Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaca2
tag
Pfff, nehéz ügy. Szokásos minden reset, minden update gondolom megvolt.
(Most működik nekem, de régebben iMac-en volt nekem is gond a safari/mediaklikk stream-el, akkor az onlinestreamlive-ra váltás oldotta meg: https://onlinestream.live/tv
Az M4 mappából a második stream megy nálam)"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
-
vlaca2
tag
Hi!
Ha maradsz a telefonnál, próbáld meg rendszer szinten bekapcsolni az airplay-t a telefonon, ilyenkor azok az appok is streamelve lesznek amik önmagukban nem támogatják az airplay-t.
(Én iPad-ről mediaklikk appról airplay-el nézem az F1-et. Jobb a minőség mint az ittott tv appletv app-al.)
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
-
vlaca2
tag
válasz chatran #6007 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Régebben működött az appletv-s VLC-be bemásolt onlinestream.live-os link, de most egyik M4-es stream sem megy nálam. Próbálgattam pár iptv-s app-ot de azokkal sem ment.iPad-ről airplay-el megy a mediaklikk appból és böngészőből is.
[ Szerkesztve ]
-
vlaca2
tag
Hi!
A 6 hónap, egy appleid-hez egyszer jár csak vagy minden jogosult device-hoz? Tavaly a homepod mini-hez kaptam ,le is járt nyáron. Most vettem még egyet(sztereó pár konfig ) de itt nem ajánlja fel, egyből a normál előfizetést ajánlja.
-
vlaca2
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a 24colos noname(Orion :)) tvmet egy ugyanekkora monitorra.
Nagyon rossz a betekintési szöge, kinéztem pár használt cuccot, pl. egy Dell fullhd IPS:
[link]
A specifikációban az van hogy 56-76Hz-en tud menni. De nálam be van kapcsolva a ”képkocka egyeztetés”, HBOMax a filmeknél átkapcsol 24hz-re. Az előbbi monitornál ilyenkor “out of range” lesz, nem tud működni 24hz-en? Ez általános a monitoroknál hogy nem tudják a kisebb frekiket? Muszáj valami TV-t venni ehhez?"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
-
vlaca2
tag
HBO Max megy mától itthon is.(Appletv app van, ios-re még nem találom a store-ban)
[ Szerkesztve ]
-
vlaca2
tag
válasz Csabroncka #4392 üzenetére
Először nekem se ment a hangerő, de a legújabb firmware-ekkel már ok. Ki is rajzolja a homepod-ot a hangerő “tolókára”.
Ja most már rájött ő is, már nem támogatott a dolby atmos"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
-
vlaca2
tag
Szia!
Köszi!“Formátum módosítás be", és az "Új formátum -» Sztereo" hozta meg a kívánt eredményt.”
Oksa, én is erre gondoltam hogy ez lehetne a megoldás. De jelenleg nem tudom módosítani, nem engedi, nem jön fel másik lehetőség csak az “automatikus dolby atmossal”. Remélem ez csak firmware bug és egy update-el majd megoldódik
-
vlaca2
tag
Sziasztok!
Használja valaki Homepod Mini-vel az AppleTV-t?(4k 2016-os, tvos 15.2, homepod fw 15.2)
HBO GO-n próbálok filmet nézni, de bazi nagy a “dinamika”, nagyon halk a beszéd az effektekhez képest, kb. 3/4-ig fel kell hangosítani hogy érthető legyen a beszéd, de ilyenkor értelmetlenül hangosak az effektek.
Ha valamelyik iptv app-ban vagy vlc-ben nézek tv stream-et, az rendben van, ott sokkal kisebbek a különbségek, kb 1/3 hangerőn érthető a beszéd.
A beállításoknál a “hangerő csökkentése” be van kapcsolva. A hangformátumnál “Automatikus Dolby Atmossal” van. Ez lehet gond? Elvileg ezt felül lehetne bírálni(mondjuk sima stereo-ra)de nem engedi felülírni, nem jön elő más választási lehetőség
A homepod-nál van normalizálás lehetőség de az elvileg csak zenénél érvényesül. A “mélyhang csökkentése” be van kapcsolva.
Tud valaki erre esetleg megoldást?"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest