Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Google music-nál meg lehet nézni, hogy milyen bitrátájú a zene, amit vásárolni tervezek? Vagy majd ha letöltöm meglátom?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
contaxg
veterán
Attól függ, hogy mennyit hallgatod és melyik bitrátájú streame-t használod.. A dolog egyébként nem így műkődik..wifi-ről megkapod a zenéket és utána a telefonodról játszod a zenét offline
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
VIBO
őstag
Mennyi adatforgalmat generál átlagban egy hónapban egy ilyen zeneketyere?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Próféta
tag
Hogyan lehet lemondani a Play Zene előfizetést? Spotifyra váltanék.
Már két hónapja próbálom lemondani, de most is levonták a márciusi díjat. Több eszközre is be van állítva: laptop, telefon, tablet. Először csak annyit csináltam, hogy a telefonon (note 4) a beállításokban ráböktem az előfizetés lemondása lehetőségre, az elvitt a Play áruházba az alkalmazáshoz, ahol kiválasztottam a letiltás lehetőséget. Mégis levonták februárban a díjat. akkor elkezdtem jobban utána olvasni és a Google saját leírása szerint csak annyi a teendőm, hogy a lemondás gombra katt és amíg ki van fizetve használhatom. Szóval elvileg tök egyszerű. A biztonság kedvéért ugyanezt megcsináltam a Tabon is (Note 10.1), meg a laptopon is. Mégis levonták a márciust is. Pedig a laptopon a crome-os beépülő most is azt írja ki, hogy "Előfizetésed lejárt - A Google Play Zenére ismételten előfizetve visszaállíthatod valamennyi zeneszámodat, lejátszási listádat és rádióállomásod". Valami ötlet esetleg?
-
hkari
őstag
Pár hete már használom, csak még kamu ip-ről regeltem. Olyan szinten veri meg a többit hangra hogy hihetetlen. Örülök, hogy nálunk nem 20 dollár lett, mert 2990-et még meg is ér a hangkülönbség. Sajnos nem találtam szám adatokat, hogy mennyi zene elérhető, de eddig ami deezeren megvan, az itt is, magyarokban is.
-
contaxg
veterán
Ez már CD minőségű, egy picit jobban is szól pár lemezzell összehasonlítva, mint pár ...trackeres FLAC. Mindezt havi 3000Ft-ért.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Keem1
veterán
Spotify a nyerő, öten használjuk családi verzióban, így kb. 900 Ft/hó, annyiért ajándék.
-
bladegery
senior tag
En google play music elofizeto vagyok, ok hamarabb inditottak itt szolgaltatast mint a spotify, ugyhogy maradtam naluk. Amit sikerult kihagyni es nagyon fontos szerintem hogy 20.000 dalt te magad is felrakhatsz, en peldaul raktam fel hangoskonyvet is, meg olyan tartalmat ami nem volt elerheto( coldplay - ghost stories pl.)
Ja es mivel az elejen kezdtem igy 1650-et fizetek havonta.gergely-szabo.com
-
tomp
félisten
TIDALvélemény!
Itthon is elérhető csak HiFi partner eszközt kell venni és adnak hozzá kódot.
Nekem nagyon tetszik. A magyar kínálat sem gyenge. A minőség pedig fantasztikus![ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Balu972, Polllen : Akkor jó, még sincs baj a fülemmel
-
hkari
őstag
Jó rég hallgattam a Deezeren kívül a többit. Tegnap beregeltem még a spotify-ra, és a google korlátlan megoldására, hogy össze hasonlítsam őket. Bárhogy is hallgatom őket, messze a Deezer szól a legjobban.
Csak én vagyok ezen a véleményen?
-
sephirot
tag
Én azért ennek függvényében szeretnék látni egy normális összehasonlító tesztet, amiben a Spotify is helyet kap. Szerintem elég sokan használják itthon is. Én például próbáltam Google Music-ot is meg Spotify-t is és valahogy a Spotify nekem jobban bejött. Valahogy kezelni is egyszerűbb mint a Google féle alkalmazást. Mellesleg olcsóbb is, de azért az a pár száz forint különbség nem tétel már.
-
|DavidWoody|
tag
Spotify azert nincs mert klasszisokkal jobb mindkettonel? Vagy miert?
-woody-
-
lexter00
őstag
válasz malnabokor #38 üzenetére
Asztali kliens a deezernek?Hol lehet azt letölteni?
-
azbest
félisten
Annó amikor bejött a Google és a Spotify, akkor futólag összehasonlítottam pár nem reprezentatív számmal, hogy milyen a kínálat. Akkoriban a google és a deezer kínálata tűnt a hasonlóbbnak. 9 deezer hónap után váltottam át google-ra végül, részben mert az akkori szoftver elég döcögős volt deezernél.
Kb 10 éve már volt alkalmam a Rhapsody szolgáltatást használni, igaz csak pécén, de már akkor tetszett ez a fajta megoldás.
Nekem is bejön a google jó napom van zene, mert jól válogatja össze az egymáshoz illő fajta zenéket.
"Google Music és a Youtube is elérhető lesz 1950 forintos áron, reklámoktól mentesen."
Itt nem biztos, hogy lejön az olvasóknak, hogy egyszer 1950 forintért lesz elérhető a két szolgáltatás. Bármelyikre van létező előfizetés, automatikusan hozzáadják a másik szolgáltatás használatának jogát is. Vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy bármelyikre fizet elő, úgy megkapja a másikat is[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Deezerrel én is voltam így még akkor, mikor bejött hozzánk. Akkor csináltam fiókot, és sokáig free prémiumom volt.
Mostmeg a telefon havidíjamba benne van (2 Deezer is), de nem használom. (A másikat már 'elajándékoztam').
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon széles skálán mozog a zenei ízlésem (a death metaltól a drum and bass-ig), eddig egyedül Tool az, amit nem találtam Spotify-on.
-
gerii
addikt
A Play Music tökéletes számomra egy dolgot kivéve: ha egy utált számot mínuszolok, akkor azt nem jegyzi meg és legközelebb is lejátssza.
A bármely számra rádiót indít szolgáltatása pedig baromi jól működik.
Kérem kapcsojja ki. -
titán
válasz Stauffenberg #60 üzenetére
A Deezer még csak egy kósza emailt se küldött több mint egy éve
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Stauffenberg
nagyúr
-
titán
Én a Deezert szeretem, mert talán egy bug miatt a több mint egy éve lemondott előfizetésem valamiért prémiumban ragadt. Az ingyenesnél pedig nincs jobb.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
veterán
-
Balu972
aktív tag
Deezert fizetek elő, valamiért itt kötöttem ki. Hangminőségre a spotify milyen? Illetve offline módban használható?
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
vicze
félisten
válasz szabogabor10 #54 üzenetére
Akkor úgy látszik csak az én zenehallgatási szokásaimmal összeegyeztethetetlen.
-
veterán
-
Polllen
nagyúr
Mindkét szolgáltatásnál van hámhúsznál rosszabb bitrátájú zene is a kínálatban. Vagy ebbe futottak bele vagy valóban van különbség. Pl a lejátszómotor sokat számít.
Cathfaern
Én távirányítónak használom a legjobb móka, sajnos wp képtelen rá.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz szabogabor10 #51 üzenetére
Nézegettem ezt, de nem igazán jöttem rá, hogy ez miért olyan jó.
Akárhogy is nézem nem tűnik túl hasznosnak, zenét nagyon nem úgy hallgatok, mint TV-n hogy ide oda kapcsolhatok, és ez nekem eléggé arra hasonlít.[ Szerkesztve ]
-
veterán
A Spotify-nál még ami kiemelendő, hogy (egyelőre kizárólag iOS-en) megjelent a Touch Preview lehetőség. Belehallgathatsz egy zenébe vagy playlist-be úgy, hogy rajta tartod az ujjadat. Sokszor vettem már hasznát.
Szóval nálam szóba se jöhet a többi szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
hemaka
nagyúr
Spotify-t használok, teljesen jó, havi 1500-at elbír a büdzsém.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
vicze
félisten
válasz szabogabor10 #48 üzenetére
Akkor jól sejtettem, hogy ez nem régi dolog. Az exkluzivitásért morg...
@rt06: Lusta vagyok regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
rt06
veterán
-
vicze
félisten
Igen azt számoltam volna, 1,5éve még nem volt legalábbis, akkor kutakodtam utoljára. Kösz a javítást akkor.
Koncert albumok is vannak vagy csak az LP-k? Teljesek az albumok nem hiányzik 1-1 szám. (Bocs, ez a Google Music tapasztalataimból kérdezem. )
Illetve még Beatles, ami GM-nél elég hiányos, de ha most belemászok, tényleg sokat tudok írni. A lejátszási listáim migrálásnál, azért ütköztem érdekességekbe. Na meg 1-1 előadónak több albumverziója is van és 1-1 bonus track lemarad itt-ott.Hm, az hiszem túl sokat használom.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
"Egyetlen olyan számot sikerült találni, ami egyik szolgáltató kínálatában sem volt"
Soroljam? Legjobb példa Rammstein, egyiknél sincs a háromból tudtommal. Vagy most sorolhatnék elég sok német bandát, akik elég foghíjasak itt vagy ott.
Google Music-nál meg képesek 1-1 számot kivenni egy albumból valamilyen jogi ok miatt, X idő után. Néha nagyon frusztráló, hogy csak úgy veszem észre, hogy online látom, hogy skippeli a számot, ami egyszer csak eltűnt, és fel kell töltsem, hogy hallgatható legyen.Google Music esetében, amúgy nagyon díjazom, hogy tényleg összeillő számokat rakja össze, nincs kiugró szép tematikus rádióként megy. 1x fordult elő, hogy 3nap után(igen soha se zárom be a böngészőt, és kapcsolom ki a gépet) valamiért egyszer csak a pop-rock átment metálba, azt a mai napig nem értem, hogy miért csinálta.
De mindenképp nagyon-nagyon szeretem ezt a funkciót mert olyan zenéket találtam meg, akár általam kedvelt előadóktól is, amik nagyon tetszenek, vagy akár speckó feldolgozásait egy adott számnak."Google Music asztali verziója képes beépülni a Chrome", he? Csak az a szerencsétlen Chrome plugin van, ami ráadásul rettenetes, de legyen izélés kérdése.
A feltöltési lehetőség ecsetelése eléggé kimaradt mind a két szolgáltatás esetében, nagy fekete pont!
Google Cast esetleg? Ahogy Deezert is elég sok ilyen szolgáltatás támogatja.Szerk:
"Ehhez az algoritmust nem a Google fejlesztette, felvásárolták a Songzát."
Ja igen még annyit, hogy a Songza nálunk semmilyen formában nem elérhető, és nem aszerint válogatja a számokat, a felvásárlás előtt is pont ilyen volt, azóta semmi se változott, elé régóta használom. Songzával lenne egy ilyen opció, ami sajna nincs.[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
válasz kakuk.tamas #42 üzenetére
Érdekes, én meg pont fordítva hallom ezt
-
kakuk.tamas
addikt
Hát, én fél év után váltottam Spotifyra, Deezerről. Igaz, a Deezer a tarifacsomagomban van, de inkább fizetek a Spotifyért. Sokkal szebben szól.
Deezeren hiába volt bekapcsólva a HQ mód, nem éri/érte el a Spotify minőségét.
Nálam ez a nyerő.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
vicze
félisten
"A Google Musicról ugyan nem tudjuk pontosan, hogy milyen bitrátával dolgozik, de ha elfogadjuk, hogy a Deezer 320 kbps-en adja le az adatot, akkor megállapíthatjuk, hogy a Google-é nagyobb. "
Már elnézést, de most komolyan így leírva?
Le van írva a Google FAQ-ban hogy 320-as MP3, nagyobb elég nehezen lehetne, mert ez a szabvány maximuma. Egyszerűen jobb minőség beállítást használ a Google a encodolásnál, mivel olyan is van ugyebár.Spotify-t én is hiányolom. Viszont jó tudni, hogy a Deezernek van Flac opciója valahol, gondolom US?
-
Gusztáv
addikt
Egy pár frissítés óta már nincs akkora gond vele, már a Flow sem szokott reklamálni, hogy offline vagyok (pedig nem). A Win 8-as kliens még szarabb, ott böngészőből használom. A Deezerben még azt szeretem, hogy nagyon sok a magyar tartalom, több album már megjelenés előtt meghallgatható. Google Music meg ugye egyáltalán nincs WP-re, szóval az kiesik.
@Foglalt név: én használtam kb egy évig, a többihez viszonyítva rohadt drága (havi 10 font volt, mert angol az id-m), és magyar tartalom nagyon kevés van benne. Viszont az volt a legkényelmesebb nekem, mert WP8/Surface/Win 8 tulaj vagyok. A saját zenék "feltöltése" a felhőbe elég nehézkes volt.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
malnabokor
senior tag
A Spotify kihagyását én sem értem, előbb volt itthon, mint a Google Music, bőven egy kategóriában van a többivel, szóval a kihagyása elég nagy hiba egy ilyen cikkben...
Továbbá nem láttam megemlítve, hogy a Deezernek van asztali kliense, ami szintén nem hátrány (én azzal próbáltam volna a hangminőséget, nem böngészőből szórakozni).
Mellesleg a Deezernek igen, van WP/BlackBerry alkalmazása is, nem csak Android/iOS. Ilyen téren hogy áll a Google? Mert szerintem igen kevesen hallgatnak zenét telefonon böngészőbőlköztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
r3dsnake
nagyúr
Furcsa, hogy pont a spotify-ról nincs szó. Pedig említésre sem méltó ahhoz képest a deezer vagy a google music. Sok olyan extra funkció van a spotify-ban, ami a többinél nincs. Ráadásul kényelmi szempontból és a felület igényessége szempontjából is kiemelkedő a többihez képest. És ők 320-as AAC-t adnak minden zenéhez.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Írták már páran, de nem lehet elégszer: Spotify hol maradt? Igazából az zavar, hogy még csak említve sincs a cikkben, mint ha nem is létezne...
Nekem ami spotifyben nagy plusz, hogy prémium előfizetéssel lehet telefonos app-ból az asztali gépen futó alkalmazást távvezérelni. Ezzel kapcsolatosan szerintem az egyik legjobb feature*, hogy ha hazafele telefonról hallgatok zenét, akkor hazaérve egy gomb kattintással átvált az asztali gépre, és folytatja ugyanazt a számot, ugyanonnan (és ugyanazt a playlistet), ahol a mobilon tartott. Ilyet tud bármelyik másik?
*nem abban az értelemben, hogy enélkül nem lehetne élni, de "user experience"-t nagyon megdobja
-
ndave92
tag
Szerintem a Spotify a legjobb. Fentebb írták már, hogyha a Telekomnál fizetsz elő rá, akkor adnak ingyen 500 MB adatforgalmat, amit csak erre tudsz felhasználni, de az előfizetés díja nem lesz több. Már tavaly ősz óta használom és teljesen meg vagyok vele elégedve. Pár együttes, akiket szeretek, sajnos nincsenek fent rajta, de ez nem a Spotify hibája.
-
tovgab
aktív tag
válasz Stauffenberg #28 üzenetére
Üdv!
Van pár lehetőség átmenteni a lejátszási listád Deezer-ből a Spotify-ba...
pl.:
Remélem beválik!
Látom kicsit félreértettem a dolgot, meg meg is előztek! De persze működik bárhonnan, bárhova.
[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Stauffenberg #28 üzenetére
Spotify to deezer playlist converter:-)
Én a telenoros előfizetésemmel kaptam a Deezert és sok tesztelés után, nálam, a Deezer jött be (Spotify és Google Music után, ezeket is kipróbáltam az ingyenes próbanapokkal).
De ez csak azért van mert saját zenei ízlésemet egy picit jobban lefedi a Deezer (alapvetően nem-kommersz, főleg underground, alapvetően ismeretlen zsánerekről van szó)
Egyébként közel azonos mind a 3 választéka. Ár/érték arányban egészen elképesztően jó mindegyik.flash: bizony, szerintem is valami beállítás probléma lehetett, mert alapértelmezetten pl valóban nem 320 kbites a Deezer.
[ Szerkesztve ]
-
Bloksma
aktív tag
Én egyik fizetős szolgáltatást sem használom, hanem a Google Play-nek azt a szolgáltatását, amiről sokan megfeledkeznek: fel lehet tölteni saját zenéket (sajnos "csak" 20000 számot), és azt is tudja streamelni. Otthon a letöltöttet hallgatom (és akkor már lossless s játszik), munkában pedig mehet a stream. Így egyrészt pénzbe sem kerül, másrészt a szolgáltatók kínálatából nagyrészt hiányoznak azok a zenék, amiket én hallgatok.
-
flash-
veterán
"És igen, itt van a kutya elásva. A Google Musicról ugyan nem tudjuk pontosan, hogy milyen bitrátával dolgozik, de ha elfogadjuk, hogy a Deezer 320 kbps-en adja le az adatot, akkor megállapíthatjuk, hogy a Google-é nagyobb. Nem sokkal, átlagban 10-15 százalékkal forgalmazott több adatot a keresőóriás szolgáltatása. Nem csak érzésre, ténylegesen nagyobb volt a dinamikatartománya. Tehát nem csak úgy hallottuk, tényleg jobban szólt a Google."
Hát ha csak nem komoly high end berendezésen teszteltétek a deezert és a google-t,akkor elég kicsi az esély hogy azért hallottátok a különbséget mert a google-on 320kbps nél jobb minőségben voltak a zenék mivel 320 nál már és afelett pláne már nem lehet hallani a különbséget a veszteségessel szemben ilyen hanghordozókon.
szerintem sokkal valószínűbb hogy a deezeren nem 320kbps a hang hanem alacsonyabb..
vagy ha annyi is akkor valamit nem jól kódolnak,szerintem az is lehet, hogy a kódóló nincs jól beállítva,szvsz ott van a kutya elásva.. -
Stauffenberg
nagyúr
Nekem ez kicsit pointless. Ha már előfizetek a prémiumra, akkor amúgy is van offline zenehallgatás, ha meg nem akarom letölteni őket, akkor az 500 MB adatmennyiség egy nudli, pillanatok alatt leszívható. Ráadásul csak erre használható, másra nem. Legfeljebb csak arra jó, hogy néhanapján ráfanyalodjon az ember olyan zenékre, amik nincsenek lementve. Persze így is jobban megéri, mint csak külön (én is átálltam erre az előfizetési módra, de vagy soha nem használom fel az 500 MB keret töredékét sem, vagy villámgyorsan felélem az egészet).
-
Stauffenberg
nagyúr
Tudom, hogy időközben már a Deezer is használható ingyen, de amikor a Spotify mellett tettem le a voksom, akkor még kötelezően fizetős volt. Aztán mire a Deezer ingyenes lett már akkora playlist állományt kalapáltam össze, hogy nem válnék meg tőlük.
Most már mindegy lenne, mert a Spotify Premium is folyamatosan elő van fizetve, de régen még szempont volt az ingyenes használat is. Csak ugye a playlistek...
-
Syl
nagyúr
Nekem is a Spotify jön be legjobban. Telekomnál fizetem elő a prémiumot, így 1590 Ft-ért 500 mega mobilnetet is kapok hozzá.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
veterán
Spotify merre van? Nálam magasan veri ezt a kettőt, mobilalkalmazása is messze a legjobb (iOS-en).
[ Módosította: bolondember ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
vm93hun
aktív tag
válasz Foglalt név #22 üzenetére
Bocs, félreértettem. Az ingyenes stream volt ami megszűnt (Music Pass-al gondolom megy tovább de az már nem ugyanaz). Emlékszem, még anno csináltam egy kamu MS fiókot direkt USA beállítással, hogy hozzáférjek és akkor tudtam úgy is használni, mint most a Spotify-t.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Foglalt név
addikt
Nekem valami olyan rémlik róla, hogy az ingyenes rész az, ami már nem elérhető(decembertől talán ).
Megkérdeztem a barátom és találtam egy elég kiterjedt összegzést.[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz Foglalt név #18 üzenetére
Mint ahogy savoo is írta, egyrészt nincs Magyarországon, másrészt az csak zeneboltként funkcionál. A Stream funkciója tavaly ősszel megszűnt.
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
savoo
addikt
válasz Foglalt név #18 üzenetére
Mival hazánkban nincs hivatalosan, ezért nincs miről beszélni.
-
Foglalt név
addikt
Az Xbox-Music ördögtől való?
-
HaJózsi
aktív tag
A Deezerről: a legfőbb erénye a kényelem. Nem kell innen-onnan összeszenvedni a kedvenc előadóim albumait és számait, ez előny.
Viszont a Windows Phone-os app minősége felháborító. A szinkronizálás szörnyű hektikus, a felület lassú és Offline is szeret beleharapni a mobilnetembe.
Asztalin okés, ott eddig nem tapasztaltam hibát.
Röviden Windows Phone felhasználóknak szvsz a Deezer felejtős; inkább a Spotify. Más mobil op rendszerről nem tudok nyilatkozni. Viszont a kényelem bőven megéri azt az 1500 Ft-ot havonta, így az összkép nagyon árnyalt.
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
contaxg
veterán
Szegény több sebből is vérzik. Például playlisteknél leáll és egyenként kell a dalokat indítgatni, Nem tud rádiót csinálni, stb.
-
PistiSan
addikt
Pár napja találtam rá magamtól a spotify-ra, kíváncsi lettem volna én is, hol áll a streaming szolgáltatók között.
-
contaxg
veterán
Lehet, de én jobb szeretnék egy önálló szoftvert ASIO kezeléssel. Ezt tudja már a Deezer? Mostanában nem próbáltam...
-
Szári
tag
Ilyen jellegű cikket írni úgy, hogy a Spotify nincs megemlítve...Ha meg hangminőségről is beszélünk akkor még egy Tidal [link] tesztet is szívesen olvasnánk.
-
contaxg
veterán
Egy rövid ideig párhuzamosn volt Deezer és Spotify előfizetésünk és a Deezer volt a jobb. A Spotify viszont annyira jó rendszert kínál, hogy felmondtuk a Deezert.
-
Polllen
nagyúr
válasz Stauffenberg #6 üzenetére
Már a deezer is átállt erre.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én anno végigjártam a Deezer, Google Music, Spotify vonalat és utóbbinál kötöttem ki. Ennek praktikus okai vannak, ha esetleg valamiért nem fizetem be a havi előfizetési díjat, akkor is mehet tovább free módban, egy kis reklámmal, nem záródom ki.
-
rt06
veterán
a cikk elolvasasa utan, csatlakoznek en is az elottem szolokhoz, akik a spotify-t hianyoltak, de ki is egeszitenem picit
szivesen olvasnek a jovoben egy uj cikk keretein belul mindharom (esetleg, ha van meg erdemi jelolt, akkor az is belekerulhetne) jelolt osszehasonlitasarol, kevesbe meselos*, inkabb technikai oldalrol, olyan szempontokat is figyelembe veve, mint pl:
- ingyenes hangminoseg
- fizetos hangminoseg
- javulas merteke, egyeb valtozasok elofizetes eseten
- mobil kliens leirasa, elonyei, hibai
- asztali kliens leirasa, elonyei, hibai\
- sajat lejarszasi lista keszitese, megosztasa
- plugin-ek az app-okhoz (vannak-e, mire hasznalhatoak)*: sejtem, hogy ez miert lett ilyen, sokan nem is tudnak rola, hogy leteznek ezek a szolgaltatasok, ezert irtam, hogy a jovoben, lehetne meg errol masik cikk is
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
sephirot
tag
A Spotify-t én is hiányolom az összehasonlításból.
-
Dezsike
tag
Én inkább maradok a (többnyire legálisan) letöltött FLACnál, ha már mini hi-fin hallgatom minőségi Sound Blaster hangkártyával. Út közben inkább videózni szoktam, többnyire letöltöm vagy felveszem otthon és ráteszem SD kártyára, ritkán nézek élő streamet, ilyenkor kb 40 perc alatt elfogy az adatkeretem. Bár van a szolgáltatómnak saját TV szolgáltatása amit nézhetnék korlátlanul, a minősége kritikán aluli és majdnem annyiba kerül mint egy otthoni TV előfizetés.
-
Polllen
nagyúr
Nekem a spotify nagyon hiányzik a cikkből.
Csak deezer-t & spotify-t ismerem, de majd bepróbálom a 60 napos ingyen tesztet a google-nél is.
Egyébként elnézve a digitális zeneboltok árait, ha vki mindig ugyanazt hallgatja sokat, egyáltalán nem biztos, h megéri neki az előfizu.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest