Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

Itt Magyarországon is kéne erre törvény. Na meg a túlóráztatásokat is szabályozni kéne, illetve nem engedni a korlátlan elrendelést. Nekem nincs a szerződésemben, hogy köteles vagyok készenlétben lenni, nem is olyan a munkám, mégis elvárják, hogy elérhető legyek munkaidőn kívül folyamatosan, a privát számomon. Ha nem vagyok, fegyelmitől levonáson át kirúgásig bármire számíthatok, amihez épp kedvük van a mélyen tisztelt főnökeimnek. Sőt, kitalálták a kötelező túlórákat is, ami a mi érdekünk, emellett is behívnak néha last minute, vagy ott vagyok és már nem last minute, hanem amikor mennék haza szólnak, hogy na akkor még húzzak le 4 órát. Mindezt 4 műszakos beosztásban, persze, és persze ez az én érdekem. De volt már nem egyszer, hogy 8 órás pihenőnapos túlóra végén még elrendeltek plusz 4 órát, meg szabadságról rendelnek be és nem elfogadható érv szerintük, hogy 250 km-rel arrébb vagy és fizikai képtelenség, hogy bemenj 4 óra múlva.

Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák