Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
válasz RockCNC #17463 üzenetére
Ez egy virtuális háztartás és csak Plexen belüli csoportosításra szolgál. Max. 15-en is egyszerre, ha elbírja a sávszélesség. Nálam 12 Mb/s a max. feltöltés a külső felhasználóknak, a belső hálózatan pedig maximum (1Gb/s). Egyszer fordult elő nálam, hogy 3 külső nézett egyszerre Plex-et.
És mindenképpen ajánlott Intel 11th Gen vagy annál fiatalabb processzorral szereltgépet használni, hogy a feliratok kezelése a konvertálásnál kevésbé haljon meg. Persze, ha van erős dedikált videókártyád, akkor régebbiek is elegendők. -
kis.zsolt
aktív tag
válasz RockCNC #17463 üzenetére
Igen, működik. Nálam "szétrobbant" a család mindenfelé, és be tudnak jelentkezni: legközelebb 14 km, legtávolabb 4500 km.
A Plexen be tudod állítani, hogy IP-címenként mennyi adatfolyam futhat egyszerre. Ha ez nincs lekorlátozva 1 eszközre, akkor PC-n, és tévén is nézhetnek egyszerre műsorokat, elméletben akármennyit. Nálad a feltöltés, nála a letöltés ami számít. Ha túl sok filmet néznek, és a lejátszó eszközök miatt konvertálásra lesz szükség, akkor akadozhat a stream-folyam - magyarul "karikázik", szaggat a film lejátszás közben.
Nekem 1/1 Gbps van, így a feltöltés rendben van. Érdekes Módon Wales-ben nagyon gagyi net van, de ott még a 40Mbps-os letöltés épp jó az SD-s filmekhez.
Én még annyit csináltam, hogy van egy szkript, ami a torrentezést leállítja a szerveremen, ha filmet néz valaki, azért, hogy ne vegyen el a feltöltésből sávszélességet.Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest