha neked már áprilisi, akkor megkaptad, ha nem, akkor keress rá, látnia kell. Egy bő hete jelezték többen is, hogy megkapták a frissítést.
-
viewdetails
addikt
Oreo vs Pie? Badlock vs Nicelock?
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kiskeni
aktív tag
válasz Vjankovics82 #26968 üzenetére
Egyéntől függ, de pl. nekem tetszik. Gyorsan válaszolhatok így bárkinek, nem kell megnyitnom az appot. Csak rákoppintok a fejre és már írom is a választ, utána pedig egy pöccintéssel bezárom és kész.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kiskeni
aktív tag
válasz Vjankovics82 #26963 üzenetére
Nekem sincs ott, de érthető. Elvégre előugrik a kis fejecske, akkor minek világító szélek neki?
-
e-newsee
addikt
válasz belashx #26919 üzenetére
A Nice Shotnak még látom értelmét. Ha nem akarsz tréninganyagot készíteni jegyzetekkel, meg tapicskolás infókkal, csak simán felvenni valamit, akkor arra jó.
A másik meg szerintem nem sokat tesz hozzá a mindennapi élethez. A múltbéli értesítések között keresgélni nem tudom, miért lehet igazán hasznos."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kiskeni
aktív tag
Hm, egy oldal cikke [link] is megfogalmazta azt, amit a hosszú Firefox-os (telefonon) pályafutásom során olykor mintha én is érzékeltem volna. Ezek szerint nem csak "mintha". Szóval tényleg ennyire szemét a Google, hogy szándékosan akadályozza a Firefox-ot mobilon (ott szinte biztosan)? Mikre is gondolok? Szinte az összes oldalon rosszabbak az animációk, szaggatósabbak, lassabban töltenek be esetleg, de a görgetés sem fluid komplexebb oldalaknál. A Chrome látszólag jobban kezeli a különféle tartalmakat. Ha a szöveges felépítésnél bonyolultabb egy oldal, akkor a Firefox érezhetően rosszabbul tejlesít. Ami még szemet szúrt, hogy a Google kereső használata Chrome-ban olyan, mintha egy alkalmazást használnál, míg Firefox-ban ez inkább olyan, mintha valami egyszerűsített-szerű nézetben látogatnád meg az oldalt. A képek sem jók, ha nem teszem ki teljes nézetbe a Google képkeresőjében, akkor pixeles a kép, míg a Chrome Teljes nézet nélkül is szépen meg tudja jeleníteni a képet. Ilyesmikre kell gondolni.
Bocs, ha valakit ez zavarna off-ként is, de annyiban ide passzol, hogy telefonon is elérhető, bővítményekre vágyó S9 júzerként eléggé szemet szúr, hogy ilyen dadogások előfordulhatnak. Elvégre nem ezért vettem életemben először flagship telefont, hogy aztán bármiféle apró bakiba is belefussak... Más böngésző meg mobilra nincs, ami ilyen hatalmas mértékben testreszabható, mint a Firefox, mivel egyik-másik sem támogat semmilyen bővítményt. Úgy meg végképp nem, mint a Firefox, hogy hellyel-közzel egy az egyben használhatod az asztali böngészőben is elérhető bővítményeket és letöltheted őket ugyanonnan... Beépített bővítmények ugyan akadnak, melyek javarészt hirdetésblokkolók és nekem tulajdonképpen az is kell, de hagyjuk. Ezek a beépített vackok semmit nem érnek egy jófajta Ublock Origin-hez képest (aki filmezik esetleg online, az tudja).Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Indiant
addikt
válasz Rinocerosz #26962 üzenetére
Akkor használd a BadLock-ot.
Aki nem rootolt és mentené a telót, az mit használ??
[ Szerkesztve ]
-
Vjankovics82
senior tag
Edge világító szélekbe miért nincs ott a messenger alkalmazás? Másnál sincs benne?
-
helixP
nagyúr
válasz hackeeeee #26958 üzenetére
Az utóbbiban igazad lehet, de akkor lenne ez az "én bajom" ha egy meghatározott helyen lenne nagy merülés, és akkor erre tippelnék én is.
De nálam ez folyamatos, nem lokációhoz kötött. Ha kezembe veszem a telefont, 1% / Perc alapon merül.
Reggeli adatom 25 perc akkumulátor használat (WiFi-n böngészés), 11 perc képernyőidő: 100 => 90%.[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz helixP #26955 üzenetére
Nem tudom mit takar a "beépül", de nem vettem észre különbséget. A mekis app merített elég rendesen, de a fő probléma a folyamatos hálozatváltás, szerintem.. És őszintén szólva szerintem sokaknál ez az egyik fő probléma.
Gondolok itt arra, amikor váltogat 4G és 4G+ között az is drasztikus energiaigénnyel jár.
Véleményem szubjektív...
-
kiskeni
aktív tag
válasz viewdetails #26927 üzenetére
Nem mintha türelmetlen lennék, csak jeleztem, hogy még elvileg nincs fent. Persze így mostanra már nekem is tölti, de attól még mindig nincs fenn azon az információs oldalon ami fura. Eddig mindig rendre pontosan feldobták oda a frissítési infót, azért is ellenőriztem ott elsődlegesen.
-
ron8
senior tag
Az mennyire számít típus hibának hogy a lezáró gomb lötyög meg olyan mintha ki akarna esni?
-
Aryon87
félisten
válasz hackeeeee #26952 üzenetére
Nalam is tiltva van par app, de meg ez se eleg. Melohelyen a terero a gond bonuszba, de hogy szabadnaposan is tavoznak a szazalekok, az se normalis, plane keszenletben is.
Husvetot meg fotozom ezzel, aztan szerviz, utana kap kb 1 honapot, ha nem javul, atadom masnak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vihartigris
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Aryon87 #26946 üzenetére
Én most adhellel eléggé leheréltem a rendszert, letöröltem a drive-ot, ilyesmi, de..
Viszont ami feltűnt, hogy pl. fent volt a Mcdonald's app, hiába küldtem aludni, attól eléggé merült tőle a teló. Ezen kívül azt sem díjazza, hogy állandóan változat H+ és 4G+ között.
Cache törlés nekem is volt, bár így még elégedett vagyok, ahhoz képest, hogy nem volt FR.
Véleményem szubjektív...
-
Linkin1994
senior tag
válasz Vjankovics82 #26950 üzenetére
Szerintem ez jött neki is.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Vjankovics82
senior tag
válasz vihartigris #26945 üzenetére
Nekem ez van! Erre is jön? Van valami új a frissítésbe?
-
rendon
tag
Sziasztok.
Más is tapasztalja azt, ha a füléhez teszi a telefont (S9+) és kicsit megrázza, akkor mozogna a kamera? Mert hallok valami halk kattanást miközben rázom. Vagy ez teljesen normális? A régi s6 edge plusznál is hallotam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
vihartigris
őstag
Folyamatosan jön, tegnap délután kaptam meg.
bármi reciproka a semmi
-
.Szaki.
addikt
Húzd le felülről a Control Centert teljesen -> Jobb felül fogsz látni három pontot, arra kattints rá. -> Állapotsor -> Akku. töltöttség megjelen. pontot pipáld be.
(Nekem is idő volt most megtalálni, hülyébb helyre nehezen rakhatták volna, de egyszer már sikerült megtalálnom régen. )
-
PACSA75
őstag
válasz thedarkfox #26934 üzenetére
Nos ez a jövő nagy cirkusza lesz, azaz olyan fotók felhasználása (posztolása) , amin a család (vagy bármi más) mellett más személyek is ott virítanak, engedély nélkül 😀.
-
Indiant
addikt
Bocs, de nem találom a "Hozzászólás írása" lehetőséget pc-n.
Van Topicgazda? Jelezném Neki, hogy az új felületen a topicban a "Téma tudnivalók" marha rossz helyen van. Mert csa sokkal alatta van a "Kedvenc fórumtémáim" és az "Itt szóltam hozzá", amiknek felül kéne lennie. Illetve miképp lehet új hozzászólást írni???? (nem teszem offba, mert a topichoz kötődik) -
ron8
senior tag
Sziasztok! Töltöttség százalékát be lehet kapcsolni? Nem tálalom sehol..
-
Vjankovics82
senior tag
válasz csorbajeno #26929 üzenetére
Hello!
Ez most milyen frissítés? XEH-ra is jön?
-
thedarkfox
senior tag
válasz tibe0309 #26932 üzenetére
Hogyne lenne.
Pl.:Magánszemélyként iskolai rendezvényen fotózom videózom a gyerekeimet. Nem tölthetem fel semmilyen oldalra (szándékosan csak oldalt írtam nem face, insta, bármilyen honlap mert ez egységes) azt a képet amelyen más szereplő, gyerek, szülő, tanár, utcai kufár, rajta van, csak akkor ha az illető irásba adja illetve kiblőrözöm a felvételről.
-
thedarkfox
senior tag
válasz PACSA75 #26930 üzenetére
Jó de azért azt is vegyük figyelembe, hogy akinek leginkább hiányzik az általában munkából kifolyólag "kell neki". Kocsiba rendelésfelvétel, etc, etc... elég kis % akar vele visszaélni azok meg simán p***tuljanak meg. 3-4 helyről jön nekem is rendelés napközben nekem is jólenne, de ezért eret nem vágok magamon.
Mondjuk azis érdekes egy banki beszélgetést pl a bank felvehet, de ha a beszélgetés elején jelzed hogy te is rögzítenéd a csevejt rögtön bontják a vonalat. De ez nagyonoff -
tibe0309
tag
válasz SharpSA #26928 üzenetére
Mondhatom én is azt, hogy a hozzáállást nem értem. Mások is tesznek a személyes adataim védelmére, én is teszek másokéra. (amúgy magánszemélyként nincs szerintem GDPR, elég para lenne, ha mindenkinek írnom kéne, hogy figy megvan az email címed, maradhat? Vagy elhagyom a telefonom, aztán mehetnék bejelenteni, hogy néhány személyes adat rossz kézbe kerülhetett)
Szoktad közölni, hogy felveszed a beszélgetést? Ha ezt megteszed, akkor engem legkevésbé sem zavar egy felvétel. Amúgy enélkül is számon kérhetsz azért amit mondok -
PACSA75
őstag
válasz SharpSA #26928 üzenetére
Én értem, hogy te mire akarsz kilyukadni, és részben igazad van, viszont egy elég gázos világban élünk és egy rögzített beszélgetést a mai világban elég könnyű manipulálni, azaz kis vágással csodákat lehet művelni és ezzel később visszaélni. Sajnos ilyen az ember, ha valamit a maga hasznára tud fordítani, azt meg is teszi (természetesen tisztelet a kivételnek).
-
csorbajeno
veterán
válasz viewdetails #26927 üzenetére
Így van. Éjszaka még nem láttam, most pedig már frissítve van a telefonom
-
SharpSA
veterán
válasz tibe0309 #26897 üzenetére
Én meg ezt a hozzáállást nem értem. Ezért feljelenteni valakit? Miért zavar, ha felveszik a beszélgetést? Figyelj oda mindig arra amit, ahogy mondasz. Vállad a felelősséget saját magadért, egyébként sumákolásnak tűnik az egész. Engem totál nem érdekel, ha felveszik a beszélgetést. Ha valamit kimondtam, akkor azért vállalom a felelősséget.
Amúgy meg a hívásrögzítés mint jegyzet szerintem teljesen elfogadható dolog.
Ez az egész gdpr is csak a sumákolásnak segít szerintem, mert manapság milyen személyes adat védelem van? Kb semmilyen....[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
zelos
aktív tag
-
Aryon87
félisten
válasz kelly416 #26921 üzenetére
Ez lófing. Alig használod és merül mint a titanic, ez világos a diagramból is. 2 óra SoT sincs, és 45%? Pheh.. nálam kb ugyanennyi idő alatt kb 4 óra szokott lenni, és még azt is keveslem.
És a gyenge térerőd még bónusz isCsak tudnám a rendszer mit eszik, ráadásul duplán..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kiskeni
aktív tag
válasz csorbajeno #26923 üzenetére
[Notify Update] - persze hogy nem látja, mert még valójában nincs kint. Viszont ahogy néztem Sammobile-on fent van, de akkor ezt így nem igazán értem.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz viewdetails #26907 üzenetére
Nekem a sima S9 meg nem látja a TMH-ra a frissítést, de ha meglesz, akkor elmondható részemről is, hogy a Telekom belehúzott a frissítésekbe és bőven faragott az egy hónapos lemaradásból (de még így is le van maradva az XEH-tól).
-
kelly416
veterán
válasz realzidane #26920 üzenetére
Szeged Árkád. Kellett a számla, és néhány szép szó. Pár perc, és még wifi jelszót is adtak utána, hogy a szükségeseket helyben le tudjam kapni.
Más: úgy érzem, nem ez [kép] az üzemidők csúcsa, de igazából nem vagyok elégedetlen.
-
mSchumi87
senior tag
Eladás elot elég ujra huzni a telot Odinnal az elvileg torol mindent igaz?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
viewdetails
addikt
Kint a CSD1 a TMH-ra.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
törölt tag
válasz e-newsee #26896 üzenetére
Én értem, hogy fontos, és te a kocsiban ülve be tudod mondani, hogy rögzíted, de ugyanúgy nem fogsz tudni megadni adatkezelési azonosítót amivel a másik fél kikérheti a beszélgetést.
Ezt meg tudod kerülni nem igazán szabálykövető módon spec hardverrel, vagy követni kell a hivatalos utat, és felhúzni erre egy minimál infrastruktúrát. (2 perces gondolat: ügyfél központi számot hív, az elmondja mit kell tudni, ügyfél beböki a rád utaló mondjuk 3 jegyű számot, ekkor te kicsörögsz, a központ indítja a rögzítést. Te meg weben visszahallgathatod. ) -
kiskeni
aktív tag
válasz thedarkfox #26901 üzenetére
Galéria szerkesztője, vízszintes tájolás illetve: "Beforgatom függőlegesbe és mentem" - igen, persze, hogy szerkesztettem volna a képet, de valamiért nem akarta az igazat. A megoldás az volt, hogy töröltem a képet a fenébe, megkerestem a google képtalálatai között ahonnan leszedtem és megjelenítettem a Galériában Firefox segítségével. Onnantól csak elforgattam a telefont és lám, érdekes mód már ki tudta tölteni a képet.
Ez kissé érthetetlen volt számomra amúgy, mert még direkt ellenőriztem is a kép tulajdonságait, hogy stimmel-e a felbontás és stimmelt, tehát a szürke képen kívül nem volt semmi a kép része. Érdekes az is, hogy a letöltött változatnál ha elforgattam a telefont, akkor is ugyanúgy körbekeretezte... Ezért próbáltam szerkeszteni, hátha.
Most néztem amúgy random telómmal lőtt képeknél, azoknál megfelelően működik az elforgatás szerkesztővel és telefon elforgatásával is, szóval nem értem.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest