- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
Ügyesen sikerült értelmezni a hozzászólásom
(Nem )
Számomra meg speciel jóval használhatóbbnak tűnik az iPad, még 4:3-as képaránnyal, mint ez a Nokia tab. Nyilván nem én vagyok a célcsoport.@erahurka
Vannak még olyan emberek, akik szívesen fizetnek havi 1500 forintot azoknak az alkotóknak, akik szórakoztatják őket. Tudom, nagy összegről van szo, nem is lehet elvárni, hogy mindenki fizesseThe Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
senior tag
A sima iPad (9 2021) meg bő egy százassal olcsóbb az Airnél, és az is megeszi reggelire, arról nem is beszélve hogy mennyivel minőségibb és időtállóbb konstrukció. Persze így is majdnem kétszer annyi, mint ez a Nokia tabi, de valamit valamiért.
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest