- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fedora Linux
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
Na, a vaterafutár-os okosítás is az utolsókat rúgja... Ahogy látom, a vaterás login (és az eladott termék linkje) után enged majd csak jó áron csomagot feladni.
-
Vincent_
aktív tag
Ebbe most futottam csak bele. Tanulságos...
szerk: legjobb HSZ:
"Jónapot!! Szeretnék valakitől segitseget kerni!
Az egyik ismerosom 20eves büntetlen előeletű es egy par embert lehuzott az interneten 10-20-25ezrekkel es kb egy hete kapott levelet h megkell jelenjen a szabalysertesi elokesztito osztalyon tulajdon elleni elkovetett szabalysertes miatt.. talan azert?? De az anyjanak is mennie kell es a neveloapjanak nekik miert van idezesük?? Mikor nekik semmi kozuk hozza?mire lehet szamitani ilyenkor vki segitsen!!" -
Vincent_
aktív tag
Hoppácska, elértük az 1000 HSZ-t ebben a témában!
Amúgy az a vicc, hogy így bő egy év konkurencia nélküli lét alatt azért csak-csak sikerült fejlesztgetniük ezt-azt. De még mindig elég gyengus az oldal maga, ahogyan azt bendo75 is fejtegette (meg amivel azért itt mindenki tisztában is van).
A többi, alternativ oldallal mi lett amúgy?
-
Vincent_
aktív tag
válasz
tatabike #979 üzenetére
"A vicces az egészben az, hogy ezt másik e-mail használatával kellett megkérdeznem, mivel a regisztrált e-mail címemről már annyi bejelentést küldtem, és annyit vitáztam velük, hogy egyszerűen ignorálva van, még automata válasz sem jön rá... "
De akkor nem ez lesz az oka annak, hogy nem működik a levelezésed más userekkel sem? Egyszerűen tilitólistára tettek. Nem?
-
Vincent_
aktív tag
Én más okot nem találtam ki rá, hogy miért kering hosszú-hosszú percekig az éterben máskülönben. Nálam sem látszik, mint kimenő, azt hittem, hogy el sem küldtem, aztán percekkel később egyszercsak megjelent. Többször írtam így már duplát, és kaptam mástól is - gondolom hasonló okból - két nagyon hasonló üzenetet.
De ha nem bio-droid általi stoppolás áll mögötte, akkor ki/mi?
-
Vincent_
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #924 üzenetére
-
Vincent_
aktív tag
Csak engem hívogatnak mostanában vicces kedvű "vevők" rejtett számról a jófogásra hivatkozva? Mai fogás: vigyem már el a Bosnyák térre a cuccot..
Mondtam neki, h hívjon vissza számkijelzéssel, ha ezt meg akarja beszélni. Azóta is hív...
-
-
Vincent_
aktív tag
válasz
maestro87 #884 üzenetére
Már bocs, de én meg a te oldaladat nem értem. Ha az eladó monopol helyzetben volt, másnál nem volt a termékből, akkor mire alapoztad az alkut?
Bepróbálkoztál, mert "ez a szokás itt", tudom én, sok ilyet kapok én is, csak én reflexből hárítom ezeket már (ha nem tudja az illető értelmezni a kiírt árat, azzal nem sokat tudok kezdeni).
Példa: hirdetek x terméket 11k-ért, van belőle több is, ki van írva, hogy ha kettőt veszel, megkapod 10,5-ért/darab. Mindenhol máshol min. 12-13k az ára. Jóember ír, hogy neki kerek 10k-ja van, adom-e. Írom, hogy sajnos nem, de hogy lássa, nem zárkózom el az alkutól, megkapja 10,5-ért, mintha többet vinne. Válaszol, hogy neki 10k-ja van. Mondom, hogy, akkor boltban kell megvenni 17-18-ért. OK, akkor visz kettőt 18-ért (??!!). Mondom, ez most hogy van, mégis talált még 8k-t a fiókban? Ja, nem, akkor a haverjának is vesz egyet. Bele sem merek gondolni, hogy jött ez ki neki, a haverját lehúzná 11-re, neki 7-ért lenne, vagy fordítva? Vagy akkor 9-9-be vinné? Eddig 10k-ja volt, de most már csak 9?? Mindegy, mondom neki, hogy nem fog menni, erre támadni kezd: mégis hol láttam én ilyet 18-ért? Dobok linket, igaz 17k-ról, erre megkapom, hogy az egy újabb modell, tehát nyilvánvalóan "ferdítek". Hát én kérek elnézést, hogy közben ez a modell kifutott már. Na, ekkor tiltottam le a tagot. Csak azért írom ezt le, hátha olvassa, és megérti, miért nem válaszolok neki, ha esetleg azóta írt volna.
Az ilyet nem értem amúgy, akik azon bukják az üzletet, mert azzal nyitnak, hogy posta belefér-e az árba. Aztán mire megálmodja, meg megadná az árat esetleg, addigra elkelt a portéka. Rengeteg ilyen "majdnemvevőm" volt már...
-
Vincent_
aktív tag
válasz
maestro87 #719 üzenetére
GPS-alapú kereső volt. Egyszerűen le lehetett szűrni, hogy a környéken ki mit ad el. Fényévekre volt akkor a mostani jófogástól.
Vaterásokat előszeretettel látogatja a NAV is, csak szólok, mert ott ugye nem letagadható az adás-vétel, meg a hozzá kapcsolt érték (ami után csenget majd NAV bácsi)... Csak szólok, hogy ne év végén legyen meglepetés.
-
Vincent_
aktív tag
válasz
tamikomac #688 üzenetére
Az se gyenge...
Ja, a vacilálós hozzászólásait persze megtalálom még más kártyák hirdetéseinél is, ergo komoly időt/energiát fektet a dologba - elméleti síkon. De hogy akkor miért nem viszi véghez, azt már nem értem.
De hogy ON is legyen, az OLX-et én is nagyon sajnálom, a melléfogást meg egyszerűen nem értem. Pontosabban tudom, hogy mi volt a háttérben (egyes országok piacait adták-vették a nagyokos tulajdonosok odafenn), de ez így egy viccnek is rossz. Kíváncsi vagyok, meddig húzza még itthon az oldal (én az év végét tippelném így meg).
-
Vincent_
aktív tag
válasz
tatabike #192 üzenetére
Már régóta érlelődik bennem egy blogbejegyzés, egy olyan, mint amit anno még Oldman írt az eladókról/vevőkről. Jónéhányszáz adás-vétellel a hátam mögött láttam már ezt-azt, de még mindig meg tudok lepődni.
De ezt itt ph-n is el lehet érni. Adott egy nagyértékű videokari, hetekig csak nézegetik az emberek, 100,200,300 látogató. Írni nem ír senki. Aki igen (újonc), az egy 15-20k-val kevesebbet érő kártyát akar beszámíttatni +10kt ígér. Mondom neki, hogy az úgy nem oké. Garanciapapírt kér beszkennelve, mert bemondásra nem hisz nekem... Aztán el kezd faggatni a legkülönbözőbb dolgokról, hogy mennyire hangos, stb. Mondom, hogy tele a net a ref-hűtésés kártyákról, olvasson körbe. Azóta persze se kép, se hang.
Másik tag (fanatikus tag) kapásból 15%-os alkuval nyit. Nem ma kezdte. Amikor mondom, hogy nem megy, akkor megy a terelés, hogy "éppen lemaradt" egy ugyanilyenről 10%-kal olcsóbban (az még mindig nem 15%, de mindegy is). Oké...
Harmadik a vacilálós (őstag!). Megvan-e? Mondom meg, de nem vagyok otthon, ha sürgős, hazamegyek érte, és megkapja fél óra múlva. Nem, aznap este neki már nem jó. Holnapot még nem látja. Másnap már látja, de eljönni érte nem tud, vigyem el én a város másik végébe. De venne még mást is mellé, ha azt olcsóbban adom. Ja, ha nem, akkor azt nem. Na jó, találkozzunk valahol nekem közelebb (a kerülete határán épp hogy csak, de mégis kimozdulna [autóval!!]). De csakis munka után. Mert még közben a gyereket is vinni kell... De ne túl későn. Időt kérek...
... merthogy volt más is a csőben, ő lesz (mint kiderül) a nyertes. Előző napon beköszön, hogy megvan-e a kari, meg hogy garancia-matrica van-e rajta (vízhűtésezni akarja). Mondom, van sajnos. OK, gondolkozik rajta, "megálmodja holnapra". 2 órával később már mondja is, hogy kell. Másnap eljön érte házhoz, percre pontosan érkezik, napszaknap megfelelően köszön, kicsit tesztelgetünk, elbeszélgetünk a dolgokról, majd a végén elégedetten távozik. (Vitt még mást is mellé alku nélkül, ha már eljött, de nem ez a lényeg).
A vacilálósnak közlöm a hírt, hogy lemaradt, erre habzó szájjal lebuziz, mert hát "meg volt beszélve", és hát akkor ennyit rólam... Tényleg nem értem az embereket...
Nincs új a nap alatt. Megírta ezeket is már rég a totalcar (az "autó" szót helyettesítsük be egy teszőleges számítástechnikai termékkel). Mindenki a tutit keresi, és addig-addig morfondírozik meg variál, hogy végül lemarad róla, aztán megy a hiszti... Ha meg belefut egy baziolcsón árult cuccból fakadó átverésbe, akkor meg veri az asztalt... Van még hová fejlődnünk, na!
-
Vincent_
aktív tag
Hogy én ezt a topic-ot hogy nem találtam meg még??!! A hírt anno olvastam, konstatáltam, de hogy ennyi, ilyen aktív HSZ-hegy gyűlt itt össze alatta, azt nem gondoltam volna!
Ilyenkor tér vissza kicsit a reményem a PH-s/HA-s közösségbe, köszi srácok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
it A vevő lassan átveszi a terepet, és az OLX már csak egy hónapig él.
- Energiaital topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest