Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay
- Max
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Windows 10
-
IT café
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Ez gyors volt, vissza is kaptam a telefont. Remélem, jó akkumulátorral.
-
Hauptmann
addikt
Februárban kapott új akkumulátort, ami mostanra faszán szétnyomta a házat. Megy vissza szervizbe. Bár, eleve gyanús volt, hogy nem teljesen jó, mert hamar merült.
-
Hauptmann
addikt
Akkor most így nem tudom, visszavigyem-e (felső hangszórót cseréltek biztosan, mert már nem recseg). BT nincs használva, csevegőprogramok mennek leginkább napközben. Hívás van, de nem átlagban max. 1 óra.
-
Hauptmann
addikt
Aki már cserélt akkumulátort, hogy áll képernyőidővel? Nekem elvileg cseréltek, de 2,5 óránál több nem jön össze, és napi kétszer kell tölteni. Emlékeim szerint, amikor új volt a telefon, 4 óra volt kb.
-
Hauptmann
addikt
Munkaprofilból telefonkönyvből valahogy át lehet mozgatni rendes telefonkönyvbe névjegyeket? Pár valamiért átkerült oda, és nem ott lenne a helye.
-
Hauptmann
addikt
válasz thedarkfox #20420 üzenetére
Nem, de már megvan, 'Állapotsor' opció, itt lehet beállítani, hogy az értesítési sáv mit mutasson (csak az értesítések száma, a három legutolsó értesítés ikonja, összes értesítés ikonja).
-
Hauptmann
addikt
Hol lehet az új értesítés ikont (körben szám) kikapcsolni?
-
Hauptmann
addikt
Megnyomkodtam a Note 10+-t. Hát, az értesítési LED hiánya azért elég nagy probléma. Persze, ha sikerül behúzni ingyen, mint a Note 9-et, akkor nyilván váltani fogok, de ha pénzt kéne adni érte, nem.
-
Hauptmann
addikt
Feltettem ezt az AccuBattery app-ot. Az akkumulátor kapacitásra 3553 mAh-t ír. majd még nézegetem, mert nem hiszem, hogy majdnem 500 mAh-t romlott nagyjából két hónap alatt a kapacitás.
-
Hauptmann
addikt
Amikor a telefon kicsúszik a táskából, és az 1,5 méter magas hűtő tetejéről elindul a járóköves padló felé, de pont beleesik a kukába... Megfizethetetlen érzés.
-
Hauptmann
addikt
válasz #81280768 #10556 üzenetére
Az üveget felejtsd el, mindegyik szar, a nagyon drága is fel fog jönni, vagy felpattogzik. El kell fogadni, hogy erre az Edge panelre nincs normális üveg.
Más téma.
A telefonomban van egy hanghívásokra használt kártya, meg egy adat sim. Be is van állítva, hogy az első sim a preferált a hívásokra és a szöveges üzenetekre. Az sms küldésnél azonban ott van egymás mellett mindkettő. Hogy lehet beállítani, hogy kizárólagosan az első sim kártyáról lehessen sms-t küldeni, a második gombja ne is látszódjon?
-
Hauptmann
addikt
válasz BravÚR #10496 üzenetére
Hát, ez sajnos ilyen. Nekem még fent van, de ma vettem észre, hogy a pár helyen a széleknél újabb lepattogzás van. Csak azt nem tudom, mitől. Nem ejtem le, nem nagyon hordom zsebben. Az előlapi kameránál meg már teljesen feljött, azt hiszem, hamarosan kukázom, és nem lesz rajta semmilyen üveg, vagy fólia.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Én azt hiszem, elengedtem az üvegtémát. Ez az UV-s cucc kezd feljönni, plusz felpattogzani egyes helyeken.
Nincs sajnos normális üveg.
-
Hauptmann
addikt
Ezt a biztosítás dolgot telefonra soha nem értettem. Alapban feleslegesen kidobott pénz, a biztosítót gazdagítod vele. Inkább az ember tegye félre a biztosításra szánt pénzt, aztán ha valami baj történik, akkor van mihez nyúlni.
A másik, hogy ha az embernek ilyen drága telefonja van, ne vágja földhöz az, hogy ha valamiért kijelzőt kell cserélni. Ha meg probléma, nem kell drága telefont venni. Kb. ugyanaz a helyzet, mint az autónál, csak kicsiben.
-
Hauptmann
addikt
A frontkamera alapban tükrözött képét hogy lehet átállítani valósra?
-
Hauptmann
addikt
Az Edge 'világító szélek' hogy működik? Ha jól értem, akkor világít a kijelző széle, ha jön valami értesítés. Nekem nem csinál semmit, pedig be van kapcsolva.
-
Hauptmann
addikt
Az értesítések hangja nekem tűnik csak halknak? Maximum hangerőn van, és eléggé halk a Viber, meg a többi.
-
Hauptmann
addikt
Ki van ez találva. A Samsung Helath nem támogatj a Huawei Watch 2-t. Nem vág földhöz, használom a Huawei app-ját, csak jó lett volna, ha megy a SH-val is, és akkor nem kell egy harmadik program.
-
Hauptmann
addikt
A telefon lépésszámlálóját hol lehet kikapcsolni?
-
Hauptmann
addikt
Fasza, az MS Activesync policy nem engedélyezi a smart lock-ot,pedig pont király lett volna ez a funkció.
-
Hauptmann
addikt
Ha emlékeztek, Note 3-nál is a korai időkben nem működött a felvétel, aztán hirtelen megoldódott. Lehet reménykedni, hogy majd az okosok megoldják talán.
-
-
Hauptmann
addikt
Megjött a cucc, egyelőe nem volt időm nagyon foglalkozni vele. Szép, tetszik.
-
Hauptmann
addikt
Ha minden jól megy, hétfőn behúzok egy 6 Gigás változatot cégesnek. Üveg téren kérdeznék, Spigen "Glas.tR Curved, vagy Nillkin 3D CP+ Max? Tok valószínűleg Nillkin Super Frosted lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest