- Milyen NAS-t vegyek?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Linux haladóknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz
tomigonzo #6991 üzenetére
Ezekkel a megállapításokkal nem tudok vitatkozni... Én, amikor vettem (mert meguntam az android tv hülyeségeit, lassúságát, fagyásokat), az Infuse-ról nem is tudtam, annyi elég volt nekem, hogy a Plex megy rajta, streaming meg a legjobb. Aztán itt belecsöppentem abba, hogy Infuse, DV8 stb. Nekem az iPhone-al és az Airstream-el nagyon jó a felhasználói élményem, Az RC-s Infuse-al meg helyreállt a dv dolog, szóval most nagyon elégedett vagyok az eszközzel. Én (persze nem vagyunk egyformák) az ár/érték arányt se tartom vészesnek, főleg, hogy cserébe "unalmas" stabilitást kapok. Öregszem (most leszek 50), már nem akarok semmivel kínlódni, kb. innen jött tavaly októbertől az Apple ökoszisztéma képbe nálam. #6992BossBoss látja a jövőmet
-
magicbox
senior tag
válasz
tomigonzo #6982 üzenetére
Szerintem az ATV felhasználók nagy százaléka streaming-re és tükrözésre használja az ATV-t. Illetve meglepően sokan játékszanak is rajta. Az, hogy mi itthon virágbolti filmekkel foglalkozunk, az a kisebbség. Végig gondolva én is havonta max. 2-3 filmet töltök le. A Plexet leginkább a lányom használja, mert ott minden mese egy helyen van 🙂.
Szóval nem az Infuse teszi használhatóvá sztem az ATV-t, hanem egy hasznos kiegészítő egy szű0kebb réteg számára. Elég sok ismerősömnek van ATV-je, senki nem használ Infuse-t, helyette a smart vagy sima tévéjük hiányosságait pótolják az eszközzel. Illetve az Apple fanok szeretik nagyon az ökoszisztéma miatt.
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz
tomigonzo #6743 üzenetére
azt nem tudom hogy a plex hogy tudja ingyen adni a termékét. az ő modellje miért működik már évek óta. tudom vannak neki is extrái. de média lejátszásra teljesértékü szolgáltatást nyújt. most abba ne menjünk bele hogy alap dolgot mint mp4 et nem tud appletvn de ez valami mással van összefüggésben
-
devil-k
nagyúr
válasz
tomigonzo #6743 üzenetére
De ha belegondolsz, melyik az a cég amelyik nem akar nyerészkedni a másikon? Nem véletlen a világ legértékesebb cége az Apple és nem véletlen vágynak rá annyian. Biztos, hogy van/lehetne jobb az Applenél, de én nem látok pl egyetlen márkát sem, ami így menne/megy előre.
Arról nem is beszélve, ha az Apple (tényleg) megveti a lábát a mozi iparban, akkor nem lesz megállás. Nekem pl. szimpatikus lenne egy olyan megoldás is, hogy valóban ki lehetne kölcsönözni a premier filmeket, amik a moziban mennek. És akkor most felébredek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest