Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ha nálunk nem is kerül boltba, de lehet rendelni kintről is, példáult innen vagy innen vagy innen ... Cowon márka pedig iaudio néven előfordul az infopatikában is azt hiszem
Pmp témában van külön ph topic is [link]
(#4) lorenzen:
naja sok olyan koppintás van... de ezek a pmp-k 15-30eFt ársávban vannak általában. Tv-re kötés pedig akkor praktikus, amikor esetleg társaságban néznétek (akár hd) filmet. Múltkor mikor hazamentem azzal ütöttem el az időt, hogy a tv-re kötve megnéztem pár filmet... mégiscsak kényelmesebb mint a saját 5" kijezőt nézni.[ Szerkesztve ]
-
lorenzen
aktív tag
Gyakorlatilag semmit sem veszítünk, ha nem lehet majd kapni.
Én tévére nem dugdosnám az biztos.
Útközben filmet nézni lehet hasznosabb eszközzel is, ami nemcsak lejátszásra való.
Tengert lehet rekeszteni a net- és notebookokkal, az Ipad és koppintásaival.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
Tidus
addikt
Előfordulhat hogy nálunk nem is lessz kapható, de szerintem nem is vesztnénk vele.
-
gardener
senior tag
El tudom képzelni,hogy a sok kis koreai ül a vonaton és ilyeneken nézi a filmeket.
De, hogy hatalmas mennyiségekben vásárolnák a világon, azt nem. -
bartucc
addikt
Elég komoly kis szerkezetek, le a kalappal előttük. Bár filmnézést nem biztos hogy ilyenen erőletném, mp3-hoz képest meg nem kicsit egyátalán.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- ZIDOO médialejátszók
- Windows 11
- Witcher topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest