Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
boven vannak eloadok, akiknel bizony az egesz album ertekes, nem csak a slager(ek) belole.
Jogos, de szerintem már mindenkinek megvan a Queen meg a Pink Floyd, illetve az, ami számít
Egyébként viccet félretéve, itt is az árazás számít: ha lehet számonként venni, az csak jó, persze egy albumra lehetne kedvezmény.nem mindegy hogy 5mb a fajl, vagy mindenfele extrak miatt 2x akkora.
A mai lejátszóméretek mellett szerintem teljesen mindegy. Mondjuk sosem értettem azokat az embereket, akik 60 giga zenével rohangálnak, de még egy 8 gigás játékos is bőven elég helyet biztosít. Akinek meg kell az extrém méret, az eddig is extrém méretű lejátszót vett.
(#7) Depression: Nem valószínű, hogy konkrétan a zenével, inkább a zenekarral kapcsolatban. De a zenével is lehet: toplisták, helyezések, díjak, nevezetes események, bekerül-e valamilyen filmbe/sorozatba stb. Ezek nyilván olyan dolgok, amikre a rajongókon kívül nagyjából mindenki magasról tesz.
A zenekarról meg lehetnek koncerttájékoztatók... ahhoz már csak fantázia kell.[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest