Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- PR-Telecom
- XPEnology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
Csak szólok, hogy a Philips TV-k gyártása ugyan ott, ugyan azokban az üzemekben történik ahol eddig. A fejlesztést ugyan azok a holland mérnökök végzik Hollandiában mint eddig. A Philips-nek pedig továbbra is 30% részesedése van a történetben. De semmi gond, ha ezekkel nem vagy tisztában.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
-
lorinser
senior tag
válasz oraihunter #9 üzenetére
De azért annyira jó se. A Philips 55PUK7809 is ennyibe kerül. Én biztos, hogy a kettő közül inkább a Philips-et venném tekintve, hogy ez nem egy átmatricázott valami.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
kpal
nagyúr
csak a nev miatt lesz draga ,ez szégyen inkabb veszek LG-t . Azt hittem valoban Pio tv-k lesznek.
-
luckyman
aktív tag
Vagy alaposan megnézték, és annyira jónak találták, hogy adták hozzá a nevüket ( persze nem ingyé' )...
vagy annyira le vannak gatyásodva, hogy a név eladásból még kihúzzák egy darabig, aztán lehúzzák a rolót...
vagy egész egyszerűen szőröstül-bőröstül megvették/megveszik őket kínaiak. -
oraihunter
aktív tag
Az ár nem is volna rossz. 4K 55" 2000Eur.
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
Steve1207
veterán
Azért a formatervezőjük elég ügyes! Igaz nem sok küzük a tv iparhoz...
.
-
vittorio7
őstag
Ez így nem egy nyerő dolog. Nekem.
-
GeryFlash
veterán
A cikkhez: ez egyelőre nagyon gáz, ez így nem Pioneer csak egy picit túlárazott szutyok... De ha ilyen szarok kellenek hogy újra visszajöjjön a Pioneer aki azt mondom oké, legyen csak pénz az OLED fejlesztésére, remélem nem akarnak hosszútávon az emberek lehúzásából megélni mert szépen lassan azért rontják a hírnevüket.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Dare2Live
félisten
A Pioneer négy évvel ezelőtt vonult ki a tévés iparágból
tuti? Én tavaly vettem egy 50es plazmát tőlük (ST)
szerk: És haogy látom most is árulnak plazmát pedig azt tuti nem mástól veszik. [link]
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Ez a markanev megcsufolasa. Kar latni hogy ilyen nagy multu vallalatok tunnek el a sullyesztoben. Bar hozzateszem ok is tehetnek rola.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- eGPU tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest