Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Na berendeltem a Collector kiadást ,remélem nem fogok mellé. Tudom , hogy a fejlesztők innen-onnan-amonnan valók de bizom bennük. Mivel nincs más ilyen játék PC-n így ez az egyetlen.
A zárt béta július végén érkezik,ha megjön tesztelek egyet és leírom tapasztalataim. -
elithun
őstag
Aha látom már a híreket ezzel kapcsolatban. A hivatalos álláspont szerint Titov nem része a játék fejlesztői csapatának, csak tőlük licenszelik a játékmotort.
Hát meglátjuk mi lesz ebből, de elég ködös az egész, elővétel semmiképp nem lesz belőle.
Egész bőven le vannak írva Kotakunál az ezzel kapcsolatos infok: link„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
elithun
őstag
A felsorolt játékokkal a fejlesztői gárda, és annak hozzáálása volt a nagy baj. Egyfajta pénznyelők voltak azok a játékok (vagyishát 1 játék, időről-időre átnevezve, le és felvéve Steam-re). Remélem nem ők csinálják, mert akkor sok bugra és még több fizetős tartalomra számíthatunk.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
.LnB
titán
Én nem tudom a felsorolt játékokkal mi a baj. Szóval az ott használt engine-t sem ismerem.
A hivatalos oldal FAQ-jában ez áll:
"Q: What engine will this game be made in?
A: We are using a proprietary licensed engine, designed and developed specifically for open world online games, and we'll cover our technology in more details in the coming months. The engine rendering is DirectX 11 based."„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
D4M13N
aktív tag
Azt vegyétek figyelembe hogy valszeg a warz/romero's/infestation/stb fejlesztője van a project mögött, és az engine is ua.
-
Goblin12
őstag
Hehe, alpha okés ezt nem vettem tudomásul de a víz akkor is vicces ügye tengert nem akarnak a map alatt renderelni??
-
dergander
addikt
Piszok nagy kritikus vagy,és még rajtad kívül jó páran.
Egy alpha állapotú játékról van szó,de már úgy kezelik páran mintha végeleges lenne. A játék védelmére kelek,már csak azért is mert saját grafikus motorja van,ami a jelenlegi piacon nagy szó. Tehát ide betörni nagy kincs. A Víz olyan amilyen...még!
A Grafika még így is csillagos bőven, szerintem ez elég jó kis gamma lesz,ja és hogy Western,na ez az első PC-n MMOként.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
A vizet nézzétek már meg , ahogy fut előre úgy tűnik el a víz a pocsolyából Amúgy a játék, egész jó lenne nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Erre várok a CoJ óta. Remélem a minőségre mennek rá és nem a mennyiségre.
-
savior
őstag
Koszi es bocs hogy nem figyeltem.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
F2p lesz?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
dergander
addikt
A játék maga nagyon brutál , nekem kedvenc a vadnyugat szóval ha jó lesz akkor tuti nyer nálam.
Most még elég buta az NPC később jó lehet.
Holnap megveszem,meglátjuk milyen lesz az alpha
-
.LnB
titán
Ebből a grafika az ami oké. Azt hittem Unreal engine, de nem valami saját fejlesztés. A fizika meg PhysX lesz.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
elithun
őstag
Csinos. Remélem jól sül el, mert hiánypótló játék lenne.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
.LnB
titán
William, Dolores. haha
Frankón kihalt az egész város az elején, semmi élet nincs benne. Az npc-k is csak állnak.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest