- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
-
IT café
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Van egyszerü könyvjelző importnak chrome->Samsung böngészőbe lehetősége?
Régen csak egy 3. böngésző beiktatása segítségével lehetett pc-n keresztül.Manapság nincs erre app?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hirdeto
tag
Én próbáltam, nekem nem jött be. Vagy a telefon kijelzője hullámos vagy az üveg volt ferde de az egyik oldalon levegős maradt egy jó fel centis csikban végig. Próbálta a srác is rá nyomni de levált. Néhány órát volt rajta. Illetve a szélein körben gyűjti a szöszt, port stb. Persze lehet csak én voltam peches.
-
Teal'C
veterán
Mint azt irtam eredeti bontatlan csomagolású Xprotector uv nano üveg ami jelenleg is 12-14e.
Legutóbb mikor ajánlottam de sajna elkapkodták akkor volt 2490ft na most ezt még el kell osztani
20db ot tettem megrendelésbe[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Ra's al Ghul
senior tag
Azt jól látom, a magyar verziójú Adhellben több opció van mint az angol verzióban?
Adhell oldalon "Abban ismereteim szerint nincs meg az App letiltás, valamint a 100000-es domain tiltás lehetősége."
[ Szerkesztve ]
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
TODI1111
veterán
válasz Ra's al Ghul #8384 üzenetére
El is tűnik és addig nem is látszik amíg újra nem engedélyezed.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Ha Adhellel tiltok egy programot akkor az el is tűnik a telepített programok közül vagy azt el kell rejtenem saját kézzel?
-
apaszka
veterán
Sajnos én vidéki vagyok, így keveset járok a 12. Kerület felé!
Pedig ha hamar lesz egyet veszek valahogyan. Tartalék soha nem árt!Ebből egyre felirhatsz.
Max a fiam elküldök egyért!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
apaszka
veterán
Bementem az üzletbe hol vettem az üveget.
Volt még és mivel volt kolleginám van ott, így engedte lefényképezni!A beszerzési lehetőség is rajta van.
[link]https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Teal'C
veterán
Közben már érkezett hír az xprotektor uv ragasztós üvegről is. Hihetetlen áron 10db ot befoglaltam ha megérkezik itt jelzem.
-
Teal'C
veterán
8346 már csak 5 üvegre lehet nevezni 1500ft/db csak Budapesti átvét 13. Ker
-
apaszka
veterán
válasz #24536576 #8367 üzenetére
Térjünk vissza 6 hónap vagy 8 hónap múlva a témára!
Ez note topik, így a note 10 lesz az mit kívánsz majd!.
Nem én szerettem volna sminket😊 53 éves és férfi vagyok és nem vagyok b...i
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz apaszka #8364 üzenetére
Ellenkezőleg, jobb lett a kamera szoftvere (is) a 9-es rendszerben.
Korábban, 8.1-en sem volt rá panaszom, de 9-en valami csoda, pláne gyenge fényviszonyok mellett, amellett funkcionálisan is tetszetősebb minden, a zoom és a jelenetoptimalizáló kapcsolója, a téma felismerésekor a színes(ebb) ikonok...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
apaszka
veterán
Samsung általában hasonlókat csinál.
Megveszed -> frissítés kicsit butít, és ront a készüléken aztán ha kell majd az új tudja, sőt jobban.
Mivel évente adják ki az újat , el kell adni azt is valahogyan!
Egy ilyen réteg készüléket még nehezebb .
Szóval érthető hogy kivesznek belőle pár dolgot!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
apaszka
veterán
válasz Hauptmann #8359 üzenetére
A múltkor hasonlót mondtam és én is így gondolom most.
Ebben a formában még nem tetszik, és csak hibalehetőség ez a technológia véleményem szerint.(#8358) kali ez akár lehet jó is!
Mivel van pár itt említett bugocska, mi talán javítva lesz a Telekomnál.[ Szerkesztve ]
-
legenda
Hazánkban még lehetne is ez a kifogás, de világszerte nem adták még ki sehol és gondolom nem a hazai csapat csinálja minden országban a Telekomos ellenőrzést.
zack: A Telekom biztosítójánál ilyen nincs szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hm... rinyáltam, hogy pie alatt halványak az AOD-os ikon jelzések, de csak egyedül a spotify ikonjai azok. A bal oldali kettő a Spotify-é, a jobb meg ugye a playstore-é: [link]
Remélem, a Spotify majd javítja. Volt újratelepítés, wipe cache, minden, szóval nem az a baj. Ez az app hibája.
-
zack
nagyúr
Telenor biztosítójánál még az is benne van, ha nincs Note9, azonos értékben más telefont is adhatnak Note9 helyett. Mondjuk ezt nem igazán értem. Nyilván azért van Note9, mert az Spen és az egyéb extrák kellenek, tehát miből gondolják ha kapnék helyette egy Mate 20 Pro-t, azt én el is fogadnám.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
iceQ!
addikt
Az elég baráti. Mondjuk én magamnak rendelem a cég kontójára azért nem nevezek be, de gy is 2000 Ft körül van nettóba az EazyGuard....Ez ennyiért ajándék
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
Ezt próbálta már valaki?
[link]Ha most 10db ot rendelek akkor 1500/db speed-ből.
[ Szerkesztve ]
-
-
ssgt1981
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Még pár napig töprengek, de szerintem ez lesz a nyerő, mert ennek sokkal jobban tetszik a formája.
-
legenda
válasz ssgt1981 #8333 üzenetére
Egyelőre nehéz olyan készülékkel összehasonlítani, ami még meg sem jelent.
Megvárod a megjelenést, kipróbálod azt is és úgy egyszerűbb lesz eldönteni.
Kivéve persze, ha van olyan tulajdonság, ami csak az egyiknél adott - mint például a Note9 esetén a ceruza -, mert akkor adott a válasz.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ssgt1981
senior tag
Vásárláshoz szeretnék egy kis tanácsot kérni. Jelenleg egy S8+-t használok, de már egy ideje szemezek a Note 9-el. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezt vagy majd az S10-et vegyem meg?
-
apaszka
veterán
Soha nem néztem ezeket benne, de most kipróbáltam!😂
-> B@sszus 53 évesen festettem magam először?!🤪
Nagyon brutál tényleg, ezt meg fogom mutatni a feleségemnek!
Ja, én maradtam 8.1 en!
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
válasz baladam86 #8330 üzenetére
Hát az semmit nem cisnál lehet, hogy fr kell neki? :S
Amúgy , hogy konkretizáljam ,hogy ua arról beszélünk, konkrétan simnket csinált a telefon , nem szépít mint mondjuk ami a huaweiembe van (szét mossa az arcot)
csinál belőlem egy 16 évest lol
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
párom note 9 e frissült 9.0 ra , és teljes pánik van mert eltünt a hőn szeretett szelfie smink funkció
Srácok tényleg eltünt vagy én nem találom ?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
legenda
válasz tylerddd #8326 üzenetére
A Telekom nem szervizel, hanem küldi tovább a készüléket a gyártói/szerződéses szervizbe.
A biztosítás keretében eszközölt ügyintézéskor esete válogatja, a biztosító szervizpartnere javíthat, vagy ha az nem lehetséges, illetve nem éri meg, akkor adhat új, felújított, vagy egyéb hibátlan készüléket. ([link])[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Ma már totál berepedezett egyik sarkán a dome glass, jobbnak láttam lefeszegetni. Elég melós volt! Nem tudom, hogy tegyek-e rá valamit, főleg így, hogy ez a rohadt drága cucc sem vált be. Nem akarok súlyos ezrekért próbálkozni. Lehet hagyom és ha baj van, ott a biztosítás.
Azt lehet tudni, hogy pl. Telekom törés esetén új telót ad vagy kijelzőt cserél?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Hitch
senior tag
-
iceQ!
addikt
-
-
Hitch
senior tag
Más is tapasztalta, hogy kikapcsolt bluetooth esetén amint fentről lehűzod és hosszan rányomsz hibát dob - a beállítások alkalmazás állandóan leáll - viszont ha menüből bekapcsolod akkor hosszú nyomásra belép....
-
apaszka
veterán
Én várnék vele, mármint a felrakásával.
Ma is több olyan hívásom volt mi fontos és kell, hogy vissza tudjam hallgatni!
Amíg a 9 en ez nem megy, addig jó nekem a 8.1!
Szerk:
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Dj.Mike #8314 üzenetére
A héten nagyon illene már kiadni.
Ez van sajnos, előfordulhatnak csúszások, egyszer az egyik szolgáltatónál, máskor a másiknál és így tovább, sőt, néha a nem szolgáltatósnál is.
Igaz, most nem sürgős számomra, mert feltettem a Telekomos telefonomra a XEH 9-est, de eddig problémásabb lett volna, ha Telenoros vagy Vodafone-os telefonom lenne, mert náluk előfordult 2 - 3 hónapos kihagyás is, a Telekomnál ilyen hosszú intervallum azért nem volt soha.BigZ79: Szia, Nálam ugyan rejtve van az értesítések tartalma, de kíváncsiságból bekapcsoltam és azonnal megjelent minden.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
BigZ79
csendes tag
Sziasztok,
Pie frissítés után nem jelenik meg az értesítések tartalma a zárképernyőn csak az alkalmazás-ikon. Hiába engedélyezem a tartalom-megjelenítést, nem megy. Kell adnom még valami engedélyt?
-
félisten
Szerintem javult a készenléti fogyasztás 9 alatt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
TODI1111
veterán
válasz Ra's al Ghul #8305 üzenetére
Igen.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Most volt csak időm utána olvasni az Adhellnek. Jól értem, hogy használat alatt ha frissítek akkor a tiltásokat le kell szednem majd frissítés után vissza?
-
Teal'C
veterán
Na utána olvastam és részben mindkettőnknek igaza van bár nekem csak abban hogy fejlesztettek de nem úgy ahogy én gondoltam. Sokkal vékonyabb lett mint az elődök viszint ezen túl nincs számottevő változás ebben meg neked van igazad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Robotporszívók
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest