- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Windows 10
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakadék
tag
válasz
miuifan #1949 üzenetére
Ha nem működik, és kicsit értesz a barkácsoláshoz, akkor megpróbálhatod a Galaxy S-hez készíthető házi jtag-ot. Bár semmi leírást nem találtam, hogy ez jó-e a minihez, de ki tudja. Sokat rontani már nem tudsz rajta.
Az ellenállás értékét és a láb bekötést nem tudom, de youtubon van egy pár video. -
Szakadék
tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy a CM7.1-ben ha hívnak akkor nagyon halvány, hogy ki hív és a feloldó sáv is pont takarja. Olvastam itt, hogy ezt lehet állítani a cyanogenmod beállításokban, de nem tudom, hogy pontosan melyik részében. Ebben segítsetek, valamint abban, hogy miket törölhetnék titanium backuppal mert sok dolgot nem használok. (pl: Books, Böngésző, CarHome, Google Search, Hangtárcsázó, News&Weather, Talk, ) ezeket ki írthatom?
-
Szakadék
tag
válasz
wwenigma #1875 üzenetére
Nekem 3 nap 20 óra volt most és 2% maradt benne, de ezalatt volt ám minden: játékok sokasága (Angry Birds Rio, Asphalt5, Drift Mania, valami méhecskés) kb. 1 óra folyamatos navigálás és gps-es sebességmérés, zenehallgatás, sok fényképezés horgászat közben és hívások munka közben.
Csináltam akksi kalibrálást, bekapcsolva töltöttem, de nem szakítottam meg a töltést 100%-ig és CM7.1 van a telón 748-as oc kernellel, szóval ha kellett akkor hasított rendesen.Én nagyon meg vagyok vele elégedve, egy kis apróság, hogy viszonylag sokszor előfordul, hogy valami alkalmazás váratlanul leáll, de legtöbbször ezt újratelepítés megoldja. (most pl. utoljára a NOVA csinálta ezt, ezért még ezt a játékot nem tudtam kipróbálni)
-
Szakadék
tag
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot és sok mindent tanultam a telefonról. Sikerült is egy telenoros és egy t-mobilos minit is frissíteni CM7.1-re, 748-as OC-t felrakni. Működnek is rendesen. Amit én eddig tapasztaltam, hogy az egyik produkált már olyat, ami említve volt, hogy egyszer csak magától kikapcsolt pedig nem volt lemerülve. Nekem csak aksi ki-be segített ezen. Viszont nagyon gyorsak és használhatóak lettek a készülékek. Én személy szerint nagyon megszerettem.
Egy kis segítség annak, akinek a CM7.1 csak odáig jut el, hogy csak pörög a kék nyíl, de 20 perc múlva is csak ezt csinálja, az cwm-ben még egyszer telepítse a CM7.1 zip-et és egyből indulni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AliExpress tapasztalatok
- Jogász topic
- Minden ami hőszivattyú
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest