Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videó stream letöltése
- OpenMediaVault
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Kolleganom s7 edge telefonja mai naptol nem tolt be. Addig megy hogy kiirja hogy s7 edge.. es ennyi. Szerintetek mi lehet a gond?
Home+volume down+power-el lehet resetelni? -
törölt tag
Korábban volt téma a Samsung új alkalmazás-váltója. Most nézegettem, hogy június 19-én frissült. Arra az esetre, ha van még rajtam kívül valaki, aki használja...
-
törölt tag
Hali. Elvileg új, mivel garanciaban cserélt s7 edge jó vétel lehet 80 ezerért? Honor 8 at váltana.
-
ElFeo
tag
válasz
sbalu1 #49992 üzenetére
Szia,
teljesen megbízhatók. Tulképpen egy kínai webáruház, tehát működését tekintve eltér az aliexpress-től. Többször vásároltam tőlük, még az esetleges garanciáztatással sem volt gond. Kicsit talán magasabbak az árak, mint az aliexpressen. Szóval nyugodtan vásárolhatsz náluk.
-
service 58
csendes tag
válasz
vohanyi #49989 üzenetére
Igen köszi, tegnap is itt próbáktam, nem sikerült, ma Googl driv-ot jelöltem ki, aztán vissza Adobe, és így most lett csak alapértelmezett és most már kérdés nélkül Adobbal indít. Úgy látom minél jobbat akarnak, annál macerásabbak lesznek az új szoftok! Köszönöm válaszod! Szép Napot!
-
petir
senior tag
válasz
alcapone386 #49866 üzenetére
Szia ,
Tudom nehéz dolog de tudnál egy fotót készíteni a telodról ?
Kiváncsi vagyok , hogy néz ki a fólia. -
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #49988 üzenetére
Itt írja, ha valaki szeretne neki vágni! Kérdés az 'átvágjuk' a telót, hogy menjen a Bixby Va, USA CSC-re nem zavarja be az eredeti duos fw-t. Továbbra is fog frissíteni, meg minden. Nem szeretném hazavágni a telót, ha nem sikerül a váltás. Nem csináltam még ilyen rendszerszintű mókolást, hiába egyszerűnek tűnik (yt videon is)
-
vohanyi
senior tag
válasz
service 58 #49987 üzenetére
Rosszul nézted át: Alkalmazások/jobb felül 3 pötty/Alapértelm.alk.
-
Yogibear974
senior tag
Egy kis segítseget kérnék! Fölraktam a bixby home-t, yt alapján. Tök szupi a bal szélén a briefing helyett. Föltenném az új voice assistant-ot, de nem találok s7-hez valót. Ami yt-n linket hoz, az eset beriaszt, (gondolom warez azért)vagy nem élő. Valamit mókolni is kell a csc-vel is. S8 launcher kell, kicsit ködös nekem az egész.Használja itt valaki a voice assistant-ot?! Jobban tetszik, mint a google. Köszi.
-
service 58
csendes tag
Sziasztok. Nem tudok beállítani oreo alatt semmilyen programot alapértelmezettként, még azt sem ajánlja fel , mint a 7-es szoftnál, hogy ezután mi legyen az alap értelmezett progi. Pl. Akrobat Pdf. olvasót szeretném ha azzal nyitná meg mindig, de sajna minden megnyitásnál meg kell neki mutatni mivel nyissa meg! Lépésről lépésre átnéztem a beállításokat, de nem tudom beállítani. Mi a véleményetek?
-
Nekem tegnapelőtt érkezett meg az Oreo (hongkongi ROM), és nekem jobban merül azóta.
Bízom benne, hogy megszokja és visszaáll. -
Konflikt
addikt
sziasztok,
az S7e kijelzojen van egy fuggoleges rozsaszin csik tobb hete. meg garis a keszulek ugyhogy bevinnem. a kerdesem hogy
-kb mennyi ido? (BP-en a vaci utra vinnem)
-factory reset kell-e vajon? tekintve hogy megy egy lockolt kijelzon is latszik hogy sikeres v nem
-multkor a smart switch-el keszitettem mentest, de ez sem allitotta vissza az alkalmazasok adatait. hogy lehetne lementeni az alkalmazasok adatait root nelkul gyari romrol, majd visszallitani? (nem hiszem el hogy meg mindig nincs erre normalis megoldas..)
koszi
-
Kofka04
tag
Sziasztok! Sajnos az elmúlt hónapokban, nagyon ritkán járok fel ide olvasgatni, mert alig van időm, ezért bocsássatok meg nekem, hogy nem olvasok vissza és ha már valaki korábban feltette ezt a kérdést az Oreo-val kapcsolatban. Mióta felraktam, én is tapasztalok minimális akku idő javulást, viszont az aksi menüpont alatt aggaszt az, hogy nem a Kijelző idő fogyaszt a legtöbbet, mint minden telefonomnál, ahogy ennél is az előző rendszerrel, hanem a Cella készenlétben. Kétszer annyit fogyaszt, mint a kijelző idő. Teljesen mindegy, hogy 3 vagy 6 órás kijelző időt produkálok, ami nyilván használat függő, kivétel nélkül minden telefonomnál, bármilyen Android rendszer alatt, a Kijelző idő dominált. Ha valami baj volt a rendszerrel, akkor változott ez, pl.volt, hogy a Cella dominált, mint most is. Azt szeretném megtudni, hogy másoknál is ez a helyzet vagy pedig nálam nem stimmel valami és még ennél is jobb akku időt is tudna produkálni a telefon, ha ki lenne küszöbölve ez a hiba, ha egyáltalán hiba. Választ előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
janaman01 #49976 üzenetére
No, az bizony szívás, ha nem látod a megjelenítő tartalmát.
Amúgy cirka egy hónap alatt ez a második ilyen visszajelzés, hogy megtagadják a jótállást, csak mert nem az eredeti (de amúgy hivatalos Samsung) firmware van a telefonon. Ez bizony visszalépés, teljesen észszerű volt a korábbi gyakorlat.
-
janaman01
addikt
válasz
#77646080 #49975 üzenetére
Igen sejtettem. Mondjuk a cella készenlét ha valóban jobb a telekomosban akkor lehet felrakom. Feleslegesen már nem akarom romozgatni csak ha muszáj lesz ( garancia miatt) bár jön a kérdés , mi can ha olyan baja lesz mondjuk , hogy bekapcsolni se tudom...lehet csak vissza kellene rakni. Fene gondolta hogy garanciálisan még ezzel is akadékoskodni fognak.
-
janaman01
addikt
Most már csak az a kérdés hogy xeh romból hogy csinál tmh t ? A telekomos romban benne van vajon a xeh? Erdekel mert erintett vagyok. Mellesleg ha valakinek van egy telekomos romhoz linkje mondjuk drive azt megköszönném!
Mert ha a telekomosban benne can a xeh akkor elvileg bárhogy rakja xeh marad nem? -
törölt tag
válasz
nrbi001 #49961 üzenetére
Ajj, akkor ez valami új policy lesz náluk, eddig nem volt kizáró ok, ha másik, de hivatalos Samsung fw volt a telefonon.
Tedd vissza a szolgáltatónak megfelelőt (ezek szerint ez elvárás lett...) és azt ellenőrizd, hogy a KNOX értéke 0x0 legyen. Azaz nem volt még root az eszközön. Ezt DOWNLOAD módban teheted meg: hangerő LE + HOME+ power gombokat egyszerre tartsd nyomva pár másodpercig. Ez nem kell, ha tutira tudod, hogy nem volt soha rootolva.
Ha a KNOX 0x0 és az eredeti fw van fent, meg persze nincs külsérelmi nyom, akkor nem tagadható meg a jótállás.
-
service 58
csendes tag
válasz
laszlolczka #49965 üzenetére
Nagyon Szépen Köszönöm Neked!Megnézem.
-
laszlolczka
őstag
válasz
service 58 #49964 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/s7-edge/help/root-8-0-oreo-t3785267
-
service 58
csendes tag
válasz
laszlolczka #49963 üzenetére
Az összesítőbe meg található, vagy tudsz linket írni?
-
laszlolczka
őstag
válasz
service 58 #49962 üzenetére
Van-xda.
-
service 58
csendes tag
Sziasztok! Bocsi ha figyelmetlen voltam és nem vettem észre, s7e-re oreo8-ra van root lehetőség?
-
Viktor77
titán
válasz
alcapone386 #49363 üzenetére
Nekem ma meg is jött. Sajna nem voltam itthon, így csak hétfőn tudom átvenni.
-
Csarli85
aktív tag
Szia!
Elég jó tapasztalatom van vele, kb. fél óra kellet hogy megszokjam. Kicsit lassabb a gépelés ennek a használatával, de sokkal kevesebbet ütök félre, illetve jobb érzet is ezen írni. Annyi hátránya van hogy amikor rajta van nem lehet használni az osztott nézetet illetve ablakos formában se lehet futtatni az alkalmazásokat. A kamera négyzetképet csinál ilyenkor, és valamiért pro mód sincs, ami nekem egy kicsit furcsa de addig amíg képet csinálok simán elfér a hátulján. Oreóval már engedi témázni a felületet, meg az AOD-t is. ugyh ilyen szempontból nekem hasznos volt a frissítés. Speedshoptól érdemes venni, nagyon jó áron van most náluk.
-
gerner1
nagyúr
válasz
nrbi001 #49951 üzenetére
SamFirm 4 napot ír? Akkor nálad, valami súlyos gubanc van. Ellenőrzésképpen pont most indítottam erre (TMH 8.0) egy letöltést vele (nincs 20másodperce...), és nekem ~10,2MB/s -os átlaggal tölti ...
Garancia szempontjából nem oszt-szoroz. Legfeljebb TMH -val kapod majd vissza. A knox értéke a lényeges, de ez is benne van az Összefoglalóban ...
-
sZiasztok, tudna valaki adni egy oreos telekomos sw-t amit odinnal feltudok rá húzni? googledriveost légyszi v ami gyors lejön mert a samfirmmel 4 napot ír..
illetve baj e ,hogy most XEH rom van rajta.. garanciáztatás szempontjából kérdezem köszönöm
-
KTibxx
aktív tag
válasz
gerner1 #49948 üzenetére
Igen, csak a PC-t ki akarom hagyni ebből, ez a lényeg
Arról van szó, ha pl kapok egy dokumentumot amit megnyitok a telefonon, akár rögtön monitoron meg tudjam nézni nagyobb méretben. (pl Note2 és MHL) Ha a PC-t be kell kapcsoljam akkor már mindegy. Sok esetben csak ezért nem szeretném bekapcsolni.
Nagyon bosszantó, hogy kihagyták ezt a módot, gondoltam idővel lesz alternatíva... -
KTibxx
aktív tag
válasz
gerner1 #49944 üzenetére
Egy-2 videót megnéztem, de ezeken pl csak a videókat stb osztják meg, de amikor magán az s7e-en a készülék menüjében, home képernyőn stb keresgél azt nem. Erre is alkalmas, hogy pl a navigáció, vagy a galéria, mail-ek stb "képét is megosztja" vagy csak a média jellegű tartalmakat?
Magyarán amit a készülék kijelzőjén látok azt szeretném a monitoron is 1az1ben (pl amit az MHL tud)
Köszönöm -
gerner1
nagyúr
válasz
KTibxx #49943 üzenetére
Vezetékes megoldás nincsen, mert az S7/S7E nem tudja az MHL -t. 3rd party programokkal WiFi -n lehet tükrözni a képet PC -re, + olyan TV -kre amelyek támogatják az ilyesmit, vagy "Google Chromecast 2.0" típusú hdmi-stick -ekre (5Ghz -esek az ajánlottak) amelyek szintén ilyen támogatásal bírnak ...
-
KTibxx
aktív tag
Sziasztok! Létezik már megoldás, ötlet arra, hogy monitorra tudjam kapcsolni az S7 e-t?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jack Oneill #49941 üzenetére
Mert így szerepel a Link -en is, és telepítéskor -ezen a készüléken- ez is "Experience" lesz ...
-
gerner1
nagyúr
Akit esetleg érdekel.. - Van új "TouchWiz" verzió, amit már elfogad a 8.0 -ás rendszer is ...
-
laszlolczka
őstag
válasz
viewdetails #49937 üzenetére
Nálam is egyértelmű a javulás.
-
-
sniper112
aktív tag
válasz
viewdetails #49875 üzenetére
na és most már tudsz valami infót adni ? akku idő terén.
-
sbalu1
senior tag
Az vajon mitől lehet, hogy alap képernyő mellett a pulzus számláló piros ledje, ha ráteszem az ujjamat, vagy közel kerül valami hozzá, bekapcsol, világít?Amint valami futtatás kerül az előtérbe, vagy kikapcsol a képernyő, ez megszünik.
-
KTibxx
aktív tag
natiz , vipviform
Kellemes csendet -
-
-
-
válasz
vipviform #49922 üzenetére
Kérdés mennyi a minimum, ami intenzív használathoz kell? Nekem erre jó infó egy 4gigás készülék szabad memómennyisége
Láttam már memóhiányba fulladó telefont (sgs2-m utolsó éveiben), ami 2db böngészőtabot nem volt képes rendesen futtatni - na az ehhez hasonló szitukat akarom elkerülni.
-
vipviform
senior tag
válasz
t72killer #49911 üzenetére
Idézem az előző telóm fórumjából Gloob fórumtárs hozzászólását. Szerintem a miénkre is igaz!
"Abban mutatkozik meg, hogy sokan azt nézegetik, hogy mennyi a szabad memória. Semmi másban nem jelentkezik. Csak azt nem tudom, hogy ez mire jó? Másra nem, mint arra, hogy mutogatni a másiknak, hogy jééé nekem ennyi van, nekem ekkora van! Az android memória kezelése az igenis jó! NEM keverendő a windows-al. Ha a rendszernek memóriára van szüksége egy valamilyen folyamathoz, akkor majd szabadít fel annyit, amennyire szüksége van! Addig pedig bent tartja a dolgokat a memóriában. Ez több okból is jó. Amikor egy program elindul, sokkal gyorsabban, és kevesebb energia árán fog elindulni a memóriából, mintha azt be kéne tölteni a tárhelyről. No meg vannak olyan appok, amiket szinte kötelezően a memóriában kell tartani, különben nem frissülnek. Ilyenek a widgetek nagy része. Szóval akinek az kell, hogy mutogassa, hogy jé nekem van 2 GB szabad memóriám, az nyugodtan lőjje ki a futó appokat minden használat után! Lesz jó sok memória szabadon, viszont lesz egy lassú telefonja! Legalábbis egy hasonló kategóriájú telefonhoz képest lassú. És igen is a memória arra való, azért tették bele, hogy azt használjuk, és nem nézegetni kell!
Ezt már többen leírták több helyen. Én magam is leírtam már más helyeken, de hiába. Mindig vannak akiknek a sok szabad RAM a lényeg. Ám legyen!" -
-
zsizsef
senior tag
Az új TWRP recovery nem javítja az " internal 0 MB" hibát:
-
-
-
janaman01
addikt
Egyet biztosra kijelenthetek. Miután kb annyit használtam a xeh oreot mint a btu t , hogy a btu több kijelzőidőt tudott. Mitől lehet azt nem tudom, mindkettő tiszta odinos telepités volt fr el.
-
Oreo alatt nektek amúgy mennyi RAM marad szabadon komolyabb multitasknál? (pl fut a maps, 15 oldallal a chrome, email, zenelejátszó, stb)
-
jurassor
csendes tag
Heló! Bocsánat ha esetleg volt már ilyen kérdés, csak ahogy visszalapoztam kicsit, nem annyira tálaltam választ. Az lenne a problémám, hogy az oreo frissítés utan kb 2 hétig hasznaltam a telefont problémamentesen, de aztán csinaltam egy gyári visszaállítást, mert több helyen is olvastam, hogy érdemes megcsinálni. Azóta viszont az akkufogyasztasnal a cella keszenletben opció borzalmas sokat fogyaszt, főleg ha megy a mobilnet, ilyen 1 2 óra alatt megeszik 3-400 mAh-t. Tud valaki esetleg megoldást, hogy ez mitol lehet, es hogy lehet csökkenteni?
-
törölt tag
Hangerő FEL vagy LE, utána a jobb szélen lefelé mutató nyilacskát érintsd meg, utána a Rendszert húzd vissza teljesen, nullára. Nem lesz boot hang.
Jah, hogy te csak a boot hang némítást keresed? Olyan nincs, ez a rendszerhang beállítás tartalmazza. De ettől a telefont nyugodtan használhatod, ébreszteni vagy csörögni ugyanúgy fog.
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalta a keyboard coverrel?
Van egy hiba benne amit nem tudom hogyan lehetne kiiktatni, hátha van rá valami praktika. :/ Mikor feloldom a kijelzőt pár másodpercig ugrál az alkalmazásváltó, vagy több ablakos módba akarja rakni az alkalmazásokat.3 4 5 másodpercig csinálja utána a legközelebbi feloldásig jó. Újraraktam, frissítettem oreóra. Még a billetyűzetet is kicserélték, de semmi. -
törölt tag
válasz
vipviform #49900 üzenetére
Így van, a szolgáltatói appok simán repülnek a kukába, a boot hang némítható (ami nagyon hasznos, szerintem iszonyúan szól és semmi értelme sincs
), az alap beállított csengő- és egyéb hang pedig cserélhető. Az amúgy stabil fw így már vállalható, a boot animáció pedig úgysem minden nap jön szembe (jó esetben).
Tényleg jónak értékelem a TMH cellakészenlétes teljesítményét. Már korábban beszéltünk is róla itt, hogy nem véletlen, ha így van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest