Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
"Van egy pár Orange Habanero amin nincs semmi virágkezdemény ,bimbó csak nagy levelek"
Idén én nem ültettem ilyen különlegességeket, mert lusta voltam, szóval inkább read only vagyok .D Viszont érdekes hogy ilyen van, mármint hogy ültetsz, gondozod meg minden aztán nem terem semmi, még virág se.
De ahogy olvasom, inkább ezekkel az egzotikus fajtákkal van ez, a jalapeño viszont szinte mindenkinél erősebb, jobban nő stb. Ezek szerint ez egy kiforrottabb, jobb genetikájú fajta lenne akkor?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz CPT.Pirk #1491 üzenetére
Márciusra még nem jellemző a jó idő – két éve is, március idusán elég durva tél volt (Segítünk! ne szálljon ki az autóból, üljön át másik autóba), el is mentünk kirándulni kicsit a közeli budai hegyekben olyan klassz nagy hó volt.
Továbbá, a meteorológiai tavasz csak olyan márc. 21-22-én vagy mikor kezdődik.)Egyébként is, még csak elseje van, 2, nagyon max. 3 napra még beválhat valamennyire az időjóslás, de tovább már biztos nem és nem is szokott ennyire előre, eddig mindig bedőlt .) Amúgy meg, mit tudnak csinálni? Nézik a műholdakról merre megy a felhő és megpróbálják kisaccolni kb. mi lesz. De mivel ez csak spekuláció, én inkább azt mondanám a több hetes előrejelzés csak a vicc kategória
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz CPT.Pirk #1076 üzenetére
Ez jónak tűnik, viszont tőlem messze van, és postán kéne rendelni, mert a boltokban nincs ilyen. Ha meg már ezt teszem, akkor inkább rendelnék abból a korábban linkeltből (Habanero), amiért személyesen is el tudok menni.
Amúgy volt Haragos Pista is még tavaly, de már az sincs sehol, nem értem miért nem vették le a weboldalról, vagy írták volna ki hogy már nem kapható. De mindegy is, ezek az univer termékek nem valóak ide, meg sem közelítik a topik színvonalát
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz CPT.Pirk #1060 üzenetére
Oké, akkor még kitalálom melyikük legyen, megpróbálom a környezetre kevésbé kényeset .d
Lehet Jalapenoval kezdek, talán az nem öl meg annyira...Amúgy kipróbáltam az erős pistát, még igazából sosem mentem rá, mert drága, de hát ez valóban elég nudli. Még a csípős ketchupnál is gyengébb, szemkenőcsnek talán jó lenne. Nem is értem miért ez a referencia sokszor, holott még nekem is gyenge, pedig engem a standard erős magyar paprikák is próbára tesznek
(#1053) pepe091: Kipróbáltam, na ez már valami Bár amit én találtam kicsit máshogy néz ki, pontosan ilyen: [link] és inkább narancssárga színű a por.
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Én is szeretnék ültetni valami paprika félét, de ezek az egzotikus fajták lehet nem nagyon bírnák itthon.
Kb 18 fokot tudnék nekik biztosítani, mert az ablakban nincs fűtés és nem a legjobb a nyílászáró szigetelés, csak a szoba túlsó felében van igazán meleg, a kályha körül. Ott viszont kevés a fény.Termett már itthon a gangon ilyen apró hegyespaprika, de késő tavaszig várni kellett az ültetéssel. Ahogy látom ti pedig ilyen február vége, március körül ültettettek.
Annyi még van, hogy a lakás fényes (az ablakban ), tehát a Nap pont besüt egész nap (a kályháig már nem). Érdemes próbálkozni, vagy a hűvös miatt inkább felejtsem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- SQL kérdések
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest