Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hmmm... Ha már itt tartunk:
1. Az oprendszer definíciója nálam is kb. az, mitn a srácnál: szükséges rossz, ami a PC felépítéséből adódóan mindenképp kell a programok futtatásához.
2. Az ideális cucc a C64 volt: vagy 10 évig ment, volt saját oprendszere, amit megvettél a géppel, és teljesen jól működött. Igaz, nem volt benne mindenféle csicsa (ami helyett az emberek 99%-a úgyis célprogramot használ).
3. Azért nem veszek (pl. én) konzolt, mert egyrészt - bocsánat a sarkításért - nem agyatlan verekedős/autós száguldós/platform stb. játékokkal múlatom az időmet, hanem mondjuk körökre osztott stratégiával (ami konzolon kb. ismeretlen fogalom); másrészt kontrollert használjon az, akinek... Aki meg tudja szokni.
4. "Ha a cég, akit a sárga földig lenézel, nem lenne, akkor a játékaid sem futnának min."
Jujj, ez azért durva volt... Nemlétező oprendszerre valóban nem fejlesztenének. Létező alternatívákra írnák a progikat (azért van még más oprendszer is az Ablakokon kívül, bármilyen hihetetlen... Persze akkor meg arra köpködnének (mint ahogy sok Ablak-hívőnek támad köpködhetnékje egy bármilyen alma láttán - gondolom egyesek útálata odáig terjed, hogy alma helyett is körtét esznek... ).
További szép napot!"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
"nevetségesnek tartom, amikor bíróságon akárhány milliós károkozásról beszélnek, de azért a másik fél hozzáállása sem épp dicséretes"
Ezzel nagyon egyetértek.
Ami engem illet, igyekszem az "arany" középutat követni: a gépemen levő alkalmazások kb. fele-fele arányban jogtiszták. Ez van. Büszke nem vagyok rá, hogy esetenként kalózverziókat használok (sztem az érintettek zöme így van vele, csak a vérpistikék és a tettüket megideologizálók vannak másképp ezzel)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest