Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
,,vegyuk csak siman a Talks ----> Hangouts transzformaciot.
Sikerult kiherelniuk egy jol mukodo szolgaltatast. Es ugy latszik a Talks-ot halalra is iteltek ( csendben kinyirjak majd a KitKat terjedesevel )"Ez alatt pontosan mit értesz? Én a talkot nagyon ritkán használtam, de legjobb tudomásom szerint a Hangouts csak kibővítette a funkciókat, s nem vett el belőle.
-
micafighter
nagyúr
,,Valoszinu igen a korlatozas az egyik ok vagy nem akarnak eroforrast pazarolni az ingyenes resz fejlesztesere."
Itt most épp, hogy nem az ingyenesekről van szó. Nekem 25 GB ingyenes tárhelyem van GDriveban promoció miatt, de mivel nincs normális kliensünk PC Windows OS-re (föleg a már itt is említett problémákra gondolok), addig nem fogom tudni kihasználni a tárhelyet. Ha lenne egy normális kliens delta syncel és tetszőleges mappát hozzá lehetne adni, és ugyanúgy mutatná a csak online elérhető fájlokat, mint a SkyDrive/OneDrive, akkor kapásból előfizetnék minimum a 100 GB-ra.
Tehát ez épp a fizetős részleget érinti, szerintem sokan vannak így vele, hogy jó nekik az ingyenes tárhely, de fizetni nem akarnak érte amíg ilyen alapvető dolgok nincsenek megoldva.
-
micafighter
nagyúr
Nem kaptál még GB ot? A box.com os akciot úgy kell értelmezni, hogy 50 GBre böviti az ingyenes tárhelyed, nem adódik össze más promoval. Tehát ha különböző jogcímeken többször is jogosult lennél az 50GBos akcióra, akkor is csak 1et tudsz érvényesíteni egy fiókra, nem adódik össze.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Köszi szépen hogy ezt megosztottad velünk, eléggé elgondolkodtató.. Ehhez kapcsolódik ez is: Microsoft Szolgáltatási Szerződés. Különösen érdekes a 3.3. Mit tehet a Microsoft a tartalmaimmal? és a 3.4. Milyen típusú tartalmak tiltottak a szolgáltatásokban? pontok. A tanulság szerintem az, hogy érdemes elolvasni a szerződési feltételeket, mielőtt másra bízod a személyes dolgaidat.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Teljesen igazad van, de azért az hozzá tartozik a történethez, hogy egy felhő szolgáltatást nagyrészt ki lehet váltani egy otthoni szerver géppel (amit nem muszáj otthon tartani). Hogy mindig elérhető legyen, ahhoz állandó stabil internet kapcsolat kell, raid tömbök, és 0-24 mennie kell a gépnek. Azonban nem csak a hardverbe kell befektetni, meg egy normális internetszolgáltatóba, hanem az áram is folyamatosan pörög. Ja és akkor az áramkimaradás lehetőségéről még nem is beszéltünk, úgyhogy jó lenne egy tartalék áramgenerátor áramkimaradás esetére
Viszont ennek a megoldásnak van egy nagy előnye a felhő szolgáltatókkal szemben, mégpedig hogy nem adod ki a kezedből a fájlaidat.
Akkor ez alapján döntse mindenki maga el, hogy melyik éri meg jobban, egy ilyen befektetés, vagy egy felhő szolgáltatás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest