- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Firefox
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Programozás topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nexplo
őstag
válasz kbhuinfo #351 üzenetére
Ismerem a bácsit Korea mindig is érdekelt sokat olvastam utána és néztem rejtett videókat és dokumentum filmeket. Engem is ez foglalkoztatott hogy pontosan mivel "hülyítik" meg az ott élőket. A válasz egyszerűbb volt mint előtte gondoltam volna.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
nexplo
őstag
válasz Carlytoo #348 üzenetére
Mert nekik csak egy világ van amiben élnek. Azt sem tudják hogy van "nyugat" ha fogalmazhatok ilyen csúnyán. Teljes az elzártság, teljes az információ hiány. És régóta nagyon komoly diktatúra van, ebben nőnek fel, ez a természetes nekik. Sajno így
-
nexplo
őstag
Aki 20% felett költ az vagy hülye vagy hülye. Már bocsánat. Észak Koreának nem nagyon van más esélye mint "megvédeni" magát. Ameddig van fegyver addig van ereje. Ezt ők is tudják. Fejlett civilizált világban 25% költés egy nagy hülyeség. A vége mindig egy hatalmas áldozat. Oroszok is beleroppantak....
-
nexplo
őstag
válasz Carlytoo #302 üzenetére
És ez teljesen rendben is van. Személyeskedni pedig nem is szabad mert sehova nem vezet. Végül is mind azért járunk fel ide mert összeköt minket az oldal az érdeklődés és tudás utáni vágy. Az hogy nem értünk egyet mindenben az pedig természetes. Csak néha olyan rossz vérre menő vitát látni a "semmiről" érted
-
nexplo
őstag
-
nexplo
őstag
A pénz az érdek az ideológiák épp harcolnak itt meg mindenki egymásnak esik... skacok emiatt ne gyűlöljétek már meg egymást. A politika ugyanez. Családokon belül vesznek össze rokonok egy életre. Nem kéne ide eljutni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest