Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz vicze #42 üzenetére

Kíváncsi vagyok, hogy neked mitől lesz valami forradalmi?
    Einstein például olyan dolgokat használt fel, amit mások találtak ki pl.: Lorentz és Gauss, ettől még a következő tény: a relativitás elmélet megváltoztatta a világról való gondolkodást, míg Lorentz és Gauss felhasznált művei önmagukban nem tudták, viszont ezek nélkül Einstein sem tudta volna!

Szerintem az iPhone változtatta meg leginkább azt ahogyan egy mobiltelefonra gondolunk.

Amit én közösnek látok bennük (Jobs, Musk) hogy nagyon inspiráltak és határozott víziójuk van arról, hogy mit akarnak létrehozni és ennek alárendelnek minden mást. Amikor sikerül, akkor ezek megváltoztatnak valamilyen általános hozzáállást az élet egy területéhez, valamiféle úttörő dolgot csinálnak.

Személyesen ismerek ilyen inspirált embereket és az a tapasztalatom, hogy iszonyatosan megterhelik a környezetüket, nagyon könnyű utálni őket és a lehetetlen elvárásaikat, szélsőséges viselkedésüket. De erre szükségük van ahhoz, hogy létrejöjjön a víziójuk. Minden az utolsó utáni pillanatban készül el, vagy akkor sem, de a végeredményre kibaszottul büszke mindenki, aki dolgozott rajta.

Szerintem ez nem rossz dolog.

Új hozzászólás Aktív témák