- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
de ebben pont az a lényeg, hogy a levegő aktuális co2 változás nulla marad. a hagyományos benzinnel az a baj, hogy valamikor nagyon régen a benne levő szén kikerült a co2 körforgásból, ezzel tisztult az akkori levegő, amit most visszapöfögünk bele, ezzel koszosodik.
ennek a technológiának meg az az értelme, hogy kiszeded a mostani levegőből a mostani co2-t, benzint csinálsz belőle, majd elégeted, és akkor visszakerül a co2 a levegőbe.
a káros hatású gázok tekintetében pontosan ugyanolyan, mint a tisztán villanyautó. legalább annyira környezetkímélő, vagy még jobban, mint a villanyautó.
(#101) joysefke: de erről nem feltételes módban kell beszélni, mert pl. az audinak van ilyen üzeme, ami működik. és amikor rákerestem arra a technológiára, amire én emlékeztem, azt pont nem találtam meg, de másik hármat igen. ebből egy az audié, amivel jelenleg pár autónak elegendő benzint állítanak elő, de többet is bírna.
Új hozzászólás Aktív témák
it Fel kell készülni, egyre több területen váltják gépek az emberi munkaerőt. A folyamat markánsabbnak és gyorsabbnak ígérkezik, mint az ipari forradalom volt.
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest