- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Fedora Linux
- Windows 10
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
help pls!
Fiamnak kellene minecraft egy plenty o bioms moddal, de sehogy nem akar sikerülni.
itt tartok:telepítettem a minecraftot, letöltöttem hozzá a legújabb Forget, és miután rákattintottam, elindította a normál minecraft installert, ami a képen is látható. weboldalon láttam, hogy run as administrator-ként kellene futtatni a forge telepítőt, de a jar állományán nincs ilyen lehetőség a jobbklikkel sem.
Honnan látom, hogy most fut-e a forge vagy ez csak egy natúr minecraft?Ha ez forge, akkor miért nem működik, ha a jobb oldali ablakból a biomsoplenty jar állományát átrakom a bal oldalon a .minecraft/mods könyvtárba? Hol kell kiválasztani, hogy az a mod induljon el?
Vagy ezek a letöltések nem kompatibilisek egyással? Már vagy 4 oldalról töltöttem le különféle kombókat, de mindig ide jutok, hogy azt sem tudom, megy-e a forge.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest