Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
Egyik program elindítja a másik meg nem? Maga az Apple TV-re amikor váltok nyilván engedélyezve van, másképp nem tudná az Infuse vagy a Plex sem elindítani a tartalmat.
Megnézem majd egyesével akkor.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok!
Adott egy Apple TV 4K az első generációs modell közül. Ez elvileg támogatja a Dolby Atmos és Visiont is egyaránt viszont amikor a elindítom a Netflixet vagy Disney+ aminek van is ilyen tartalma csak sima HDR-ként indulnak el...
Ha viszont Infuse által kezdem el lejátszani a tartalmat amit virágboltból szedtem ott aktiválódik mind a kettő... A másik pedig, hogyha a TV-m "natív" alkalmazásából indítom szintén aktiválódik a DV és DA is...
Ez mitől lehet és esetleg mi a megoldás, hogy az Apple TV-ből is menjen "rendesen"?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Infuse simán nem látja a belső hálózatot amikor hozzá akarom adni.
Kitöltöm ugye az Adress, User, Pw és amikor rá nyomok, hogy Save és teszteli a kapcsoaltot akkor írja ki, hogy valami hiba történt.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Két különböző szervert használok a Plex egy vidéki az Infuse pedig az itthoni hálózat.
Minden más megy igen.
Gépről is egyből, ha "átküldöm" a lejátszást megy simán csak ugye nem lehet tekerni....The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok!
Adott egy lassan egy éves 4K-s Apple TV.
Tökéeltesen műküdik rajta minden viszont az Infuse valamiért nem találja a dolgokat.
Plex-en mennek és minden más is, de az Infuse egyszerűen nem találja amit eddig talált..
Próbáltam újra megadni a dolgokat, de továbbra is csak "An error occurred" üzenet vár...
Semmi nem változott épp ezért nem értem, hogy mi történhetett vele. Szerintetek mi lenne a megoldás rá?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz aujjobba #2697 üzenetére
Igazából most tettem újra a Windowst aztán még semmilyet nem adtam hozzá csak nem akarom újra a Plexen keresztűl küszködtetni.
Egy digi router van a házban ami hamarosan le lesz cserélve egy újabbra, mert az már elég régi és elvileg ma fogok csomagot váltani Digi500-ra amihez gondolom újabb router is jár.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok!
Az Infuse-t hogyan tudom rávenni, hogy Plex nélkül dolgozzon és ő keresse meg a könyvtárakat?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz MasterMark #2636 üzenetére
Plex protokollon keresztül megy, de több felhasználó van a gépen és hiába mindegyikre be van állítva egyszerűen nem találja az Infuse hanem kiírja azt a hibát....
A 10. próbálkozás után idegesítő volt nagyon aztán inkább mentem a Plex-re... Nem tudom miért zavarhatja be hiszen a fájlok ugyan ott vannak megosztva a gépen és amint mondtam minden felhasználón belül direkt a Plex is hozzá lett rendelve, mégsem találja...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
NAS-on gondolkozom, lehet akkor az lesz.
Köszi!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok!
Most először van Apple TV-m. Egy 32 GB-os 4K verzió tulaja lettem. Elolvastam az alapokat és fel is telepítettem az alkalmazásokat amiket a legtöbben írnak.
Infuse-t használok film nézésre PC-ről Plex által, viszont ez csak akkor működik, ha a gép be van kapcsolva.
A kérdésem az lenne, hogy elérhetőek ezek a tartalmak úgy, hogy a gép nem megy? Mi a teendő ilyen esetben és, ha ezzel a programmal nem akkor mivel tudok offline is nézni bármit?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Közben az egyik jó ismerősöm ajánlotta nekem is a Serviio-t aztán az nagyon bevált eddig. Semmi akadás és az egész házban mindegyik TV látja amelyik Wifi-n van az is. Bátran tudom ajánlani, de szerintem attól még beszerzek egy Apple TV-t is már csak azért, hogy teljes legyen a komfort alma terén..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz MasterMark #1152 üzenetére
TV kábellel van kötve, csak a macbook és a telefonok wifiznek..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz MasterMark #1150 üzenetére
Erre lehet jó beállítást találni? Kb két méterre van a TV és a gép egymástól.. Wifi router is ebben a szobában van szóval a rossz kapcsolat kizárva...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MasterMark #1148 üzenetére
Az mitől lehet, hogy akadozik a Plex? 😕 A minőségen nem akarok rontani, de ez így nem valami élvezetes... AirPlay esetén nem lenne ilyen gondolom..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MasterMark #1146 üzenetére
VIdeók, filmek nézése egyszerűen, ha már le van töltve a MacBookra.
Végül Plex lett, mert a TV azt támogatja elsősorban. Eddig fainul működik, de lehetséges beszerezem mégis az Apple TV-t.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MasterMark #1144 üzenetére
Köszönöm a választ, igen végülis ez volt a kérdésem. Szerintem most kipróbálom a kolléga által ajánlott "Emby" nevű programot aztán, hanem tetszik akkor jöhet az Apple TV.
-
veterán
Összességében ajánlott az Apple TV vagy akkor felesleges? Pl, ha csak egy képet akarok kidobni rá gyorsba vagy egy videót nézni vagy filmet teszem azt.. Megoldható ez mind a nélkül is? És ami még fontos, hogy a TV-m nem 4K és azt nem is tervezem beszerezni egy ideig, mert borzasztó drága volt ez is 3 éve...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Plex-el már gyűlt meg a bajom anno, meg lassú is volt az egész.. Mondjuk az lehet a net sebessége miatt volt régebben, de a feltöltésem még mindig nem a legjobb.. Mondjuk a belső hálózaton kellene ezt kiviteleznie és akkor nem lenne szükség a rendes internetre közben. Vagy én gondolok valamit rosszul?
-
veterán
Sziasztok! Én is most tervezem az Apple TV beszerzését. Minden van már és csak ez hiányzik a "kollekcióból". Viszont a TV-m nem 4K-s, hanem FullHD igaz 47"-os. Szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e bármi értelme beszerezni? Rá tudom kötni simán a TV-re és onnan AirDrop-on keresztül bármit megnézni a MacBook-ról vagy iPhone-ról pl? Sokat olvastam utána, de még mindig nem értem teljesen a működését..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest