Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
A 8 pro -ba mtk procit tettek,míg a 8-8T-ben snapdragon van.Úgy olvastam kimondottan például a játékos képességek miatt tették az mtk-t a pro verzióba.Nem véletlenül nagyobb benne az akku is köztudottan többet fogyaszt a snapdragonnál.Akinek fontos szempont a játék annak sajnos vásárlás előtt ezeknek a dolgoknak utána kell nézni,ez a sok modellvariáns átka.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
vegyszer
addikt
válasz sfdrakex #442 üzenetére
Az Epic Games Android oldalán lévő installerrel a Redmi Note 8 Pro-n megy a játék, de a Redmi Note 8 T ugyanúgy tűnik, hogy rendben van, de kifagy.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
rep3at
őstag
Sziasztok.
Először is: Csatlakoztam én is (nagy örömmel). Kezdeti tapasztalatok: A kijelzője IPS-hez képest nagyon jó, pedig sokáig AMOLED-et használtam, plusz számomra a nagy méret is külön öröm. Memória és háttértár mérete bőven elég, processzorsebességre egy szavam sem lehet (két és fél évig S7 edge-t használtam), a külseje a műanyag ház ellenére teljesen rendben van. A gyárilag adott tok kifogástalan, bár lehet én is bepróbálkozok egy szarvasossal, tetszik. Kamerák? Hát.. Erről majd egy kicsit hosszabb tesztelés után nyilatkozom, próbálgatom a gcam progit is addig, aztán majd FT-re feltöltöm a legjobbakat.
Más: Ha valaki esetleg rendelt az ajánlott üvegfóliából és van belőle egy fölösleges példánya azt pénteken Pesten megvenném, akkor megyek haza. Természetesen korrekt árat ajánlok érte.
Még találkozunk
Máté
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Én a gyerkőcöm egy Redmi Note 8Pro készülékkel lett gazdagabb karira. Egy cimborája meg Redmi Note 8T-t kapott a Jézuskától.
Érdekes módon a 8Pro-n megy a Fortnight, míg a cimborája a 8T-t nem bírja rávenni, hogy ugyanazt a módszert használva működjön.
A zasszonypajtás keresgélt, és több helyen is azt látta, hogy ezzel van másnak is baja a 8T esetén.
Ezt ti megtudjátok erősíteni, vagy cáfolni?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
zeon.hu
nagyúr
Ilyen tokot rendeltem a lányomnak, biztos, ami biztos alapon
Ha megjön, írok róla.#?*@&!
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok! Megérkezett az egyik tok a sok közül.
[link][ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Köszi.
Mivel gyorsan kéne telefon, és nem akarom, hogy karcolódjon a kijelző xprotector 3mm vastag sima üveg fóliát tudok venni rá. Remélem azért nem lesz nagyon rossz, bár ismerem őket, nem érnek el a szélekhez. Ha nem lesz jó, vagy rendelem a kedvenc nillkin üvegemet, vagy amelyik az összefoglalóban javasolt.[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. A Redmi note 5 ön kipurcant ,így kénytelen vagyok hirtelen telefont venni. Note 8t- T néztem ki. Igazából pár órán belül meglesz a telefon. Jó készülék? Fóliát milyet javasoltak rá? Ez kerekített üveg, mehet az üveg vagy inkább sima fólia ami jó? Van bevállt? Köszönöm előre is a válaszokat.
-
miqlas
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
A bluetooth verzió kérdésre lett már válasz?
Mármint hogy 4.2 vagy 5.0 van-e benneVagy 5.0 szoftveres 4.2 korláttal
-
miqlas
őstag
Akinek még nincs RN8T-je!
Kiárusítják a (Xiaomi) Redmi Note 8T mobilokat42
-
Oldman2
veterán
válasz aprokaroka87 #418 üzenetére
Sokadjára említem meg, hogy a gyári ROM-okban a Google Tárcsázó és társai miatt nem lehetséges (normális) Hívásrögzítés.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Csak egy gyors kérdés, mert agyalok valaminVajon jó helyen kutakodunk akkor amikor csak a miui tárcsázó és névjegyek appot nézzük hívásrögzités kapcsán?
[ Szerkesztve ]
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Írtam a másik 8T topikba is de itt is megkérdezem .
Az SMS visszaállítást az Mi Cloud fiókba mentett adatok visszatöltése topikból csináltam . Előző telefon nem Xiaomi volt , mentés meg volt , visszaállítás lement ,még sem látom az SMS-eket.
Mit rontok el?
Köszi -
ht42
senior tag
Hali!
Az a gondom, hogy vagy normális bluetooth, vagy normális wifi van a masinán. A kettő együtt nem. Ha a bt be van kapcsolva a wifi kapcsolat gyakorlatilag 0 sebességű. Tapasztalt valaki ilyesmit? -
Sirti77
csendes újonc
Én most vettem rá a legközelebbi gsm boltban, és a Samsung A50-esét tették fel. Nekem teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest