Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Elő kell venni a régi játékokat!
Pl tisztességes osztott képernyő utoljára a cmr 2-ben volt, mai napig előkotorjuk egy haverommal néha-néha. Cmr is szvsz 4-ig volt jó, utána kuka.
Dirt 2 is sztem üti az elsőt, érzésre közelebb áll a szimulátorhoz, mint az arcade-hoz. A 3 eddig meg nem győzött meg. Kezd olyan érzésem lenni tőle, mint ami a COD-oknál látható.Amúgy RBR ellen maximum csak annyi szólhat, h már ismered a pályák minden egyes centijét és ezért unalmas. Grafikája jó, fizikája még jobb (a borulásokat leszámítva, na de az melyik játékban nem gagyi? Dirtben - az összesben - is olyan a borulás, mintha egy kartondoboz lenne a kocsi).
[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
válasz Wolverine #33 üzenetére
A CMR is "gyengébb" volt (tehát nem nevezhető szimulátornak, míg az RBR igen), mégis szerettem. Sőt, még a Dirt1 is tetszett, mert még voltak igazi versenyek, csak ez a "menj végig 9364587szer ugyanazon a pályán és majd Kenny from the block megdícsér kétszer" játékstílus nem szórakoztat. Örülök, ha kicsit arcade-es az irányítás, de rendes rally-kat akarok, nem ilyen izét...
Gebriel: Ezt sajnálattal hallom
-
Gebriel
veterán
Akkor nem biztos, hogy ez a Te játékod.
Itt Crazyman33 azt írja nincsenek szokásos rally pályák.. -
nuke7
veterán
NEKEM NAGYON bejött az AP! egyik legjobb játék volt amivel játszottam a witcher és a dragon age origins után
https://youtube.com/user/nuke7
-
Beri
addikt
Lehet, hogy jó buli dirt3-ban roncsderbit játszani, de remélem, nem kötelező elem a karrier módban. Én végig akarok tolni egy tisztességes WRC szezont végre, bohóckodni van ezer más játék.
-
HS 2142
őstag
Az 1nsanet valójában a magyar Invictus Games készítette (a Codemasters csak kiadói feladatokat látott el), ami ahhoz képest, hogy már 10 éves, tartalmazott ctf módot.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Gebriel
veterán
válasz CsiguszMaxim #14 üzenetére
Mért akkor kik? Akik a videón vannak?
Én kajak nem vágom amit írtál
Mind két játékot a codemasters csinálta. -
sz4blya
tag
A dört videón tuti maga kenblokk vezeti azt a kocsit
Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!
-
Teasüti
nagyúr
Ez a dirt játékmód elég gagyi. Ennél sokkal jobbakat is láttunk már, ahol normálisan ki volt dolgozva, nem csak összecsapva. Pl... bakker nem jut eszembe a neve, pedig annyit játszottam vele annó. Alapvetően roncsderbi+rally+stunt, CTF-el, rakétákkal és gépágyúval. Mi a neve?
De van még egy-két másik ilyen játék, amikből megint csak foszlányokra emlékszek.
Szóval ettől nem kell elájulni, még ki sincs dolgozva rendesen ("apádüte" pl egy eléggé patkány hiba a játékmenetben).
Általánosságban véve is a videó alapján semmi előrelépés a 2-höz képest.
Se törésmodellben (esetleg megsemmisülés), se fizikában, se grafikában, csak egy rókabőr idáig. CTF alatti irányítás meg erősen arcade, remélhetőleg rally alatt egy picit eltolódik a szimulátorok felé. (mondjuk szim rallyt nem lehet irányítani se billentyűről, se buta kontrollerről - de nem is lenne baj)
10 éve ezt még kiegészítőnek hívták, nem önálló résznek. -
MODERÁTOR
Valóban nem újdonság a CTF mód autós játékban. Pár éve rengeteget játszottunk a hazai fejlesztésű (ingyenes) Porject Torque-val, amiben megtalálható volt ez a mód.
Két videó az egyik csapat legjobb mozdulatairól: [link] [link]A lényeg, hogy megszerezd a zászlót, óvakodj az ütközésektől, szerezz pontot a zászló célba juttatásával. Ahogy látom, itt a Dirt 3-ban annyit változtattak ehhez képest, hogy pontszerzés után a zászló új helyre kerül, PT-ben addig nálad maradt, amíg valaki neked nem ütközött.
Az többszöri ütközések között viszont kellene lennie egy kis késleltetésnek, az olyan véletlen zászlóátvételek elkerülése miatt, mint ami a videóban is látható (amikor 3-4 ember összegyűlik egy szűk helyen és egymás között adogatják át a zászlót apró koccanásokkal).Annyit mondhatok, hogy automata váltóval ezt a játékmódot nem érdemes játszani. A legjobb trükköket ugyanis akkor lehet kivitelezni, ha manuálisan váltogatunk.
Harrrr!!!!
-
Gomez86
őstag
Szerintem sem baj hogy ilyet is tud. Csak ne menjen a többi dolog rovására...
Viszont ami engem erősen zavart hogy néha kicsit akadozott... Gondolom ez egy konzol volt, szóval miért nem optimalizálnak?
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Mikiller
aktív tag
Ezt a Dirt3 gameplay videót azt hiszem csak 6-12 évesek fogják élvezni, valamint játszani.Valószínűleg nekik lett készítve, a szülők majd játszanak a szimulátor részével.
-
Thome
veterán
Jó ez a DiRT3 CTF mód. Mekkorákat lehet majd rá funolni!
-
kapeti07
senior tag
Jó ez a Capture the Flag, eddig csak FPS-ekben volt divat. Nem rossz ötlet volt a készítőktől, hogy autós játékkal kombinálják. Nem játszottam már rég rally-s játékkal talán a Colin McRae 3 volt az utolsó de ez most felkeltette az érdeklődésemet.
Xbox: kapeti
-
harry3
őstag
Még most láttam először a Dirt 3-ról videót és tetszik ez a zászlóellopós.
-
PowerBuldog
veterán
válasz Mártógyurma #1 üzenetére
Ez valami FlatOut mód akar lenni szerintem. Vagy legalábbis a "menj neki mindennek" mód.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
fi:zi'k
nagyúr
Hát igen.
Amúgy ennek a "zászlógyűjtésnek" mi az értelme?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Kakaduku
senior tag
Egyetértek. Végig sem tudtam nézni a videót, mert csak felidegesít.
Egyébként így videó alapján elég furcsa az irányítás. Olyan mintha árkád lenne. -
hack69
aktív tag
Elég ronda a mai virtua libuska.
-
mrhitoshi
veterán
Esős helyett erőset olvastam. Korán van ez még.
PS4
-
Mártógyurma
tag
A DIRT-es videó sofőrje idegesítően béna, vagy haragszik a dobozokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest