Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
HawerKing
őstag
Most jut eszembe a több ablakos nézet... pitén ezt hol találom ???
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
DeFence
tag
válasz csorbajeno #19984 üzenetére
Nekem így néz ki a szoftveradat
képlinkDe ez így nyilván nem okés. Akkor majd rá tolom a XEH romot és a kártyát mindkét helyre be rakom.
Bár lehet jó lesz így is, be rakom majd a kártyát a másik slotba is.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
BogyóBP
addikt
válasz Donki Hóte #19990 üzenetére
Dxmark csak a pixelszamot nezi nem a minőséget szerintem.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
veterán
válasz BogyóBP #19989 üzenetére
Itt nézelődj, itt elég sok mobiltelefon kameráját tesztelték már alaposan.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
BogyóBP
addikt
Melyik telo amelyik kamerában pariban van az s9+ al? Meg úgy általában. Az s10 szerintem rohadt jó lesz láttam a leaked képeket róla.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
csorbajeno
veterán
-
HawerKing
őstag
Akkor azt mondod nekem fog jönni a frissités otan ??? Irjatok meg majd amikor megjön dbt piere a januari frissites, remelem jelezni fog▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
csorbajeno
veterán
válasz DeFence #19983 üzenetére
Ha sima CSC-vel felteszed és utána mindkét SIM slotba beteszel egy magyar kártyát, akkor XEH/XEH,XEH/VALAMI lesz, attól függően, hogy honnan származik. Az enyém Telekomos, így eredetileg TMH/TMH,TMH/TMH volt, ami a DBT felrakása után módodult DBT/XEH,DBT/TMH-ra, majd az XEH telepítése után az egy SIM-kártyámat mindkét slottban elindítva lett XEH/XEH,XEH/TMH. FR-t csak az XEH rom telepítése után volt. Talán most már maradni is fog ez a rom, nem teszem vissza a gyári TMH romot. Remélem ez segített.
TMH/TMH,TMH/TMH->DBT/XEH,DBT/TMH->XEH/XEH,XEH/TMH
Az OTA frissítéshez az a lényeg, hogy a szoftver adatainál, amikor megnézed ezt a kódot, akkor az első kód egyezzen meg a felette lévő sorban az "OXM_"után álló kóddal. Ha a kettő egyezik, akkor lesz OTA.
[ Szerkesztve ]
-
DeFence
tag
Még mindig érdekel, hogy akik DBT Pie-t felrakták mert nem birtak várni a XEH kiadásra, azok hogy váltanak át magyarra az OTA reményében?
Az én ötletem, hogy a XEH romot felrakom home csc-vel, és a végén nyomok recoveryből egy wipe cache-t.
Viszont lehet hogy így nem törlődik ki a már regisztrált hálózatkód.
Nem tudom van e másik módja hogy legyen update, igazából semmi bajom a német rendszerrel csak hát így nem kapok frissítést, de az is jó lenne ha lenne megoldás hogy a DBT-re érkező update-t feltoljam a telóra.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
-Bandi-
tag
válasz Sungoo #19981 üzenetére
Nekem Pie első töltés után sikerült S9+-al előcsalogatni a 6 órát, Oreon még 5öt se láttam, 4ésfél szokott kijönni fél nap után és töltőért könyörögve ( 2 kártyával, főként mobilnet ):
[kép1]
Előbb raktam fel tölteni, most épp ez jött ki:
[kép2]Hozzáteszem nem volt extra bűvészkedés, mobilnettel meló közben letöltöttem, és egyből telepítettem is fel, nem volt FR meg hasonló
[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
anita67
tag
Keresek olyan fórumtagot, aki győri és elvállalná, hogy felteszi az S9+ (Telenoros) telefonomra a legújjabb XEH romot. Kérem írjon privát üzenetet, Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
-
JanR
addikt
válasz Rinocerosz #19972 üzenetére
Ez teljesen hivatalos rom, nem ugrik a gari. A knox is 0x0 marad
-
veterán
-
BogyóBP
addikt
válasz dkovizoli #19967 üzenetére
Csak egy dili, amúgy nagyon szép ez az új felület, nekem bejön. Még ugyan nem látom, mi az újitás majd gondolom idővel.
-
samu74
addikt
válasz IkszIpszilon #19942 üzenetére
+1.
Nem használtam én se max fényerőn, nem néztem naponta órákig a messengert, waze soha nem futott.1,5 éves S7-en értesítősáv beégett.Mondjuk én láttam, más csak akkor ha elmagyaráztam hogy mit kell nézni.[ Szerkesztve ]
-----------
-
T0mcs
tag
válasz Donki Hóte #19933 üzenetére
-
BogyóBP
addikt
Köszi.
-
BogyóBP
addikt
Köszi a menetet ismerem a kérdés arra irányult hogy a VDH régió kodot mire dobja át de már mindegy.
-
Bence004
aktív tag
Hali
A mai napon a gyári akg füles fülbedugó részéből kijött az a kis lyukacsos szürke párnás akármi, eleresztette a ragasztó, az nélkül is lehet gond nélkül használni ?
Lehet hogy hülye kérdés, de nem ártalmasabb így hallgatni a zenét vele ? levettem a szilikont is hogy lehessen látni.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
-
dvarw.mtl
tag
-
BogyóBP
addikt
válasz polman #19952 üzenetére
Ha függelten akkor nyomd fel a XEH romot. Vagy kellenek a tmobil szemetei?
[ Szerkesztve ]
-
MCs88
aktív tag
válasz csorbajeno #19951 üzenetére
Ez nem sokat mond így, hogy majdnem 50-ről majdnem 100-ra visszatöltötted menet közben.
-
polman
tag
Tmobiltól vásárolt független s9+ és még semmi frissítés. Mikor várható kB? Tudja valaki? Naponta többször nézem de eddig még nem érkezett meg. Már kezd az agyamra menni. Számítógépem meg meg halt egy hete és több mint egy hónap mire újra működő képes lesz. Tehát marad az OTA. Csak jönne már 🤔🤔
-
BogyóBP
addikt
Na megtaláltam a XEH firmware-t, ha ráteszem VDH-s telefonra elmászik a régió kód?
-
HawerKing
őstag
-
HawerKing
őstag
-
veterán
válasz HawerKing #19945 üzenetére
Mondták itt, hogy rövidesen vissza akarod majd rakni az oreot
SZERK: Látom ismét törölted azután a hsz-edet, miután válaszoltak rá
Légy szíves egy kicsit jobban megfontolni, hogy miket írsz össze-vissza, mert ez már a sokadik ilyen eseted
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
HawerKing
őstag
Hulyeséget irtam megint de töröltem
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz IkszIpszilon #19942 üzenetére
Mert nem attól függ. Nekem s3-s5-s6-s7 is volt és egyik se volt sose beégve. Nemtudom azt hogy hoztad össze. Navigáltál vele?
-
zeg74
aktív tag
Sziasztok. Pie alatt hol lehet kikapcsolni,hogy hívás-fogadás közben ne villogjon a kijelző?
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
BogyóBP
addikt
válasz Parallaxis #19940 üzenetére
Tudsz dobni egy linket? Vagy a samfirm is le tudja szedni?
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Mikor lesz XEH pie? Nekem vodafonos S9 plus van, de ha rátöltöm azt a firmwaret ami más régiós lehet elmászik a CSC nem? Mondjuk a XEH et toltam rá és nem mászott el, mint régebben. Azt hiszem a németeknél már van PIE.
-
seefried
tag
-
seefried
tag
Sziasztok!
Igy jó a csc? XEH/XEH,XEU/TMHXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
csorbajeno
veterán
válasz Donki Hóte #19933 üzenetére
Ha egy ilyen csatlakozó, ennyiért nem tölti a telefont és kell hozzá egy normálisabb Qi-töltő, akkor már jobban megéri a DeX-et, mint céleszközt megvenni.
-
veterán
-
dvarw.mtl
tag
válasz csorbajeno #19930 üzenetére
Nálam egy lehúzással pont kézre esnek az értesítések. Két lehúzással az összes kapcsoló.
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
csorbajeno
veterán
válasz dvarw.mtl #19928 üzenetére
Az Oreon, ha kétszer húztad le az értesítési sávot, akkor pont kézre estek az értesítések, nem kellett nyújtózkodni. Most a dupla lehúzásnál eltűnnek az értesítések, így marad a fogásváltás. De ezzel együtt is tetszik az új rendszer, bár pár dologban hagyhattak volna választási lehetőséget.
-
T0mcs
tag
Miért nem ilyet vettél ? "Ugreen USB C HUB to HDMI VGA Adapter"
Meg lenne oldva minden és nem is lenne fontos a gagyi vezeték nélküli bill -
öregpapa
tag
válasz csorbajeno #19905 üzenetére
Köszi,az is jól volt beállítva,de kozben kiderült,hogy a Nova lancherrel nem lehet összehangolni..A nova duplakoppos lezárása okozta a problémát.
-
Gaabe
tag
Rendeltem az ali-n egy Ugreen usb-c hdmi kábelt, frankón megy az új rendszeren a dex mód, már csak azt kellene kitalálni, milyen egér/billentyűzetet szerezzek hozzá, gondolom csak bluetoothosat lehet. Még egy Y usb c elosztó kellene hogy a másik ágon tölteném és kész az asztali pc
-
glacious
addikt
válasz Linkin1994 #19923 üzenetére
Igen.
-
IamTheDog
tag
Egyetlen dolog zavar a Pie-ban. Az értesítésisáv teljes lehúzásával a gyorsgombok kitöltik a teljes képernyőt, az értesítések meg eltűnnek alul. Eddig tök jól kézre állt, kényelmes volt egy kézzel kezelni. Most már nem kényelmes.
-
törölt tag
-
Mr.Silkó
veterán
válasz #42308056 #19911 üzenetére
A telefon körbe van fóliázva, amikor először kiveszed a bontatlan dobozából, de az a fólia jóval gyengébb minőségű, mint a Samsung külön megvásárolható, saját fóliája, előbbi nem fedi a teljes képernyőt, míg a külön megvehető Samsung fólia a teljes előlapot beborítja, ugyanakkor a legtöbb tokkal békében megfér. Utóbbi körülbelül 3000 forint magasságában kapható a hivatalos üzletekben, 2 darab fóliát tartalmaz a csomagolás, amiket pofonegyszerű házilag feltenni a telefon előlapjára.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz #42308056 #19898 üzenetére
A Pie már lehetőséget ad a navigációs sáv elrejtésére, az állapotsáv pedig például a Samsung féle böngészőben kilőhető, teljes képernyős megjelenést beállítva, így elkerülhetjük ott is a statikus tartalom beégését. Egyébiránt ez főleg rengeteg navigációnál szokott előjönni a legtöbb felhasználónál, de abból is lehet olyat választani már, ami ignorálja a statikus ikonokat. Ha meg mégis beégne a panel – nekem az S2 óta az összes S szériás Samsung megvolt, mindegyik hosszabb ideig és sosem találkoztam beégéssel ezeknél, pedig mind AMOLED panellel voltak szerelve –, szóval ha beég, akkor a Samsung ingyen és szó nélkül cseréli a kijelzőt a garanciaidő alatt (feltéve persze, hogy nem törött felette az üveg), tehát nem egy nagy probléma, inkább egy felfújt dolog, amit a legtöbben a szolgáltatóknál kiállított, csutkára tolt fényerővel és folyamatosan bekapcsolt kijelzővel "használt" telefonok alapján szűrnek le.
Tokból kismillió féle kapható az S9 párosra, majdnem annyi, mint iPhone-ra, fóliából pedig szintén elég nagy a választék, bár ott már komolyabb a minőségi szórás. Én a gyári, hagyományos fóliát használom és tudom ajánlani, nem őrzöm vitrinben a mobilom, de esze ágában nincs feljönni, csak jól kell feltenni a telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Bathalsar
aktív tag
válasz dvarw.mtl #19907 üzenetére
Pedig annyira nem. Simán benne van a pakliban, hogy elmentek 80-90%-ig, és a maradék fejlesztést a következő hónapokban teszik hozzá, és az S10 bejelentése és rajtja között készülnek el vele.
A béta szerintem erős erre az állapotra, de a következő hetek majd úgy is megmutatják, hogy lesznek-e változtatások és plusz funkciók.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
DeFence
tag
Sziasztok!
Egy kérdés, amire csak egy rövid választ várok, nem olvastam vissza, de nagy valószínűséggel már kérdezték.Felraktam 2 hete a DBT Pie-t, most látom pár napja fent van a XEH Pie, bármilyen adatvesztés nélkül, pl csak egy wipe cache-t csinálok ha fel ment Odinnal, az elég ahhoz hogy utána kapjak OTA frissitéseket, vagy kell neki az FR?
Mert akkor hétvégén rá tolom home csc-vel a XEH Pie-t, ha ez így működik.Köszönöm a válaszokat!
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
HawerKing
őstag
Nyugi meglehet szokni a beégést is nekem rengeteg amoledes telóm volt, S8 kivetelevel az S szériából mind meg volt s mind beégett!! De a note3 asom es 4esem is , főleg az értesitési sáv és a Map helye az OC ből (játék) , igaz én nem kimélem mindig max fényerőn van. Már várom mikor fog S9 is beégni eddig még makulátlan beégés terén
[ Szerkesztve ]
-
cirx
senior tag
Nálam a fogyasztás és kontraszt miatt már szóba sem jöhet ips paneles telefon. Ha nem járatod mindig maxon a fényerőt nem kell aggódnod a beégéstől.
Én 2 napja raktam fel egy eredeti samsungos fóliát. Nagyon jó a minősége, és 100 %ban fedi a képernyő üvegének hasznos részét. UAG tok mellé is ajánlom mert jól megvannak egymás mellett.
S23 GREEN
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest