Új hozzászólás Aktív témák
-
RJocó
tag
válasz
mediumgecso #7050 üzenetére
mediumgecso és 105kacsa: A plus-osat szedjétek le. Nekem cm7.2 volt fent (2.3.7). Annyi csak hogy felteszed az sd-re. Aztán onnan telepíted cwm-ből. Én csináltam előtte wipe-ot és factory reset-et is, de telepítés közen kiírja, hogy mit csin és ott láttam hogy mielőtt elkezdte feltenni a rendszert előtte ő is megcsinálta. Szval lehet felesleges,de rosszat nem tesztek vele.
Ahogy elindítod egyből bejön az aroma installer. Ott pedig már csak követed a lépésket. Lehet kézzel tapicskálni..Első indulás kb 3-4 percet vett igénybe. Azt is írja a telepítő hogy miután betöltött, szükséges egy újabb újraindítás a végleges telepítéshez. Szval azzal kezdjetek ha felállt a rendszer. Én így csináltam, elsőre ment minden, semmi gond nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest