Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Ha húszezer ajróból kivonom a tévét, a motoros állványt és a hülyéneknézést, akkor is kijön egy ssd a fennmaradó összegből!
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Kékes525
félisten
Jó TV-ék, de ennyiért?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz guriga1234 #29 üzenetére
Ok. Én attól még elfogadnám.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
guriga1234
addikt
válasz sz.balazs.95 #28 üzenetére
A nappali fala és a mennyezete undorító, a szőnyeg nem passzol oda, a tájban semmi különös nincs, a bútorok elrendezése csapnivalóan rossz. A kanapén ülve oldalt kell nézni, hogy a tévét láthasd, a nyugszék meg nagyon rossz helyen van, mert tükröződik minden a tévén, ami kívülről jön.
-
sz.balazs.95
veterán
Nekem speciel a képen lévő nappali + táj + kilátás jobban kéne, mint a TV, de akár ezutóbbi is jöhet.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
DeViL-X.
tag
Hát srácok, én csak tavaly találkoztam ezzel a márkával szemtől szembe... Hogy a sztori kerek legyen, a főnökömmel mentem el tv-t venni Még nem ment annyira a német és hát azért kellett a segítség (Igen ez itt kint Németbe történt) Pláza majd a tv-k.. Hozzáteszem előtte azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák Loewe-t...
Már távolról kiszúrtam egy igen csinos darabot, a képminőség valami iszonyatosan gyönyörű volt.. Közelebb érve egy samsung felirat fogadott, de halkan megjegyzem nem csodálkoztam rajta..118 cm, 800Hz, irányár 2000 euro... Nagyon gondolkodóba estem, ott álltam és fájdítottam a szívemet mikor elnéztem balra és egy puccosan kialakított helységben ott volt valami borzadály... Kérdeztem a főnököm, HOGY EZ MEG MI A SZAR??
Válasz: Mi van?? Nem láttál még ilyen tv-t?? Csak habogtam, meg hát nem akartam "hülyének" tűnni.. De már késő volt.. Lebuktam... A válasz folytatva: Ez a leges-legmárkásabb tv itt a németeknél.. Csak a leggazdagabbak veszik ezt..
Majd kitört belőlem a röhögés!!!
A kialakítása valami iszonyatosan nem tetszett, de az legyen a legkevesebb, mindenkinek más tetszik.. Csak hogy a képminőség valami olyan mocskos szar volt, már bocsánat, hogy a képcsöves tévékhez tudnám hasonlítani, vagy ahhoz se.. A főnököm annyit hozzá tett, hogy nyugodjak meg, "CSAK NINCS BEÁLLÍTVA"! Mondom neki, te ne nyugodj meg, de sztem az összes többi tv sincs beállítva.... Amit az eladó megkérdezése után el kellett, hogy ismerjen
Hogy az összehasonlítás elfogadható legyen, minden tv-n ugyan az a HD adás ment ÉÉÉSSS csak utána vettem észre az árát.. 9000 euro.. + állvány (amit már nem tudom mennyibe került) + hangfalak (ezt sem tudom már) + sztem a szobanövényt is odaadták volna ami a polcon volt ha megveszi az ember azt a tv-t
(Ez a sztori tavaly történ, szóval semmilyen reklamációt nem fogadok el ha ez a mostani esetlegesen odadurrantósra sikeredett volna )
De legalább elvittem a samut fél óra után[ Szerkesztve ]
Folyton folyvást változunk...
-
addikt
Szerintem mocskosul vastagon fogott a ceruza árazáskor.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Partz
senior tag
A fenti szakértői vélemények után rákerestem azokra a fotókra, kíváncsiságból. Először valami gagyi Bauhaus villára gyanakodtam, de nem. Szerintem arra a vacak barokk kastélyra gondolsz, ami még hőszigetelve sincs?!
Abba se mennék bele hány ilyen 20 000 eurós tévét lehetne venni a képen látható lakás árából. Lehet a célközönség értékeli, hogy a hülye designerek nem a frissen festett, laminált padlós panelba dobták a luxustévéjüket.
-
flashpointer
őstag
itt, volt vagy 3 kiállítva, de mindenen a sport hd futott ugyhogy nagyon ocsmányak voltak (az összes tv, a 4k-sak is, nem tudom hogy lehet így egyáltalán árulni) , főleg a 10 fps-es lassításoknál, szóval abszolút nem lehetett megmondani hogy ez most prémium lenne vagy a minőségbiztosításon kiszórt panel.
(#19) tntmax
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Szép is az a karácsony akinek ilyen kerül a fa alá...
-
Sicilian
addikt
A Tv-nek már megvan a karácsonyfa talpa, csúnya..
nothing is true everything is permitted..
-
xmaas
őstag
A TV maga nem csunya de az a idetlen lab/talp az valami borzalmas ugy nez ki mintha valami ocska 5 ezer forintos ventilatorrol loptak le es hegesztettek a TV re
-
tntmax
aktív tag
válasz flashpointer #1 üzenetére
20-30 évvel ezelőtt csúcskategóriás prémium márka volt, mára csupán az árcédulája a csúcs.
Véleményem szerint a aarasztvakító funkciókat leszámítva minőségben és technikai tudásban nem sok különbség van egy hétköznapi Samsunghoz képest. -
Horbal
őstag
Látszóbetonnak hívják és nagyon "trendi" mostanában a minimalizmus jegyében. PL M4 vonal összes állomása nálunk. Vagy pl új 1-es villamos megállói. Kérdés persze, hogy egy lakásban van-e létjogosultsága vagy nincs. Az, hogy szép-e vagy nem szubjektív. Nekem sem kellene, de hogy van egy hangulata az biztos.
A TV meg mocsok drága és ez már régen nem az a Loewe ami egykor volt...
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
tecsu
addikt
válasz guriga1234 #16 üzenetére
Valamit félreértettél. Nem állítottam soha, hogy a luxus egyedüli ismérve a "szépség".
Azt mondtam, hogy amellett, hogy drága, még tetszetősnek is kell lennie valaki számára, mert a drága = / = luxus. A luxus egy pompát, fényűzést jelent, ami valakinek mindenképpen tetszést feltételez.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
tecsu
addikt
válasz guriga1234 #13 üzenetére
A drágaság (megnyilvánulása) önmagában még nem luxus, mindenképpen kell, hogy tetszetős legyen (valakinek). ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Probert75
addikt
Azok a lábak(a hangfallal együtt) meg főképp rondák! Hogy lehet egy ilyet tervezni egy luxus márkának?!?
-
Sanchez638
addikt
Legalább tudjuk miért nincs befejezve a ház....
Számom az adatlapomon.
-
veterán
Biztosan nagyon nagyon jó készülékek,remek smart funkciókkal, de ezeket tudja egy lg vagy egy Samsung is töredék áron.Inkább egy Lg Oled tévé és még marad pénzem is, jobb tévém is van.Sajnos ez a Híres német márka már a múlt a mostani kínálatuk csak árban áll fölötte a többieknek.
duree54
-
elefant
őstag
válasz guriga1234 #8 üzenetére
úgy látszika prémium gyártóknál ez a koncepció. A Bang & Olufsennek voltegy olyan fotósorozata, mikor bevitték egy romos házba a luxutévéket, azt hittem kiköpöm a kávém mikor megláttam, úgy nevettem.
-
raskolnikoff
őstag
Pont ezt akartam írni...ha már van egy ekkora szabad felület, akkor projektor. Tökre nem jön ki a TV mérete azon a nagy falfelületen. Vászont neki!
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
elefant
őstag
hol láttad?
-
Zimmy88
tag
Off:
Ha csak a cikkben felsorolt tulajdonságokból és a feltüntetett árból saccolsz (komolyabb utánajárás nélkül), rá kellett volna jönnöd hogy hülyeséget írsz. Bár a Loewe is látott már szebb napokat, nagyon messze van a jelenleg kapható Blaupunkt készülékektől.On:
A második képen látható szobába inkább egy nagy vászon, és egy projektor kellene ennyi pénzértFZR2000 ®
-
GIJoe
addikt
Ez elvileg prémium szint, talán Samu belsővel...
Nekem inkább kéne egy új Xiaomi TV az még talán megfizethető...
-
flashpointer
őstag
Ez mi ez a marka, epp tegnap lattam par modellt, valami blaupunkt szint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest