- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próféta
tag
Hogyan lehet lemondani a Play Zene előfizetést? Spotifyra váltanék.
Már két hónapja próbálom lemondani, de most is levonták a márciusi díjat. Több eszközre is be van állítva: laptop, telefon, tablet. Először csak annyit csináltam, hogy a telefonon (note 4) a beállításokban ráböktem az előfizetés lemondása lehetőségre, az elvitt a Play áruházba az alkalmazáshoz, ahol kiválasztottam a letiltás lehetőséget. Mégis levonták februárban a díjat. akkor elkezdtem jobban utána olvasni és a Google saját leírása szerint csak annyi a teendőm, hogy a lemondás gombra katt és amíg ki van fizetve használhatom. Szóval elvileg tök egyszerű. A biztonság kedvéért ugyanezt megcsináltam a Tabon is (Note 10.1), meg a laptopon is. Mégis levonták a márciust is. Pedig a laptopon a crome-os beépülő most is azt írja ki, hogy "Előfizetésed lejárt - A Google Play Zenére ismételten előfizetve visszaállíthatod valamennyi zeneszámodat, lejátszási listádat és rádióállomásod". Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
it Fülünk alatt égett a munka, sztereóban hallgattuk a Deezert a Google Musiccal, az eredmények pedig bennünket is megleptek. 35 millió dalból hallgatunk meg sokat.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest