Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz GeneraL_XTX #75 üzenetére

Látszania kell, hiszen onnan még teljesen jól látni az egyes pixeleket (ergo HD-ra tökéletes távolság). Én speciel még akkor is látom, ha az egyes pixeleket már nem, mert van egyfajta összhatásuk.

(#77) atti_2010: Úgy tudom, 50 Hz-es és afölötti villogás már nem vált ki epilepsziás rohamot, mert ezekre a frekvenciákra már nem reagál ehhez szükséges módon az agy. Arról nem beszélve, hogy akkor a sima 50 Hz-es CRT TV-k is tömeges rohamokat váltottak volna ki. Ehhez képest csak egyes, lassabb villogást tartalmazó rajzfilmek váltottak ki ilyet.

Esetleg több villogó LED közötti interferencia hozhat létre kellően alacsony frekvenciákat, de csak akkor, ha mind más frekin megy.

Éppen, hogy az a "hatásosabb", minél nagyobb látóteret fel le a villogás.

Jópofa, hogy te jössz a trollkodással, amikor te ragaszkodsz mindenáron olyan abszurdumokhoz -- több ellenvéleménnyel szemben --, hogy az 50 Hz-es villogás nem zavaró, nem látni a különbséget 50 fps és 100 fps között (sőt ~24/25 fps és 100 között is alig), stb.

(#79) atti_2010: Én is foglalkozom ilyesmivel privátin, nem tegnap óta, de ez nem publikus.

----------

Na jó, én itt feladom. Szóljatok, ha "tiszta a terep" és lehet értelmes keretek között tovább társalogni. :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák