Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
moli.hu
őstag
google linux is eltunt.
-
Apollyon
Korrektor
Ehh, pedig a google nem az a fajta cég akinek nincs erőforrása ilyesmikre..
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
addikt
hát ez nagyon rossz döntés. presztízs veszteségnek se kevés. remélem nem azt jelenti, hogy visszafogják az innovációt és inkább a google plus-t próbálják csak felfuttatni és egy facebook szerű üzleti modellre alapozni
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Cathfaern
nagyúr
Valószínűleg a google labs-t használók / össz. google felhasználók aránya drasztikusan rossz volt, ezért úgy ítélték meg, hogy nem éri meg ezt futtatni (főleg, hogy supportra plusz feladatot ró, mert ír vérpistike e-mailt, hogy vérpistike2 mondta neki, hogy mennyire jó dolog az, de azóta youtube-on nem megy ez meg ez).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/, eladó SteelSeries Arctis Nova 7P: https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
davep
tag
És így az innovációt sutba vágva a Google szépen elindul a lejtőn lefelé.
Machete don't text
-
ElEvEn11
senior tag
Nem szeretek károgni, de ebben valahogy Én is az innováció visszavágását látom.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
törölt tag
kár érte, bár azért a labs projektek nagy része tényleg nem az az igazán használható és minőségi szolgáltatás. persze vannak olyan dolgok is, amikott kezdték, és mára elsőrangú projektté váltak, de ez a kevesebb sajnos.
alapvetően nem baj, ha kicsit koncentrálják a fejlesztést, csak ne felejtsenek el innoválni azért. -
ntomka
nagyúr
És ez az olyanokat mint a Gmail Labs hogyan érinti?
ツ Headphones on - World off
-
ElEvEn11
senior tag
Jut eszembe! Remélem az iGoogle-t nem szüntetik meg, mert azt használom napi RSS feeder ként is és töménytelen mennyiségű linket is ott tárolok! Erről tud valaki, valamit.
ntomka! Őszintén remélem, hogy ahhoz sincs semmi köze ennek az akciónak! Azokból az újításokból is használok párat a mail-ek rendszerezéséhez.
-
szaszayanou
aktív tag
Kár érte.
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
KisDre
senior tag
Lehet hogy lassan elkezd Microsoft-osodni a Google? Akkor tényleg világvége lesz 2012-re.
KisDre.artstation.com
-
Depression
veterán
Én is sajnálom. Bár én nem használtam, és nem is nézegettem, de mégis pont olyannak képzelem el, mintha az az alpha tesztereknek szól, és ami jó, az kikerül a nagy közönség elé, így hozzám is.
Ha az első lépcső megszűnik, akkor viszont nem a user-ek döntik el, hogy mi lesz sikeres, hanem a gugli managementje, ami elég nagy visszalépés.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
blash
tag
Maps Labsból is eltűnt az url rövidítő. Pár nappal ezelőtt tűnt fel, hogy nincs. Kerestem akkor az okát, de nem találtam semmit sem, csak arról, hogy két évvel ezelőtt megjelent. Köcsög larry page, rohagyon meg...
-
Hozzáértő lehet a faszi, a Googe pont attól volt jó, hogy bármit kipróbálhattak a fejlesztők, a usereknek meg ez tetszett. Bírom, amikor ilyen arcok kerülnek vezetői pozícióba.
Mutogatni való hater díszpinty
-
ElEvEn11
senior tag
Nem tudom, hogy Te mit értesz jelen esetben "hozzáértőn", de itt most egy olyan programozóról beszélünk, aki alapította a Google-t és programozta a keresőmotort, ami ilyen hihetetlen sikert kovácsolt a cégnek. Szóval ilyen értelemben nem kutya a manus.
Larry Page
Amúgy üzletpolitikailag meg szintén érthető, ha nem is túl szívderítő egy ilyen és számomra is némiképp aggodalomra ad okot.
Szerintem ilyen csacsiságokat ne írj![ Szerkesztve ]
-
-
blash
tag
http://google-latlong.blogspot.com/2011/08/just-short-url-away.html
Nem tűnt el a térképes link rövidítés, csak hivatalos lett, s már nem kell bekapcsolni a labsnél, ott van a generált link felett:
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad X13 G4 13.3" -50% AMD Ryzen 7 Pro 7840U 32GB 512GB FHD+ Radeon 780M
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 5 A517 FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 8GB 1TB SSD Nvidia MX450 2GB Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 3 A317 FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest