- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
valaki leírná röviden hogy lehetne odinnal downgradelni 6 androidra ? jelenleg austria 3 dre 7. rom van rajta és xeh sat szeretnék az jobb lenne.
privátba is jó köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
válasz NandorHUN #32305 üzenetére
ritkán hibásodnak meg ezek általában az 1 év a kritikus amikor lehet tényleg alaplap ,kijelző
de persze erre nincs pontos idő ami még ritkán szokott lenni bár az s7 szériánál nem nagyon hallottam az a kijelző sárgásodása de ez sem jellemző . igazság szerint a probléma mindig a leejtéssel van amikor az üveg vagy a kijelző betörik de arra csak külön készülékbiztosítás lehet a megoldás.nekem is garancia nélküli van és nincs gondom vele. -
sniper112
aktív tag
válasz mldigital #32315 üzenetére
de itt van lehetséges
Enter Recovery Mode using ADB on WindowsStep 1 – Install the ADB and Fastboot drivers on your Windows PC [link]
Step 2 – After the installation. Connect your Galaxy S7 to your PC with a USB cable.
Step 3 – Go to the ADB directory in your C drive and open Command Prompt (Shift + Right-click anywhere in the folder > Open Command Prompt).
Step 4 – Now run the following command and press Enter.
adb reboot recovery
Step 5 – Your Samsung Galaxy S7 & S7 Edge will turn OFF and then boot into the Recovery Mode. Navigate up and down using the volume keys and select with the Power button.
Simple. Now you know how to boot your phone in recovery mode.
[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
válasz AlexHerceg #32387 üzenetére
plusz annyi infó hogy frissítés után
beállítások->általános kezelés->visszaállít->gyári adatok visszaállítása
lenyomni így gyári lesz rajta a frissítés és nem lehet galiba. -
sniper112
aktív tag
én se értem mit aggódtok egy biztonsági frissítés miatt ez a google biztonsági javításai és befoltozásai csomag semmi köze nincs a telefonhoz
csak ha neten olvastok a google és a nagy cégek a biztonsági rések miatt kaphatnak ilyen frissítési csomagot és ennyi ettől nem lesz jobb a telefonod, ha csak a samsung a tapasztalt hibákat észre nem veszi és esetleg megcsinálják hozzá a javítást és ennyi. amúgy már 7.1.2 nél (hanem újabb és amit természetesen nem kap meg ez a telefon sem mivel csak fő rendszert kapják meg) járnak a google pixel referencia telefonjai szóval ha annyira érdekelnek ezek akkor vegyél olyan telefont és megkapod garantáltan időben.[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
érdemes a legújabb XEH ra váltani ? mármint hozott valamilyen jellegű javulást,javítást ?
[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
ha valakit érdekel ez a hivatalos készülék javítási ár
[link] -
sniper112
aktív tag
válasz Wickerman #34512 üzenetére
Van üvegcsere de a vízállóságot nem garantálják én kérdeztem. Ha csak az üveg repedt és veszel rá fóliát és tokot akkor még ugye a vízállóság megmarad nyilván másfél méter alatt már itt sincs garancia. Csak hivatalos szerviz garantálja ezt hogy megmarad kijelző és akksi vagy hátlap cserénél a vízállóság.
Amúgy üvegcsere 40 ezer Ft
Donor kijelző meg lehet pixel hibás vagy be csikozodhat
Szóval ha nem vészes és nem nagyon lóg bele a kijelzőbe
Én személy szerint nem csináltatnám meg.
Amúgy a vízállóság is 1.5 méter fel óra maximum.[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
ha valakit érdekel friss szerviz árak:
[link] -
sniper112
aktív tag
válasz Sirandrish #34742 üzenetére
jaja így van főleg használtan most nagyon jó áron vannak.
sajnos ami samsung kijelzős az drága de ez mindig is így volt
de a samsung s7 edge nél 90 ezer ft ba benne van a kijelző +keret+gumírozás+ szerelés+ szállítási díj + nyomáspróba+megmarad a vízállóság és garanciát is adnak szerintem de még azt nem kérdeztem meg.[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
válasz Yogibear974 #35014 üzenetére
Csak 7 es droidon csinálja, 6 son nem.
-
sniper112
aktív tag
[link]
Dxomark tesztjén a Samsung s7 edge is jobb a hüvelyesek nél -
sniper112
aktív tag
válasz neo_xperia #35386 üzenetére
Tehát akkor 1:3 a Samsung javára mert legtöbb esetben a részletesség a lényeg.
-
sniper112
aktív tag
válasz CartmanLand0 #35642 üzenetére
imei kóddal lett szerintem és nem eredeti mint minden függetlenítés kivéve ha az adott szolgáltató teszi mert ő ad róla papírt ha jól tudom és akkor tovább él a garancia.
-
sniper112
aktív tag
válasz CharlieHarpe #35734 üzenetére
igen sajnos nemsokáig bírják ha már vibrálnak.
-
sniper112
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #35765 üzenetére
Nem a legjobb sajnos nem gumiból van az anyaga hanem kemény műanyag lehet véd az ütések től meg sajnos a led nek sincs kihagyva de már van olyan ahol már az is ki van vágva.
-
sniper112
aktív tag
Heló erről valaki tud mondani valamit ?
[link]
Elég jónak tűnik és még az ára is belefér ha valóban megvédi a telefont. -
sniper112
aktív tag
válasz vadászcsiga #36178 üzenetére
Nem a víztől hanem a kijelző töréstől meg védeni mert nem rég egy ismerős nek is pont kijelző vel esett le és tört össze és ez megvédené szerintem + élet tartam garanciális.
-
sniper112
aktív tag
válasz alcapone386 #36182 üzenetére
csak amit írtál arra nincs kijelző védelem.
-
sniper112
aktív tag
heló valaki járt márt itt és kipróbálta s7 edge előlap csere törött érintő esetén ? csak érdekelne a tapasztalat ha van
itt a link
[link][ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
ott nem tudsz tudsz kérni sima akksicserét ez így van megoldva
szomorú hogy már most olcsóbb az s8 kijelző cseréje mint az s7 edge
itt van az oldal ott pedig a
Smart és Prémium Megoldások
alatt lesz a link ahol vannak a legfrissebb árak.
[link][ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
valaki akinek összejön a több 6-7 óra sot tudna küldeni vagy xeh eredeti s
egy samsung phoneinfo progival hogy milyen proci, modem van a készülékben ? csak kíváncsiságból. -
sniper112
aktív tag
válasz netcore #39426 üzenetére
a huawei nél is volt erről szó ott pedig garanciában kicserélték mert nem külön tartozék a készülékkel együtt van, csak hát ugye arra nincsen úgy semmi garancia mikor azt állítják hogy "te okoztad" mert akkor persze hosszan fog a ceruza. sajnos szerviz válogatja ezt a dolgot itt is olvastam hogy aki kijelző miatt küldte be cserélték neki még az akksit is.
-
sniper112
aktív tag
Heló érdeklődnék hogy most a legújabb rom van fent a 7 es xeh és szeretnék downgradelni hogy most aktív csc is xeh hogy akkor a régi 6 -os xeh romot rátudom rakni ?
[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
valaki nézte mostanság a legújabb samsung members a hardver tesztnél az akksit ? és neki is rosszat írt akksi minőségre ? mert mindenhol jót ír amúgy az akksira csak ott nem.
-
sniper112
aktív tag
válasz dannyl #40586 üzenetére
nincs minden más telónál mert ez google 6 os óta így van van, csak nem mindig jön elő de van egy két trükk a youtubon de ahogy frissíted a telód úgy nehezebb megoldást, kikerülést találni
de lehet fr után bejelentkezni ha előtte nem felejti el és kijelentkezik
de amúgy meg akinek adja a telót előtte bejelentkezik és majd kijelentkezik és gyári beállítások vissza és az jó szokott lenni én is így csináltam nem rég. erre oda kell figyelni sajnos meg ha van minta beállítva azt is érdemes kikapcsolni mert még az is bekavar néha ja igen meg a my samsung ból is érdemes.[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
de azt ne felejtsétek el hogy ez s8 ra és note 8ra írkálják az 1 dolog hogy megyen és jó de attól még lehet hiba benne.
-
sniper112
aktív tag
válasz Sefneni #41797 üzenetére
én ezt jól tudom már sajnos egy ideje "gazdasági totálkár"-nak hívják a törést sajnos
csak mivel még a sufni gsm ek be jól jön az alaplap akksi meg egyéb alkatrészek a telóból ezért valamennyiért megveszik tőled de sajnos az is töredék ára sajnos én is ezért váltottam sima s7 re bár már annál is ugyanúgy drága a kijelző szóval nem feltétlenül éri meg a cseréjét. pedig szuper kis telefonok ezek de ha törik én is inkább egy másikon gondolkoznék . -
sniper112
aktív tag
válasz NandorHUN #41843 üzenetére
ja igen csak egy picit megcsúszik a kezed és szépen tönkre lehet tenni az érintőt és akkor már ugye kompletten kell cserélni a kijelzőt szóval nem könnyű leszedni a legjobb megoldás most is a jegelés majd úgy az üveg leszedése majd laminálnó gép majd nyomáspróbáló gép és még így sincs garancia hogy megmarad a vízállóság szóval ha megis csinálnod akkor sem garancia a vízállóság mind házügyileg mind sufni ügyileg és még kijelző sufni cserénél is lehetnek gondok szóval nem 1xű a cseréje az edge nek a sima s7 azt könnyen cserélik sok helyen gond nélkül de ott is hangsúlyoznám hogy a vízállóság nem marad meg csak a gyári szervízben garantálható.
-
sniper112
aktív tag
válasz jaffa 2843 #43401 üzenetére
még mindig annyi de ha beküldöd fizetős javításra akkor kapsz új akksit és hátlapot is
én nem rég csináltattam meg és nekem is mindent cseréltek rajta . -
sniper112
aktív tag
válasz passat77 #45411 üzenetére
nem kamu valóban él ez az akció de rendesen fenn van a samsung oldalán
ráadásul most úgy van hogy a rendo.hu beszámolja régi telód
bár amúgyis be lehet és akkor ha minden okés akkor megkapod a 30 at kuponban amit levonnak a teló árából
bár szerintem akkor sem éri meg azt a többletköltséget kiadni érte. -
sniper112
aktív tag
Heló valaki akinek SM-G935FD ilyen telója van az milyen stock romot használ amibe van magyar nyelv is? Ismerősömnek szeretnék olyat ami ota n frissül köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik