- OpenMediaVault
- Windows 10
- DIGI műholdas TV
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor#
tag
Sziasztok,
Btsync kapcsán van-e másnak ilyen problémája?
csináltam egy movie nevű share -t, szépen szinkronizál bele a btsync, winXP alól elérem a megosztást, tudok létrehozni könyvtárakat és fájlokat ide de törölni nem tudom amit a btsync hozott létre. Macerás, hogy ssh és mc kell egy törléshez. Nálatok, hogy megy?
Köszi
Gaborbtsync - aki nem tudja, olyan mint a dropbox, saját gépek között szinkronizál
-
gabor#
tag
Kicseréltem a ventilátort Noiseblocker BlackSilent XM1 -re, végre nem zúg, 1500Ft -ot megért. Még valami gumi kellene, hogy a merevlemezt is csillapítsam.
-
gabor#
tag
Sziasztok
Úgy tapasztalom 1-2 hetente lefagy az NSA310 -em, de rájöttem hogy a megosztások működnek és SSH -val tudok kapcsolódni és ott újra is tudom indítani. Meg tudom valahol nézni, milyen folyamat fagy le vagy túlmelegszik-e?
köszi -
gabor#
tag
Sziasztok,
Töröm a fejem hogy lecseréljem a 310 -em pedig még garis is. Fontos lenne, hogy a BtSync jól menjen rajta de az a gáz hogy a mappákat root felhasználó hozza létre és a share pedig admin felhasználóval érhető el így sokszor nincs jogom pl törölni a szinkronizált mappából. Ilyenkor vagy egy másik gépen törlöm vagy ssh -n belépek és adok teljes jogot az admin felhasználónak is a mappára. Nálatok is így megy? Használja vki a btsync -et aktívan?
köszi
G
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest