-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Galaxy S21 series gets first real discount in the US - 200 USD mínusz. Ez gyors volt.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #991 üzenetére
Úgy van ahogy TODI1111 írta, én most N20U-ra vettem. Láttam, h még nem indult el az értékesítés, de szerintem hamarosan elérhető lesz.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #975 üzenetére
Én már az előző S10-esemen is Pitakát használtam, most a Note 20 Ultrára is ezt a márkát választottam. Pont ma hozta a postás és kicsit sem csalódtam benne! Az előző Pitakám még MagEZ volt, most viszont az annál is vékonyabb Air-t rendeltem. Kicsit tartottam tőle, h "gyenge" lesz, de szerencsére szó sincs erről! Nagyon jó a fogása, a sűrűbb szövés miatt pedig sokkal jobban tapad a kézben mint a MagEZ. És szerintem jobban is néz ki. Véleményem szerint ez az egyetlen tok a piacon ami nem vesz el semmit a telefon szépségéből. Sőt, hozzá is ad valamit.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Sirandrish #320 üzenetére
Smart Switch. Pár napja használtam először, vezeték nélkül is OK volt. Mondjuk én nem húztam át az összes adatot (fényképeket például maradtak), szval lehet, h jobban jársz egy kábellel.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Szerintem ugyanúgy fogják árazni mint a Note 20/Note 20 Ultra tokokat. 50 USD a Mag Ez Case, és 60 az Air Case. Nekem is képben volt ez a telefon de végül a N20U mellett döntöttem. Ma rendeltem hozzá egy Air Case-t, nagyon kíváncsi vagyok rá. Idáig egy Mag Ez-t használtam az S10-esemen.
Szerk.: Az iPhone tokoknál ugyanez az árazás, szval szerintem nem kérdés, h mennyi lesz!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Talán még soha nem olvastam itt ilyen hangvételű tesztet - nem is nagyon tudom hova tenni. Plusz szerintem is jobban illik rá a blogbejegyzés jelző.
Más: Hamarosan érkeznek a Pitaka tokok az S21-es családhoz.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szuper állapotú Samsung S21 Ultra 5G 256GB
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest