- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Asustor NAS
- Videó stream letöltése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KábelszatNet-2002 Kft.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave69
tag
sorry a hülye kérdésért de Wipe Cache: után mivel tudok kilepni a boot menüből?
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
Dave69
tag
Sziasztok egy kérdésem lenne ,vodába vásárolt készüléket ami hűség idős azt hogy tudnám hivatalosan függetleníteni? úgy garija meg mindene megmaradjon?
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
Dave69
tag
na fent a pite hol van ez a sötitett mod vagy mi?
-
Dave69
tag
És ez a xsg rom ugyan ugy jön a frissités meg minden ahogy normál esetbe jönne? Mert nekem VDH/VDH/VDH van amire fel raktam a xeu romot még a novemberi frissitéssel és a decemberi frissités hibátlanul jött rá
-
Dave69
tag
Jó hamar kiadták akkor 15dikéről volt szó ma meg 4-dike van
-
Dave69
tag
Sziasztok nem rég olvastam hogy a Pitén majd az AOD ot be lehet állítani úgy hogy csak akkol villanyon fel ha a képrnyőhöz érünk ?? Ez igaz ?
-
Dave69
tag
Sziasztok múltkor a vodás telómra raktam fel egy XEH romot hogy novemberi frissítés meg legyen és mondtátok hogy így nem biztos hogy a többi frissítés automatikusan jönni fog na ma meg jött rá simán ahogy kell a dec-frissítés úgy hogy hibátlan minden
-
Dave69
tag
esetleg valaki ötlen arra hogy csináltam egy biztonságos mappát amit pin-el vagy ujjlenyomattal lehet feloldani és én csak maga mapát szeretném le zárni ,de a telefont mikor bill-zára rakom akkor feloldáskor egyből kéri a pinkodot? nem a telefont akarom lezárni csak maga a mappát... van erre lehetőség?
-
Dave69
tag
válasz TODI1111 #5494 üzenetére
Szia múltkor linkelted ezt a programot amivel a vodás telomra fel tudtam húzni a novemberi frissítést ... most meg akartam nézni hogy jötte már valamelyikre a decemberi és errort ír mindenhova hogy nem hitelesített meg ilyenek... ez hogy lehet orvosolni hogy működjön?
-
Dave69
tag
decemberi frissítés jöhetne már ...
-
Dave69
tag
És az akut mennyire kiméli a Pie hogy fekete a hátér ? Van valami érezhető változás ?
-
Dave69
tag
mondjuk nem is fog menni mert ez csak német meg india
-
Dave69
tag
-
Dave69
tag
na milyen srácok a pie? megy faszán? és erre hogy fog frissítés jönni?
-
Dave69
tag
ha nem megy automatán a telefonon a frissités hogy ilyen XEU/XEH/VDH rendszert raktam tegnap rá akkor csak simán a programba be írom hogy a VDH-t tőlcse le és azt ugyan úgy felrakom akkor vissza kerül a gyári VDH/VDH/VDH- rendszer?
-
Dave69
tag
-
Dave69
tag
most rá nyomtam a szoftverfrissitésre azt írja eszköz regisztrálása már vagy 2 perce
-
Dave69
tag
válasz TODI1111 #4881 üzenetére
úgy sikerült de valamiért nem érzékeli az odin hogy megy a telefon... le írom a lépéseket hogy csináltam hátha valami nem jó...
1-samfirme- letöltöttem és becsomagoltam a fájt
2-kicsomagoltam és odinba behelyztem a fájlokat a helyükre
3- telefonon beléptem oda ahova írtátok és ahogy írtátokde miután beléptem oda a helyre az odin közbe a gépen nem látja a telefont hogy rá tudja nyomni a startra ... lehet valamit kihagytam vagy nem tudom
-
Dave69
tag
főkapcsolót + a Bixby + a hangerő le nekem ezzel nem csinál semmit csak folyamatosan újra indul azt ennyi
-
Dave69
tag
Homet-raktam az tartja meg az adatokat a telefonon userdata-hoz kell valamit írni vagy ilyesmi vagy az üres marad?
-
Dave69
tag
válasz TODI1111 #4873 üzenetére
Király mindjáet csinálom akkor remélem jó lesz és akkor ez csak annyit tesz hogy megkapom én is a frissitéseket mint a független telefonok akkor igaz ? Tehát semmi olyanba nem nyulbele amibe nem kéne hivatalosan
-
Dave69
tag
válasz TODI1111 #4869 üzenetére
aha kezdem érteni odinba ezen az 5gigás fájlon belül mit kell betenni? illetve ha szervizbe vagy valami ilyen helyre kell vinnem majd a teló akkor a gyárit azt hogyan vagy honnan tudom vissza rakni?
-
Dave69
tag
válasz TODI1111 #4730 üzenetére
Aha értem még egy kérdés ha ezt megcsinálom akkor a gari nem ugrik ha esetleg valamiért szervizre jutna a telefon. Illetve egy kis infot honna tudom letőlteni és hogyan tudom feltenni ? Előre is köszönöm az infokat
[ Szerkesztve ]
-
Dave69
tag
Szerintetek novemberi frissités mikor jön? Holnap december van...
-
Dave69
tag
Valakinek jött már vodásra vagy egyéb hálózatba novemberi frissítés?
-
Dave69
tag
Na úgy nézki meghalt az adapter ami tőlti a telót.... kicseréltem az s7 edge adapterére az ugyan azt tudja azzal muködik de viszont a not9 adaptere forditva meg tőlti az s7est csak a not9et nem.... nem értem...
[ Szerkesztve ]
-
Dave69
tag
Valaki esetleg info hogy szeretnék vidozni rányomok a piros pötyre és ki irja hogy figyelmeztetés a felvétel nem sikerült ... pedig else inditotta...
-
Dave69
tag
Gyerek ez nagyon jó akuidő csak wiwfi és mobilnet vidozas és böngészés face ilyesmi meg telwdonálás azért elég bika több mint 6 óránál járok és 43% vagyok és nincs semmi wbutitva le folytva a telefonon minden maxon megy ahogy kell
http://kepcsaszar.hu/image?id=316407&.jpg
-
Dave69
tag
Nem nagyon jön a novemberi frissités a vodára....
-
Dave69
tag
esetleg valaki tudja hol tudom beállítani hogy a betűknek más formájuk legyen ? régi samuknál tudtam hol van de itt nem találom sehol pedig pár tagnak már láttam hogy meg változtatta
-
Dave69
tag
valakinek vodásra jött már frissítés? akinek meg jött valami jobb lett tapasztalatok?
-
Dave69
tag
nekem még az oktoberi van fent... vodára nem jött semmi
-
Dave69
tag
na ma rakattam fel tok-barát üveg fóliát 3 ezerért hát nem rossz csak a ragasztása a szélén olyan mintha az ujjlenyomatom ott maradt volna de úgy vagyok vele hogy inkább legyen ilyen mint hogy ha leejtem akkor egyből a kijelző törjön
-
Dave69
tag
Na erre kiváncsi vagyok hogy a pite hogy megy rajta majd írjál infokat mivel jobb meg az aksi hogy birja
-
Dave69
tag
Valaki el mondaná nekem hogy mi ez a világító szélek ikon? Mitcsinál ? Be van kapcsolva de semmi extra nem történik
-
Dave69
tag
hát akkor majd nézek rá valami üvegfóliát.. csak nem akarok szarúl járni hogy a tok felnyomja majd...
-
Dave69
tag
Szerintetek mennyire fontos az üveg fòlia? Csak simán a zsebenben van nincs kulcsal semmivel összre rakva s7 edge nem volt aztán birta
-
Dave69
tag
nem azért írtam hogy kell hogy legyen... de annyira függők hogy egyből kivannak bukva ha nem találják a telefonon ezt a szolgáltatást ironikusan írtam le az előbb
-
Dave69
tag
vajon nekünk is el jön a Digitális Egyenleg app a 9-es androidal ? Huawei topikba nagy az őrület tőle
-
Dave69
tag
Nekem azt irja oktobe 01 frissités van rajta 1 hete vettem akkor 2 ő is jött rá
-
Dave69
tag
nekem 2 naponta töltöm és 5-6 órás időm van... bár ahol melózok ott mindig szar a térerő lehet bírná jobban is de ennyi én nem raktam újra meg semmi hétfőn megvettem be kapcsoltam belaktam azt azóta megy FR-t nem tudok csinálni valamiért nem reagál ha be nyomom a 3 gombot
-
Dave69
tag
bár nekem vodás VDH de hátha
-
Dave69
tag
részlet fizetésnél is van a telefonnak külön gari papirja most adtam el a mate 10 -promat ami 2 év hűséggel vettem és csak 1 évet használtam eladtam a gari jegyet is oda adtam úgy hogy ha hűség idős ha nem akkor is van hozzá legalább 1 garipapir ha csak nem lopott !!!
-
Dave69
tag
Na nekem 0%-ról 2óra 10 perc alatt tröltött fel 100%kra úgy hoyg a saját töltője kábele de viszont a gyórstőltés ki van kapcsolva
-
Dave69
tag
én maradok a szerződés hoszabításnál a vodánál úgy mindig van rá 2 év gari + ha betörik vagy beázik ilyesmi akkor csak beadom 20 ezret befizetek és kapok egymásiakat 6 éve így csinálom
-
Dave69
tag
válasz Tybike81 #3475 üzenetére
Én is ezen vaciláltam 3 hetet de maradtam a not9-nél nem bántam meg a huawei -topikba már panaszkodnak az üzem időre meg a frissítésekre is most aki már megkapta 3 óra sot-idő van "elvileg" de ha mate10 pro-bol indulok ki az volt amit váltottam az is jó telefon volt de én a helyedbe inkább a samut választanám itt már van tapasztalat kiforrt rendszer a mate20 -pro még nem annyira az
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Külpolitika
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Harmonikamobil a Samsungtól 2025-ben?
- További aktív témák...
Állásajánlatok