Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Sajnos már ebből is kezdték kiherélni az offline mentést. Pontosabban benne van, de pár ország nem működik (Pestet pl. nem tudtam, de Ausztriában ment a dolog). Állítólag egészen 6.6-ig kell visszamenni, ha nem akar az ember semmilyen korlátozást. Komolyan nem értem, mire jó ez.
-
<Adamsky>
nagyúr
Én Titanium Backup-al tettem vissza a régit (szoktam mentést csinálni, főleg ilyen nagy verzió ugrásoknál, mert jártam már pórul máskor is). De egy gyors keresés után ezt találtam. Ha nem menne, szólj, és akkor felteszem valahová a TB-s backup-omat.
-
<Adamsky>
nagyúr
Én pedig túrázáshoz az OruxMaps-at. Régen próbáltam a Locus-t is. De szerintem egyikkel sem lehet pl. keresni (utcát, épületet). Ami pedig a Maps-ban nagyon hasznos, az a tömegközlekedés. Autós navigációra vagy túrázáshoz van jobb, de gyalogoshoz (plusz az előbb említett tömegközlekedés) én sokszor használtam a Maps-et.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem elég gyorsan ment vissza a 6.14.4. Ez így a "hoztam is valamit meg nem is" kategória. Biztos, hogy sok újdonság került bele, de az offline térkép kezelésének kivétele (tudom, elvileg van megoldás, de macerás és/vagy nem működik rendesen), és a felület jelentős átalakítása miatt nekem nem jött be. A "My Places"-t sem találtam sehol. Biztos, az volt a vezérelv, hogy a sok 1 bit-esnek egyszerű legyen a felület, mert a sok gomb megzavarja a gondolkodásukat. Jelentem ez sikerült. Tényleg nagyon letisztult, meg minden, de az "advanced" funkciók elrejtése, ill. kivétele nagyon nem volt jó ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az alapos ráncfelvarráson átesett alkalmazás még nem érhető el mindenhol, a frissítést a Google több ütemben hajtja végre, mivel androidos készülékek százmillióiról van szó.
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest