- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Itt Magyarországon is kéne erre törvény. Na meg a túlóráztatásokat is szabályozni kéne, illetve nem engedni a korlátlan elrendelést. Nekem nincs a szerződésemben, hogy köteles vagyok készenlétben lenni, nem is olyan a munkám, mégis elvárják, hogy elérhető legyek munkaidőn kívül folyamatosan, a privát számomon. Ha nem vagyok, fegyelmitől levonáson át kirúgásig bármire számíthatok, amihez épp kedvük van a mélyen tisztelt főnökeimnek. Sőt, kitalálták a kötelező túlórákat is, ami a mi érdekünk, emellett is behívnak néha last minute, vagy ott vagyok és már nem last minute, hanem amikor mennék haza szólnak, hogy na akkor még húzzak le 4 órát. Mindezt 4 műszakos beosztásban, persze, és persze ez az én érdekem. De volt már nem egyszer, hogy 8 órás pihenőnapos túlóra végén még elrendeltek plusz 4 órát, meg szabadságról rendelnek be és nem elfogadható érv szerintük, hogy 250 km-rel arrébb vagy és fizikai képtelenség, hogy bemenj 4 óra múlva.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest