Új hozzászólás Aktív témák

• KayD

újonc

Három hete rendeltem, amikor megjött le is frissített, a google accountommal szépen át is jöttek rá a régi MI A1-emről az alkalmazások, jelszavak.
    Három alkalmazás van amit minden nap használok, Samsung Health, Locus Map Pro, és Strava. Hát ezen egyik se működik. A lépésszámláló csak akkor számol ha meg van nyitva, és a többi program előtt van, ha hátrébb kerül megáll. A Locus pár méter vagy párszáz méter után odafagy, és nem számol tovább, a Strava ugyanígy lefagy, de annál olyankor az időszámláló is megáll, és húz egy egyenes vonalat az ország másik végébe mintha odateleportáltam volna. Meg van hogy nem nyílik meg fél percig egy alkalmazás sem, hiába bökök rá, csak lapozni lehet ide-oda.
    Rendszerfrissítés után ugyanez, elküldtem szervizbe, és visszakaptam hogy minden letörölve, de semmi nem változott. Ja hogy nem gyári alkalmazások, akkor nincs rá garancia... Forduljak a kínaiakhoz meg a programok gyártójához. Szóval vettem egy hulladékot, és vihetem mellé a régit is és powerbankot mert kb 1 óráig bírja :W Mit csináljak?

Új hozzászólás Aktív témák