- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
-
IT café
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz szokelaszlo #12496 üzenetére
Három dollárt vagy mennyit megért. A kitámasztó gagyi csak egyedül, mert az eredetin -tudtommal- fém, ezen meg műanyag.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
szokelaszlo
tag
Sajnos ha bekapcsolod a kisegítő lehetőségek között, mindent felolvas amit a telefonon csinálsz.
Csak gyengén látóknak jó.
Én ezt használom beolvasásra és tökéletes.[link]
Te állíthatod be hogy minek az értesítését olvassa be,és szövegfelolvasó motorok között is válogathatsz.[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Vettem egy ilyen hamisítvány tokot.
Kerüljétek, mert nem működik vele a vezeték nélküli töltés. Gondolom az eredeti 10.000 Ft-os verziónál megoldották.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
bacus
őstag
A pie-ban már nem lehet állítani a helyadatok pontosságát? Ha bekapcsolom, akkor használja a gps-t is, ha ki akkor semmit. (előtte 6-os androidot használtam, ott volt energiatakarékos beállítás is)
A wifi és bt segítségével még pontosabbá tehetem, de én butítani szeretném.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
seger
addikt
Sziasztok!
Mit kell beállítani, hogy ha hívnak, felolvassa a hívó nevét. Menübe bekapcsoltam, de nem szólal meg.
Köszi
-
legenda
Hát, ha neked kapcsoló nélkül nem jó az amúgy emelkedő hangerejű ébresztés, akkor nem tudok mit tenni.
Kerestem volna a kapcsolót én is, ha reggelente úgy ébresztett volna, hogy azonnal az eredetileg beállított 80%-on szólal meg, de mivel nem, így nem is állítgattam külön.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bacus
őstag
Megjött ma a telefonom, már 9-es androiddal, így nem volt kérdés, hogy frissítsek e vagy sem.
A switch programmal összedugtam a note4-el, egy órát másolt, frissített, de lehet én vagyok elégedetlen, de mi a faxot csinált azon kívül, hogy letöltötte az összes programot a play-ből és frissített? Mert pl a programok beállításait (pl sudoku free) nagyon nem vitte át! Nem ez a lényeg, mert ez egy dolog, de mindent meg kell nyissak és mindent teljesen elölről bekonfigurálni... Ja a régi háttérképem átjött, na pont nem volt fontos az sem.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
orbit76
tag
[kép]
Az új tok. Kívűl bőr, belül plüss-szerű. 10 euro az Amazonról. Nekem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz kazanka #12480 üzenetére
Igen mert a Telekom országos 3G lefedettsége közel sem olyan jó, mint a Vodkáé. Ezért, ha 4G -n vagy, és nem vagy VoLTE -s, vagy az adott helyen a torony még nem tudja a VoLTE -t, akkor nagy valószínűséggel kettőt léptet vissza a a rendszer ( fallback 3G, majd 2G -re ), és az gyenge térerő esetén halmozottan hívás/elérhetőség problémákat eredményez, mert a hívás nem tud felépülni a kozpontban beállított idő alatt.
-
törölt tag
Sziasztok! Elképzelhető hogy a 8.1-es rendszerhez képest a 9-es android-nál javult a BT? (mert 8.1 alatt egy Sennheiser CX 7-essel akadozik néha.)
-
petymeg
addikt
válasz petymeg #12441 üzenetére
Közben észrevettem, hogy nem a BT kapcsolat hibája ez, mert a telefonon tárolt letöltött zenéknél Samsung zenelejátszóval minden OK. Viszont a Spotify-jal meg TuneIn-nel megszakad wifin és mobilneten is, a kijelző kikapcsolása után kb. egy perccel. Na ez mi lehet? Letiltottam valamit véletlenül?
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
legenda
válasz kazanka #12473 üzenetére
Ott gyengébb akkor nálad a Telekomos térerő, távolab lehet a torony, mint a Vodafone-os, vagy utóbbi alacsonyab frekvenciát használ (például 800 kontra 1800 MHz),
Amikor még Telekom + Vodafone SIM kártyákat használtam, valahol az egyik volt jobb, máshol meg a másik.
Nekem is van olyan hely, ahol 1 - 2 csík között mozog a (Telekomos) térerő, de a hívás akkor is beérkezik, nincs SMS elmulasztottról amiatt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
iceQ!
addikt
válasz kazanka #12473 üzenetére
Az nem segít. Próbáltam én is. Ahol dolgozom/lakom rossz a térerő és merül a teló nagyon. Mindegy mit csinálok vele, amúgy appot nem hoz ki hogy nagyon fogyasztana.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kazanka
őstag
Ok.Semmi bajom vele,az üzemidő elfogadható a Mate 10 Pro után is,csak az zavar hogy a T mobilos kártyán 1 -2 egység van ,sokszor meg az sem és jön az sms a hívásról.A Vodafonos meg jó,Próbáltam felcserélni a kártyákat az eredmény ugyan az.A simkártyát is kicseréltettem újra,semmi változás.
-
legenda
Az nincs, de engem minden munkanap reggelén úgy ébreszt a gyári alapértelmezett ébresztőhang, hogy halkan kezdi és folyamatosan emelkedik a hangerő.
kazanka: Nem az, térerőben a középmezőnyben mozog, van ettől jobb és rosszabb is, de legalább nem süt a SAR.
Ha gyengébb a térerő, akkor minden telefon gyorsabban merül, pláne két SIM kártyával.
Volt ettől jobb térerejű Huawei telefonom, az is arányosan jobban merült, ha gyengébb volt a térerő.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Nem is olyan rosz. Látszik, hogy melóztam.
-
őstag
válasz thedarkfox #12464 üzenetére
telekommal nálam volt probléma, melyik topicban írtak róla?
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
nagyúr
válasz thedarkfox #12464 üzenetére
Köszi, most nézem, elhet,hogy az, bár a Telekom a VoLTE-t mondja csak, nálam meg az alapból kikapcsolva,ahogy a 4G is.
-
nagyúr
Amióta feltettem a legújabb XEH-es update-t (amiben a night mód is benne), teljesen becicult a telefonom. Ha hívnak, azt mondják nem csörög ki, nekem pedig csak kidobja a telefon, hogy hív valaki, majd azonnal az értesítést,hogy nem fogadott hívásom volt. Cache wipe volt előtte is utána is. Nyilván este láthatok neki egy rendszer reinstall/újra belakásnak.
-
iceQ!
addikt
válasz thedarkfox #12460 üzenetére
Eszközkarbantartóban nem is jelenik meg semmi, csak az android rendszer (amit nem értek miért)
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz kazanka #12458 üzenetére
Nem tudom amúgy. Lehet hogy hardveres hibája van a telónak mert, volt rajta 2-3x is FR, de nem segített rajta.
Kérdés, hogy másnak volt már hasonló, hogy gyorsan merült a teló és hardveres volt a hiba?!
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz thedarkfox #12451 üzenetére
Hm, köszi! 🤔
Mindenesetre, tisztában vagyok azzal, hogy a rossz térerő sokat ront, illetve, azt is tudom, h ha használom, akkor merül. Csak némi iróniát próbáltam csempészni a bejegyzésbe, hogy van aki használja is a telefonját, nem pedig csak minimumra állított, fekete háttérrel, a nagy SOT-okat generálja egy screenshot erejéig 🤭😎˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
sirkan13
aktív tag
Nálam még nem található a frissítés.Vodás teló.
-
félisten
-
petymeg
addikt
A minap volt egy 700+ MB-os frissítés, azóta a BT kapcsolat zenehallgatás közben az autóban és a Galaxy Buds-os keresztül is instabillá vált. 2-3 percenként beiktat 1-2 mp szünetet, a kocsiban van, hogy fel kell éleszteni a telefont, hogy folytassa.
Egyedi, vagy más is szenved ettől?[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Egyre jobban bejön ez a Spigen Thin Fit tok. Olyan, mintha ez a selymes tapintást okozó bevonat kezdene lekopni, mert egyre jobb a fogása. Remélem ugyanakkor, hogy ez nem amortizáció.
A Nillkin synthetic fiber is megjött. A hátlap belül kemény műanyag, kívül carbon fiber mintás, nagyon kellemes tapintással, körben a széleknél pedig inkább puha gumis jellegű, mint szilikon. A ki/bekapcs gombnál nagyon jó a nyomás, hangerőnél kevésbé.
Kíváncsi leszek előjön-e valami probléma valamelyiknél, de úgy érzem tökre megérték az árukat.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nagyúr
válasz Capella #12430 üzenetére
"Na meg milyen lesz az a hangszóró nélküli kijelző rezgetés???"
Azt mondják, hogy P30 Pro esetén is totálisan jó. Mondjuk emiatt majd a tetejére kell rakni rendes hangszórót, hogy sztereo maradhasson, P30 Pro-nál deal breaker szerintem, hogy a megoldás miatt csak mono hangot ad ki.
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz apaszka #12423 üzenetére
Most már én is inkább a 11-et várom. Egy évet még kihúzok a 8-cal, ha meg nem, veszek egy Note9-et.
Úgy néz ki, a 10-ben még nem jelenik meg a grafén akku. Vagy eddig jól titkolták.
A lyuk se nagyon vonz a kijelzőn, bár tényleg egész picire sikerült.
A képernyős ujjlenyomat feloldás se szimpatikusabb, én jobban elvagyok a hátlapival.
Fotóban, videóban nyilván javulgat valamit a 10-es, de nagyobb durranás azért nem lesz.
Na meg milyen lesz az a hangszóró nélküli kijelző rezgetés??? -
nagyúr
válasz #24536576 #12425 üzenetére
Note szériában mondom, S10 az már kategória.
Én is azt mondom, ez már végre mindenben megfelel, aztán lehet jön a Note 10 (PRO) és elkap az újdonság iránti vágy. Én is sokkal jobban le vagyok nyugodva, mint pár évvel ezelőtt, de majd meglátjuk, mi lesz.
Néha még meg-meg nézegetem az iPhone árakat, meg az új OS feature-jeit, de eddig, ami változott annyi, hogy lehet végre NFC-n fizetni. Ettől még nem köthetem rá egy sima kábellel TV-re filmezni (hülyetv-re, amin még nincs semmilyen OS, meg airdrop, meg ilyenek), csak plusz pént befektetéssel tölhetem gyorsan, és még sorolhatnám.
Mondjuk itt is azért van,hogy felcsesz az a része, hogy valami mindig csak elharap az akksiból indokolatlanul, de legalább gyorsan rá tudok tölteni,ha úgy érzem, húzós lesz még a munkanap után az este (ahol ugye a térerő miatt amúgy is megtépázódik az akku a munkaidő végére).[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Itt a topikban amúgy mindenki a gyári samsungos qi töltőt használja?
Nekem más fajta van, és bár az s8+t mindig jól töltötte, valahogy a note9-el hadilábon áll. Kiirja pl 15%-nál mikor ráteszem, hogy 2.5 óra a teljes feltöltésig. Megnézem 2.5 óra múlva, és 65%-on van csak... cserébe jó meleg.
Lehet, hogy ezt már tényleg nem kéne venti nélküli gyorstöltővel tölteni? Régen volt olyanom is mondjuk, meg oylan is, aminek full fém háza volt, hogy eloszlassa a hőt. Valakinek ilyennel tapasztalata?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
apaszka
veterán
válasz icecave #12418 üzenetére
Szerintem csak a 11 lesz a nyerő nálam,és pont ezekért! Még egy évet eltudok lenni ezzel !
Cerka nélküli meg nem kell többé! Próbálkoztam ,de csak vissza tértem!
Ja és bízom a mindenféle sziget nélküli kijelzőben!
Egyszerúen nem jön be nekem!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
félisten
-
viera
őstag
válasz icecave #12418 üzenetére
Igen,majd kiderül minden Augusztus 7-én. A gyorstöltés sem igazán érdekel mert mindig éjjel töltöm a telót normál töltéssel.Nap végéig meg mindig kibírja AOD-vel is az S10+.Az ujjlenyomat lehet jobb lesz a Note10-ben.Mondjuk nálam nem zár le a teló amikor kapcsolatban van a Galaxy Watch-al vagy otthon vagyok.Az S-Pen viszont hiányzik.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
nagyúr
Mondanak itt már mindent, lesz, nem lesz, csak a PRO-ban lesz, stb.
Ez is egész jól összeszedi: [link]
Plusz a nagyobban egyre biztosabb a 45W-os gyortöltés, az azért odaver.
Kiderül mostmár lassan 1,5 hónap. Gondolkodtam, mi az, ami miatt cserélnék, a szupergyors töltés az király, de csak ezért?
Elveszik a gyors és pontos ujjlenyomat olvasót a kijelzőbe építettért cserébe, ami ahogy olvasom az S10 topikban igencsak felemásan működik, több rá a panasz, mint az elégedettség. -
tylerddd
veterán
válasz HaliGab23 #12415 üzenetére
Szerintem az már inkább Bixby gomb és nem lesz hagyományos értelemben vett on/off gombja. Egyébként én még oldalsó on/off gombos készülékek esetében egyet sem láttam, amin balra került volna. Ez egy render, csupa találgatás, de augusztus elején úgyis kiderül, hogy mire nem cserélem le a Note 9-et, ennyit fél lábon kibír, aki nagyon rá van izgulva.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
HaliGab23
senior tag
A bixby gomb helyére rakják a bekapcs. gombot??
De miééért???Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Prien
addikt
Amúgy érdekes, hogy ilyenekre, mint a töltés kijelzése, van energia módosítani, de pl. az erősödő csengést ébresztéskor, aminek valami haszna is volt a 8.1-ben... na azt inkább kivették.
mbalazs1981: én még 8.1-et használok az utolsó, decemberi biztonsági frissítéssel. Miért?
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Sziasztok! Használ még valaki 8.1.0-át vagy már mindenki frissített 9-es Androidra?
-
törölt tag
Bár talán nem lényegi infó, de mintha a töltést jelző animáció is változott volna. Lehet ilyen is volt, csak eddig én nem vettem észre.
A csík meg nekem is ott van. Fekete témán észre sem veszem ha itt nem esik szó róla.[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz BerekSzilard #12407 üzenetére
Nekem most nincs.
-
törölt tag
Dome Glass jelesre vizsgázott védelem ügyében is. Bicikli telótartójából kizúgott a Note, pár kisebb karccal megúszta az üveg, pedig szép, friss aszfaltra zúgott.
[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
Mivel nem hagyott nyugodni, ezért most ki kellet próbálnom az éjszakai kamera módot. Kudos a Samsung mérnökeinek. Értelem szerűen nulla fénnyel nem tud mit kezdeni. de ahol van valami fény forrás, ott már egész jó képeket csinál. Szerintem ki jelenthetjük, hogy ez már gcam szerű cucc, bár biztos vagyok benne ha lenne rendes port a telóra, akkor az jobban csinálná ezt.
-
roby30
csendes tag
FR elott mivel mentsem le az adataimat?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest