- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbpro
tag
Én ezek közül a locus pro-t használom, tökéletesen működik. Szerintem ezeknél a progiknál állítsd be az alkalmazásonkénti akkumulátorkímélőben, hogy ne legyen korlátozás+az alkalmazásváltóban le lehet lakatolni őket. Gyanítom, hogy neked a háttérben szépen kilövöldözi őket. Én használtam egy másik lépésszámláló progit az is csak akkor működött rendesen ha kikapcsoltam az akkumulátorkímélőt.
-
SkyLine3000
addikt
Vagy próbálj másik appokat, vagy vegyél másik telefont. (Ha egyszer semmi sem segít)
Runkeeper?
Asszonynak beüzemeltük. Ő egyenlőre meg van vele elégedve. Ő a fb, messenger, viber triumvirátust részesíti előnybe. Na meg gmail. Semmi extra kívánság. Azok hibátlanul mennek.
Én sportolásra (séta, futás, bringa) a teló saját LG app-ját használom, az LG health-et (G3, G4). Én azzal teljesen megvagyok elégedve. Azt nem tudom, másik telón hogy üzemel?
Navira google maps, vagy wazze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest