Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirpi

senior tag

20 éve, mikor meglett az első gépem (egy C64 természetesen), nem is tudtam számítógép címszó alatt mást elképzelni. A húgom már óvodás korában be tudta gépelni, hogy LOAD"*",8,1 , amikor még nem is tudott írni meg olvasni. Szóval az akkori játékoknak tényleg volt egy ilyen megismertető és új megismerésekre sarkalló hatása. Édesanyám ebből teljesen kimaradt, és most már ugyan használja a PC-t, de ha azt mondom neki, hogy indítson egy Total Commandert, akkor mindig fintorogva megkérdezi, hogy "Máshogy nem megy? :F " Meg nem meri használni a gépem, ha nem vagyok otthon, merthogy állandóan feljönnek skype-üzik, hogy ki jelentkezett be, és aggódik, hogy valaki ráköszön, lelőni meg nem tudja, mondván, hogy a skype-ot nem ismeri :) Szóval nem nagyon tud lépést tartani a mai dolgokkal.

Egyébként néha rámtör egy kis nosztalgiázás és emulátor alatt szoktam C64-es játékokkal játszani, bár az első pár percben szokni kell a grafika minőségét, de a jobb játékoknak tud hangulata lenne rendesen, ami ezt feledteti.

Új hozzászólás Aktív témák