- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próféta
tag
Hogyan lehet lemondani a Play Zene előfizetést? Spotifyra váltanék.
Már két hónapja próbálom lemondani, de most is levonták a márciusi díjat. Több eszközre is be van állítva: laptop, telefon, tablet. Először csak annyit csináltam, hogy a telefonon (note 4) a beállításokban ráböktem az előfizetés lemondása lehetőségre, az elvitt a Play áruházba az alkalmazáshoz, ahol kiválasztottam a letiltás lehetőséget. Mégis levonták februárban a díjat. akkor elkezdtem jobban utána olvasni és a Google saját leírása szerint csak annyi a teendőm, hogy a lemondás gombra katt és amíg ki van fizetve használhatom. Szóval elvileg tök egyszerű. A biztonság kedvéért ugyanezt megcsináltam a Tabon is (Note 10.1), meg a laptopon is. Mégis levonták a márciust is. Pedig a laptopon a crome-os beépülő most is azt írja ki, hogy "Előfizetésed lejárt - A Google Play Zenére ismételten előfizetve visszaállíthatod valamennyi zeneszámodat, lejátszási listádat és rádióállomásod". Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
it Fülünk alatt égett a munka, sztereóban hallgattuk a Deezert a Google Musiccal, az eredmények pedig bennünket is megleptek. 35 millió dalból hallgatunk meg sokat.
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest