Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz juliabrilke #47 üzenetére
bekíséri más.
jobb az ilyet tisztán letudni, én nem szeretem a maszatolást. behívni főnökhöz, puff arcba a tényeket, közben kint megtenni, amit lehet. ne legyenek álmai, téves ötletei.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
GrandeP
addikt
válasz juliabrilke #13 üzenetére
Hiába van biztonsági mentés, ha az egyszobában van/volt a "többivel"...
Mert itt az történt h szerver szobában lévőket leégette... na nem úgy kell elképzelni h 6 tűzoltó kocsi meg egyéb.... elegánsan, csak a gépek égtek le azok is házon belül.... de menthetetlenre.
Amúgy most úgy vagyunk... h külön cégnél van a szerver és külön másiknál mentett adat (heti egyszeri frissítés, fizikálisan, netről le van véve), ezenfelül házonbelül is van mentés... illetve azóta minden gépben van dvdíró...
Kicsit megszívtuk... azért volt ekkora bizodalom, mert elődje nagyon normális volt és tőlünk ment nyugdíjba... aztán a fönökék úgy gondolták h a 25 éves srác is ilyen megbízható...
Ami maradt: még mindig isteni hatalma van a jelenlegi rendszergizdának, egyedüli kulcsa van mindegyik szerverhez, (csak mentős géphez nincs).... tehát kb ugyanott vagyunk, csak a mostanit kicsit jobban figyelik...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
kételkedem
addikt
válasz juliabrilke #13 üzenetére
Különös, nekem is ez ugrott be!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest