Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Van egy chrome extension, Social Book Post Manager. Nem tökéletes! De a batch munka jó részét elvégzi, töröl meg eldug dolgokat. Én is unalmamban szórakozom facebookon mert hát oké de mindegyre csinálok egy takarítást. A facebooktól ez nem véd meg, egy magyar hr-es gugli keresésétől talán igen.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
zseko
veterán
Múltkorában olvastam egy progiról, ami a facén végigmegy az összes adatodon és hozzászólásodon, és lecseréli valami random zagyvaságra. Utána már mindegy, hogy tárolja-e vagy sem, hacsak nem tart meg a módosításokból is egy-egy példányt. Bár, tekintve, hogy még azt is eltárolja amit csupán begépelsz, de végül nem küldöd el, van rá esély...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
bkercso
nagyúr
Az. Lehet. Majd valószínű, h az illegálisan adatot gyűjtő FB lemond az adataidról.
Lemondtok az előnyeiről, miközben a hátrányai már megvannak számotokra - szerintem.Az arcfelismeréssel meg az a baj, hogy mások fotóiból rekonstruálható belőle az emberek élete akkor is, ha ők maguk még csak fel sem regisztráltak. Kapcsolati háló, hol járt és mikor stb.
Minimum autistának kellett lenni, hogy valaki ezt a szoftvert naívan hasznosnak gondolja.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest