Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Az üzenet vastag kiemelése azt jelenti, hogy te nem olvastad. Azt tudtommal nem lehet tudni, hogy a címzett olvasta-e vagy sem mint az OLX-nél volt. De már pár hónapja nem üzengettem jófogáson keresztül. Akinek dupla account-ja van az leellenőrizheti.
(#976) Felhő: Kb. annyi idő kell az üzenetnek hogy eljusson a címzettig mint mikor freemail-ből küldesz gmail-be.
Azt se értettem soha, hogy néha miért kell 20 percet várni rá, meg ezt se.
-
tatabike
őstag
Valóban? Mikor azt firtattam, hogy moderálják/szűrik az üzeneteket, ezt válaszolták:
"Belső ellenőrzési folyamatainkról nem adhatunk ki bővebb tájékoztatást. Azonban bármilyen ellenőrzés, amely az oldalunkon van az azért történik, hogy a csaló felhasználókat kiszűrhessük."
A vicces az egészben az, hogy ezt másik e-mail használatával kellett megkérdeznem, mivel a regisztrált e-mail címemről már annyi bejelentést küldtem, és annyit vitáztam velük, hogy egyszerűen ignorálva van, még automata válasz sem jön rá...
-
Vincent_
aktív tag
Én más okot nem találtam ki rá, hogy miért kering hosszú-hosszú percekig az éterben máskülönben. Nálam sem látszik, mint kimenő, azt hittem, hogy el sem küldtem, aztán percekkel később egyszercsak megjelent. Többször írtam így már duplát, és kaptam mástól is - gondolom hasonló okból - két nagyon hasonló üzenetet.
De ha nem bio-droid általi stoppolás áll mögötte, akkor ki/mi?
-
tamikomac
aktív tag
Vagy 4-5 db account
Igen, 300-ért lehet kapkodnának érte, így meg majd egy ezres, az "kicsit" sok.
Hasonló mint a BKV bérlet.
Ha megállna 5000-be lehet több lenne a bevétel mint a mostani 9500 Ft-os áron, mert sokkal többen vásárolnák meg. Egyik decemberben egy kampány próbát megérne nekik, dehát akik ezt a döntést hozzák... -
gabee jr
tag
BaLee fogalmad sincs a reklám és marketing bizniszről!?
1 millió egy TV reklám, több millió egy több hetes/hónapos marketingkampány? Hol élsz te?
Van arról elképzelésed, hogy egy darab 15mp-es reklám spot mennyibe kerül áfával, mondjuk a Barátok közt szünetében? Vagy egy óriáspalkát bérleti díja egy nagyobb város forgalmasabb helyén? -
-
Zola007
veterán
Én általában azzal a gáláns mondattal intézem el a dolgot, hogy
"Tisztelt Uram, a személyes átvétel NEM házhozszállítást takar"(#604) Outlander: én mindig mondom, hogy XY utcán lakom, de mostanság itt és itt járok még. Ha egyik sem felel meg, akkor posta.
Volt anno egy csaj, szintén debreceni, annyit kérdezett: járok-e postán mostanság?
Mert a város másik végén lakik, se neki, se nekem nem éri meg utazgatni alkalmazkodni egy 1000 ft-os cuccért, idő, benzin, stb. Ha járok postán, adjam fel levélként.
Fura volt Debrecenből - Debrecenbe címezni levelet, de végül is többet ér egy elfoglalt embernek az a fél óra, mint a 300 Ft. Én meg úgyis mentem postára. Ritka az ilyen -
Outlander
addikt
Megegyezés szerint, ha útba esik és az idő is jó, akkor miért ne...Ugyanígy fordítva.
Ha meg nem esik útba sehogy sem, de esetleg egy motoros kirándulással összeköthető akkor esetleg, ha sehogysem akkor posta vagy így járt...
Szaaal, azért minimális oda-vissza rugalmasság elvárt, de hát ugye magyarok vagyunk, mindenkinek a qrva...ját és le akar húzni és nehogymár más jobban járjon mint én.
-
-
Fancy-boy
addikt
Ez érthető.
Bár ha nem akarják, hogy az ember inkább máshol hirdessen, akkor össze kell kapniuk magukat.
Ilyen apróságok, hogy nem válaszolnak a levélre, vagy csak késve, egy kicsit rontják az összképet.
Most amúgy is nagy a verseny, több apróhirdetési oldal is létrejött, szinte ugyanolyan dizájnnal.
Új hozzászólás Aktív témák
it A vevő lassan átveszi a terepet, és az OLX már csak egy hónapig él.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest