Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Igaz... Átnéztem én is, a magyar forrásban utalnak úgy, hogy Az Edge lesz, "csak" megszorításokkal, de az eredeti forrásban azt írják, hogy Ubuntus telefon lesz, sehol nincs szó arról, hogy az Edge vonalat vinnék....
-
atike
nagyúr
Megcsinálják...
-
atike
nagyúr
válasz
#32839680 #62 üzenetére
Olvasd el a cikket.... Nem kaptak meg egy fillért sem....
Egy másik oldalról:
"A gyártás megkezdéséhez 32 millió dollárt akart az Ubuntu Linux fejlesztője, a Canonical cég összekalapozni a neten. A gyűjtés egészen bíztatóan indult, egy nap után már 3,2 milliónál járt a számláló. A lelkesedés azonban lassan elfogyott, és 12 millió dollárig jutott csak el a gyűjtés az egy hónapos határidő leteltekor. Ez is rengeteg pénz, ennél többet még soha senki nem hozott össze crowdsourcing oldalon folytatott kampánnyal (az eddigi rekordot bő tízmillióval a Pebble okosóra tartotta), de mivel a kitűzött célt nem sikerült elérni, az adományozók és kisbefektetők számláiról az ilyen oldalak szabályainak megfelelően végül nem is vonják le a pénzt, a Canonical egy centet sem lát a 12 millió dollárból."
forrás[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz
Dark Archon #54 üzenetére
Nem csak ott megy, de tény, hogy ott a legjobban...
Minőség, letettek valamit...? Van alapja, de túlárazott, túlhype-olt... De ez most nem ide tartozik, csak egy (régi) újabb vitát vált ki...
Mit tudnak felmutatni? Előálltak egy koncepcióval, amit "megmérettetek"... Mögé írtak egy kellően nagy számot (ami szerintem is erős túlzás volt), és bedobták, hogy kiderüljön mi is lesz. A számot elérni nem sikerült, de az kiderült, hogy van igény az ilyen csúcshardverrel szerelt eszközre... Innentől kezdve nem gondolnám, hogy halni hagyják ezt a történetet - az elért eredménnyel már lehet kalapozni nem egy-két helyen...
Egy prototípust összehozni azért nem olyan egyszerű, és végképp nem olcsó - bármekkora is legyen a cég.
Az OS-t is rá kell alakítani az eszközre, hiába "van már meg"... A formaterv...? Na az pont nem így működik, hogy összedobok egyet 3DS-ben vagy Mayában...
Szerintem.
-
atike
nagyúr
válasz
Dark Archon #48 üzenetére
Te hol élsz?
Ilyen alapon nem menne semmi Apple termék sem...
Közben virágzik a cég (ok, most az Android térnyerése miatt, meg innovációs problémák miatt azért esnek visszafelé, de az egy másik történet)...
Kint nem épp az a "menet" van, mint itthon, hogy nem legális az oprendszer....
A Kickstarteres rész viszont nagyon igaz.
-
atike
nagyúr
Nem az eszköz volt a hibás, sőt - még a koncepció sem... Szerintem.
Egyszerűen csak túl sokat akartak. Az a bizonyos 30 millió volt a túlzás...
Az eszköz bejött szerintem nagyjából mindenkinek... A koncepció meg simán összeszedett több, mint 12 milliót rá... Azért az is elég durva pénz.
És simán lehet, hogy valami más vonalon megvalósítják majd - és akkor ez az egész "menet" "csak" egy jó kis reklámkampánynak tekinthető...
Új hozzászólás Aktív témák
it Az első néhány nap alatt még úgy tűnt, összejöhet a példátlanul magas összeg az ubuntus szupertelefon gyártásának beindításához, de aztán lecsillapodtak a kedélyek. Az eszköz, vagy a koncepció volt hibás?
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest