Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próféta
tag
Hogyan lehet lemondani a Play Zene előfizetést? Spotifyra váltanék.
Már két hónapja próbálom lemondani, de most is levonták a márciusi díjat. Több eszközre is be van állítva: laptop, telefon, tablet. Először csak annyit csináltam, hogy a telefonon (note 4) a beállításokban ráböktem az előfizetés lemondása lehetőségre, az elvitt a Play áruházba az alkalmazáshoz, ahol kiválasztottam a letiltás lehetőséget. Mégis levonták februárban a díjat. akkor elkezdtem jobban utána olvasni és a Google saját leírása szerint csak annyi a teendőm, hogy a lemondás gombra katt és amíg ki van fizetve használhatom. Szóval elvileg tök egyszerű. A biztonság kedvéért ugyanezt megcsináltam a Tabon is (Note 10.1), meg a laptopon is. Mégis levonták a márciust is. Pedig a laptopon a crome-os beépülő most is azt írja ki, hogy "Előfizetésed lejárt - A Google Play Zenére ismételten előfizetve visszaállíthatod valamennyi zeneszámodat, lejátszási listádat és rádióállomásod". Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA, Win 7,8,10,11, Kaspersky, AVAST,Office 16-19-21 ONLINE
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan, bootfloppyval és matricával együtt)
- Grand Theft Auto - The Classics Collection
- Windows 8 Pro 64bit angol dobozos 4GB-os pendriveon
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest