- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Szégyen, hogy egy akkora névnek, mint a Need For Speed, Grid hasonmást kell készítenie, hogy az elvárásoknak megfelelő játékot hozzon létre.
Amúgy, tényleg gyönyörű BMW, bár egy tetszetős Hondának jobban örülnék. -
Black Dragon
addikt
A GRID nél nem lesz jobb.
-
Prof01
veterán
Durva bömös.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van már erről a verdáról videó is. [link]
Véleményem szubjektív...
-
twollah
nagyúr
válasz Quiksilver #29 üzenetére
Ez csak 1920x1079!
Nem csak nem is 1920x1080, hanem csak 1079. -
twollah
nagyúr
Normalisabb felbontasban (1920x1200) honnet tudom letolteni a kepet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
anulu
félisten
tores engem nem hoz lazba. de legyen _szimulator_. ha valamit allitok (akar pack-el, akar egyenkent), az igenis realisan legyen hatassal az auto viselkedesere
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
prologue-t probaltad is, vagy csak kepeket lattal?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Sundesz
őstag
Hát szerintem annyira nem mindegy. Nem azt mondom, hogy nagy hatással legyen az autók viselkedésére, hanem csak egyszerűen látvány szempontjából lerepülhetne minden a kocsiról. Gumifal, stb... Szerintem ez nagyot dobott a GRID hangulatán is. De ha olyan Gran Turismo szerű lesz a játék nekem az is jó.
Szimulátornál meg nem kell összetörni az autót, ott tehát szerintem annyira nem fontos a törés kidolgozottsága, elég ha csak a sérüléseknek megvan a megfelelő hatásuk.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
Nunder
őstag
Jól néz ki. Amúgy is a gyengém a 3-as széria, pláne az M kategória
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
anulu
félisten
arcade-nál nem tökmindegy? már bocsi. ha 200-al be tudod venni a hajtűt, onnantól vicc az egész.
-
anulu
félisten
akkor ez sem érdekel... GRID marhára nem tetszett, elegem van, hogy csak arcade xarokkal lehet játszani. mindegy. remélem egyszer csak megjelenik a GT5
-
Sundesz
őstag
Ha már arcade lesz, akkor jó lenne egy olyan törésmodell, mint ami a GRID-ben volt, mert hát nélküle nem sok értelme van szerintem egy adrenalinpumpáló arcade körversenynek. És az eddigi videokból inkább azt szűrhettük le, hogy nincs törés.
Hörcsög Powa'
-
Killing
addikt
Az utolsó 2 képen elég egyszerű a grafika.Remélem nem lesz az egész játék ilyen.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
DriderG
tag
Mintha nagyon GRID-esre vették volna a figurát (ott is ezzel a kocsival reklámozták a túraautó-szériát). Reméljük jobban nem szúrják el, mint a Pro Street-et... Az Undercover-ről ne is beszéljünk, az egy 0.
-
hemaka
nagyúr
Ha a GRID klónja lesz, az nálam csak pozitív.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
volvoguy
addikt
kár hogy ilyen "gagyi" grid klón lesz...istenem...de jó lett volna boxkiállás, szépen meganimált kerékcsere, normális karrier mód, felvezető autó....pffff
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
veterán
Körversenyek?...
Amúgy szép grafika
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
keIdor
titán
BMW M3
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
bifidus
tag
Az új bmw-k rondák (legalábbis az 1-2 generációval ezelőttiekhez képest)
-
zed1983
őstag
Durva ez a bömös
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Sirandrish
legenda
igencsak brutálul néz ki..
Amugyis imádom a bömösöket de ez sokat felülmúlEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zuchy
őstag
Hmm, szép kis bömös
Amint már az előző videóban kiderült, nem nagyon lesz szimulátoros, inkább árkád felé húz.
Amolyan GRID-klón lesz. Szerintem.PC-STYLE.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Interactive Brokers társalgó
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Dell Precision M6700 17" kijelző i7-3632QM, 16Gb, Firepro M6000 2Gb "barkácsolóknak" - olvass
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest