Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
Lehet, hogy Én vagyok túlságosan konzervatív felfogású, de ennek az egész kiegészített tartalomnak annyi értelmét látom, mint a 3D-s filmeknek. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezt minden felhasználó szeretné. Persze lehet, hogy tévedek.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
törölt tag
válasz Rickazoid #12 üzenetére
Az ok, hogy a zene legyen zene, viszont a jelek szerint ez inkább valami összefogó cucc lenne, amiben külön lenne a zeneszekció, nem pedig egy nagy massza. Ha jól értem. Amúgy meg egy ipodon -hogy a legevidensebb példát hozzam- még inkább egy touchon ahol ott a kijelző, melyik nyújthat többet utazás közben? Csak az album borítóját bambulni, vagy inkább klipekkel nézni a számokat?
-
Rickazoid
addikt
válasz Depression #7 üzenetére
Néha lehetséges. Van rock-együttes (direkt nem írom ki a nevüket, de elég ismert), akiről konkrétan tudom, hogy ritkán ugyan de szokott módosítani egy-egy szót vagy kifejezést a számban a különböző koncerteken. Persze ez az albumot nem érinti, de egy Best Of-ot vagy egy feldolgozást már igen.
De nem hinném, hogy a naprakészség itt erre utalna..(#5) Morden24: azt, hogy ne legyen átjárás, nem arra értettem, hogy ne legyenek extrák, hanem hogy ne legyenek integrálva a zenébe. A zene legyen zene, amit meg lehessen venni extrák nélkül is, meg extrákkal is.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Az utódjelöltet támogatja mindenféle hordozható lejátszó? Kétlem.
Az utódjelölt DRM-mentes, így bárhol, bármikor oda másolom, ahová akarom? Kétlem.Bukta.
https://www.coreinfinity.tech
-
atike
nagyúr
Sok sikert. Nem is tudom mi kellene ahhoz, hogy ki legyen váltva az MP3 formátum... Ok, hogy ebben sok minden lenne, de egyet kell értenem az előttem már elhangzottal - éppen a zene fog "elveszni" ebben a nagy összecsomagolt katyvaszban....
-
Morden24
nagyúr
boven vannak eloadok, akiknel bizony az egesz album ertekes, nem csak a slager(ek) belole.
Jogos, de szerintem már mindenkinek megvan a Queen meg a Pink Floyd, illetve az, ami számít
Egyébként viccet félretéve, itt is az árazás számít: ha lehet számonként venni, az csak jó, persze egy albumra lehetne kedvezmény.nem mindegy hogy 5mb a fajl, vagy mindenfele extrak miatt 2x akkora.
A mai lejátszóméretek mellett szerintem teljesen mindegy. Mondjuk sosem értettem azokat az embereket, akik 60 giga zenével rohangálnak, de még egy 8 gigás játékos is bőven elég helyet biztosít. Akinek meg kell az extrém méret, az eddig is extrém méretű lejátszót vett.
(#7) Depression: Nem valószínű, hogy konkrétan a zenével, inkább a zenekarral kapcsolatban. De a zenével is lehet: toplisták, helyezések, díjak, nevezetes események, bekerül-e valamilyen filmbe/sorozatba stb. Ezek nyilván olyan dolgok, amikre a rajongókon kívül nagyjából mindenki magasról tesz.
A zenekarról meg lehetnek koncerttájékoztatók... ahhoz már csak fantázia kell.[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Metalfan
senior tag
Ezaz, mindent az egyben, aztán a végén csak magából a zenéből nem lesz semmi, és egy 150 megás adathalmazból ki lehet hámozni egy 3 perces, 192 kbites MP3-nak megfelelő minőségű dalt... Baromságnak tűnik ez az egész, addig meg végképp, amíg a különböző zenelejátszók sem támogatják, csak az mp3-at meg pár másik, már létező formátumot (pl Flac hasznos még).
-
Depression
veterán
Egy kiadott zenében mit kell naprakészen tartani? Megváltozik a szövege?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Cathfaern
nagyúr
szerintem azert nem csak az ar szamit... ha pl hordozhato lejatszora akarom rakni, akkor nagyon nem mindegy hogy 5mb a fajl, vagy mindenfele extrak miatt 2x akkora.
1 szam vs. egesz album kerdeskor: minel inkabb a popularis mufajok fel mozdulunk, annal inkabb igaz, hogy az embernek boven eleg 1-1 szam az albumrol. de azert boven vannak eloadok, akiknel bizony az egesz album ertekes, nem csak a slager(ek) belole.
-
Morden24
nagyúr
egy album egybe tartozik, sosem venném meg számonként, ha tetszik egy belőle, az egész album tetszeni fog, ha nem, akkor egyet se találok rajta, ami tetszene.
Ezzel szerintem minimális ember értene egyet.
A zene maradjon zene, a videó meg legyen videó, nem kell átjárás a kettő közt
Egy dvd-n, vagy egy játék médián is lehetnek extra tartalmak, werkfilm, ost, képek, szöveg stb.
A legtöbb ember ennek örülni szokott - max. nem érdekli.Több nem kell egy zenefájlba.
Itt a legfőbb kérdés az ár.
Ha ugyanannyiért vagy minimális többletért jár a számhoz az "extra" tartalom, akkor jó az. Szerintem egyáltalán nem gond, hogy ha valakit érdekel, megnézheti a videoklippet, kapja az update-eket, van album art stb.Nyilván két sarokköve van a dolognak, ez pedig az ár és a minőség.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Rickazoid
addikt
Mi az, hogy nem szeretnék keretbe csomagolva letölteni, meg hogy számonként inkább? Sose értettem, egy album egybe tartozik, sosem venném meg számonként, ha tetszik egy belőle, az egész album tetszeni fog, ha nem, akkor egyet se találok rajta, ami tetszene.
Egyébként meg ha már a lehetőség megvan, hogy ne csak audiót tartalmazzon, ergo drágább legyen, akkor nem csak audiót fog tartalmazni és drágább lesz. A zene maradjon zene, a videó meg legyen videó, nem kell átjárás a kettő közt. Az ID3 tag-ek tökéletesek, ha jól vannak megadva. Több nem kell egy zenefájlba.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Morden24
nagyúr
válasz lpmorpheus #1 üzenetére
Nyilván nem muszáj, de tartalmazhatja.
Szerintem jó ötlet.Sectumsempra - For Enemies
-
zbory
tag
ha a zenével "egybecsomagolt" plussz tartalom eddig se adta el a fizikai lemezeket, miért gondolják, hogy az online vásárláskor ez plusszt jelent? ha már úgy is online vagyok ezer más (legális) forrásból is szerzek képet, szöveget, videót
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw
-
lpmorpheus
csendes tag
Nem tetszik, fölöslegesnek tartom ezt a sok kócerájt belezsúfolni egy audióformátumba. Nekem csak a zene kell, meg rendes tagelés és esetleg borító. Ha még egy URL-t beletesznek, a hivatalos és a bolt oldalára mutatva, az még oké ...
https://en.wikipedia.org/wiki/A_Life_on_Our_Planet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest