- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv!
Sajnos én s elundorodtam a jofogástól, már az alapvető szolgáltatásokat is "pénzesre készítik"
Csak szimplán az eladótól se tudok kérdezni mert egyből a telefonszám hitelesítését dobja ki.
Nagyon tönkre vágták az oldalt, pár éve még egész haszálható volt, gyakorlatilag a hardverapro az egyetlen és megbízható ingyenes hirdető oldal. Szerintem itt már az a baj hogy maga az oldal szerkesztői is a pénzre mennek a jofogással, de így max odajutnak többen hagyják el az oldalt. -
codec
senior tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy jófogás telefonszám hitelesítés nem akar összejönni, nem megy el az sms a +36 30 / 344 4292 számukra. Mi lehet a megoldás, már baromira unom, hogy nem tudom ezt a szar hitelesítésüket megcsinálni. Segítséget előre is köszi!
-
Indian74
senior tag
Sziasztok !!
Hol lehetne ezt a sz.r Jófogást oldalt feljelenteni,vagy panaszt bejelenteni,sehol nem találom??
Ez re.vás ge.iii szar oldal ami mindenért pénzt kér,de hogy még levél küldésért is na az már sok,és még jó drága is.
Ez már túlzás,és már sok is,fel fogom jelenteni mint a sza.t
Bocsánat mindenkitől,és megköszönném ha valaki adna egy kis segítséget,köszönöm. -
Myers
senior tag
Visszatértem erre a hulladék oldalra.
Felraktam 4 hirdetést, ebből egyet már 48 órája nem tudnak elbírálni. Sz*rnak rá gondolom. Az már csak ha a tortán, hogy mind az 4 hirdetésem szerepel az elfogadásra várók között is.
Az android alkalmazás is elég bugos. Ha kapok egy üzenetet, megnézem eltűnik a jelölés. Majd ha visszanézek fél óra múlva, akkor megint azt írja, hogy van egy üzenetem, holott azt már megnéztem.
Miért ilyen f*sok jutottak nekünk? jófogás, vatera.
-
Dronte
aktív tag
Azok után, hogy rendszeresen küldözgetik a spameket hajnal 1-kor automatikusan, megpróbáltam kilőni a profilomban és a hírlevélben is, hogy zaklassanak. (mobilos értesítés van állítva a gmail fiókomra, és az üzenetek miatt spamlistára se akartam rakni őket).
Írtam nekik, hogy légyszi a spameket hanyagolják már, erre ezt a választ kaptam:
"Kedves Dávid Dániel!
Nagyon sajnáljuk, de az automatikus levelek minden esetben kiküldésre kerülnek, kikapcsolására sajnos nincs lehetőség.
Megértését köszönjük.
Üdvözlettel:
Székely András"
Customer service lvl99
amíg nem törlöm a fiókom kapni fogom ezeket a sz*rokat. Monopolpiac szépségei.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
SUPREME7 #1135 üzenetére
Ez így van. Lehet, hogy emiatt tojnak rá, monopol helyzetben vannak. De egy magára valamit is adó netes kerekedés, elemi érdeke lenne, hogy profi módon végezze a dolgát. A jófogás olyan, mint a régi rendszerből ittmaradt őskövület, fejlesztés nélküli és felhasználói visszajelzéseket figyelmen kívül hagyó elkényelmesedett kompánia.
Arra bezzeg van erőforrásuk, hogy a felrakott hírdetést egyesével átnézzék és fél nap múlva meg is jelenik -
SUPREME7
őstag
válasz
Rodzser Mór #1134 üzenetére
Az a baj hiába próbálod elkerülni, ha nem a HA profiljába tartozik a cuccod nincs más apróhirdetési oldal aminek látogatottsága is van. Meg igazából a HA is néha gáz, ha eladni akarsz mélyen piaci ár alatt is nehéz mert itt is sok a kereskedő akik lenyomják az árakat.
-
Rodzser Mór
senior tag
Én is bosszankodtam, értetlenkedtem miatta. Már nem bosszankodok, mert kerülöm ezt a foshalmaz jofogás weboldalt. ennél szarabb oldal nincs is, ahol ennyi felhasználó ellenére ennyire semmibeveszik őket. Csak azt nem látja ez a debil banda, hogy saját magukkal szúrnak ki. OLX milliószor jobb volt. Tragédia, hogy ez a foskupac jófogás maradt Magyarországon.
-
Cydie
csendes tag
A képfelbontás a jófogáson egy tragédia, szégyen 2017-ben! Ha rákattintasz a képre, nem nagyobb felbontásút jelenít meg, hanem ugyan azt a szart amit kicsiben látsz.
Emailre azt válaszolták, hogy fényképezzem közelebbről! Hat bameg kva okosak vagytok!
Ahelyett, hogy lenne egy fizetős opció pár tíz forintért nagyobb felbontású képekre, akkor legalább ott lenne a lehetőség, és üzleti szempontból érthető döntés lenne. De az, hogy ezt a szart valaki leprogramozta! Szégyen a kollégára nézve, hogy ehez a nevét adta, ahogy az is, hogy az OLX rendszere kukázva lett és a szar jofogás meg megy tovább, amikor OLX sokkal jobb volt. A jófogás szemetét kéne kukázni, 2010-ben jobb felbontású képeket lehetett feltolteni kulturált hírdető oldalakra. -
ezso
tag
Ne csodálkozz. Ugy xar ahogy van. 2 hete az email értesítéseket nem továbbították, hogy üzenet jött. Ha nem lépek be a nem is tudok róla....
A Facebook oldalukat keményen cenzúrázzák! Semmilyen negatív vélemény (legyen az a legkuturáltabb formában leírva) nem jelenik meg. -
kory24
őstag
Sziasztok.
Volt egy beszélgetésem.
Ma mikor belépek a beszélgetés eltűnt.Csak ez az egy beszélgetésem volt, törölt üzenetekben sincs semmi.
Ha a másik fél törölte volna akkor is eltűnik tőlem is?
-
bendo75
tag
válasz
Criminal017 #1129 üzenetére
Én inkább kihagyom...fo@az egész!!!!
-
bendo75
tag
válasz
Criminal017 #1127 üzenetére
-
Criminal017
őstag
Nekem 14 óra óta bírálják a hirdetésem. Jól át kell azt rágni.
-
bendo75
tag
válasz
Rodzser Mór #1125 üzenetére
1-értek...és nincsenek abszolult rajta, hogy jobb legyen!!
-
Rodzser Mór
senior tag
Lófosás statisztikája:
"Megtekintés: Összes: 49 mai: 3 e heti: 3 havi: 49"
Olyan kurva nehéz lenne vesszőt vagy pontos veszőt vagy / jelet beleírniuk? Nem mellesleg ez helyesírási szempontból hibás.
Pl igy kéne:
"Megtekintés: Összes: 41, mai: 3, e heti: 3, havi: 41"
"Megtekintés: Összes: 41 / mai: 3 / e heti: 3 / havi: 41"Sokkal jobban áttekinthető, értelmezhető lenne. De ez a jofogás csapat, mint egy darab szar, olyanok.
-
derrik
őstag
Én kifuttatom azt a pár saját cuccom amim van és lépek......2 éve írogatom nekik, hogy bízzák olyanra aki ért hozzá.
Arról már nem is beszélek, hogy a héten két fix vételem volt amit a teljes megállapodás után a kedves eladó közölte hogy közben eladta másnak. Tudom, hogy vannak akik nagyban játszanak ott és ráígérnek, csak hogy néznek tükörbe az eladók??? -
Möhe
addikt
Regisztrálni szeretnék ,de visszaigazoló email nem jön meg. (Hotmail.com) spam/egyéb helyen sincs.
Hol a hiba? -
-
kenwood
veterán
válasz
golya32 #1118 üzenetére
[link]
8:15kor irtam az uzit,eloszor azt irta a rendszer,h olvasta 8:47,aztan frissult erre.
Belepve viszont tegnap 13:40kor volt utoljara.
Most akkor hogy van ez?Raadasul tegnap hivtam 3x (13:15,14:15,15:45),es csak azt akartam kerdezni tole,hogy van-e esely,hogy visszahivjon.
Tenyleg nem ertem,hogy mennyire kell budosparasztnak lenni ahhoz,hogy meg egy "ne erolkodj,nem kell a penzed" tipusu valaszra se meltasson ... -
golya32
senior tag
válasz
kenwood #1117 üzenetére
Nekem is volt már ilyen, felhívtam a tagot azt mondta olvasta amit írtam, ne aggodjak küldjem a címem és küldi a csomagot utánvéttel.
Azóta sem kaptam semmit, ez már 3x előfordult, szerintem inkább emberi probléma van.Most azon akadtam ki, fizetős lett az autós hirdetés..akkor marad a Hahu az ingyenes.
-
kenwood
veterán
jofogas privat uzeneteknel az "olvasta" statusz mennyire megbizhato ?
Rovid idon belul a masodik olyan hirdetest talaltam,amit vinnek alku nelkul, de csak elolvassa,nem valaszol ra a hirdeto,mikozben az olvasta statusz,es a hirdetesek foylamatosan frissulnek nala. -
Rodzser Mór
senior tag
Ritka szar minőségűre butítja le ez a fostalicska jófogás a képeket.
Talán nincs pénzük a képek miatti tárhelykapacitás növelésére? Vagy mi lehet az oka? -
SLYM
veterán
üdv. az milyen hiba, hogy próbálnék rámenni a jófogás accountomra, de a kattintásra nem történik semmi. más gépen be tudok lépni az accomba. cookik törölve, jófogás jelszó törölve, se a könyvjelzőből se a google-ből nem tudok belépni. az email-emből sem csinál semmit, ha rányomok, hogy el akarok olvasni a jófogáson egy bejövő üzenetet. amikor elromlott előtte semmit sem telepítettem új progit a gépre. ez mi? ja és a többi gépen is ugyanaz a windows, ugyanaz a böngésző van
-
kenwood
veterán
válasz
SUPREME7 #1087 üzenetére
De arra meg nem jottek ra,hogy a privat uzeneteket kizarolag azok a siteok monitorozzak,ahol jutalekos ertekesites tortenik,naluk teljesen felesleges.
Ha lenne annyi eszuk,hogy beraknak egy felhasznalo tiltasa opciot,akkor az egyetlen indokuk (egyik vevo zaklatja a masikat privatban) is megszunne,es lenne idejuk normalis supportra.
-
kenwood
veterán
jofogason lehet valahogy a feladas(es nem az utolso up) ideje szerint rendezni ?
-
Vincent_
aktív tag
Na, a vaterafutár-os okosítás is az utolsókat rúgja... Ahogy látom, a vaterás login (és az eladott termék linkje) után enged majd csak jó áron csomagot feladni.
-
XtremLor
őstag
Gyakorlatilag lassan annak lehet orulni hogy a szerkesztes ingyenes..vartuk hogy jonnek fel a kisebb, vagy az uj oldalak, de egyikbol se lett semmi.
-
XtremLor
őstag
Ujabb lehuzas, koszonet jofogas
a gls futar mar 2.990 Ft
-
golya32
senior tag
válasz
Atomantiii #1102 üzenetére
Akkor az ingatlan az fizetős valószínűleg, állásnál csinálta ezt nekem mert az fizetős.
-
Atomantiii
addikt
Tényleg jó ez az (elvileg megújult) ingatlanok kategória (is). Kiválasztom a települést, hogy hol szeretnék keresni, erre kidob mindenféle találatot, csak azt a települést nem ami érdekelt volna.
-
Myers
senior tag
Hol lehet ezen a szutykon beállítani, hogy cég vagy magánszemély vagyok-e?
-
Myers
senior tag
Szeretnék feladni egy hirdetést. Ingatlan, földterület.
Mindent kitöltök, mindenhol zöld pipa van, bejelölöm a szabályzat elfogadást is, megnyomom a feladom a hirdetés gombot és visszadob ugyanide. Semmi hibát nem jelez, de lehetetlen tovább menni.Találkozott már vki ilyennel?
Még arra gondoltam, hogy volt már egy ingatlanos hirdetésem, és lehet, hogy nem lehet kettőt felrakni. Azt töröltem, de így se jó.
-
Aramir
őstag
Hah, egy akármilyen terméknél az üzenetküldés mezőbe írjátok be, hogy tetris
-
Dj Sügi
őstag
Hogy lehet ezektől megszabadulni?
Fiók törlése, valami lenti űrlapot magyaráz, amit ki kell tölteni, de persze az sehol nincs.??? -
Dj Sügi
őstag
Valószínű így akarják rábírni az embereket, hogy a profiloknál legyenek telefonszámok, aztán pedig, hogy az "hitelesített" telefonszám legyen.
Csak úgy maguktól a profilon belül sokan nem csinálnák meg ezt, de ha már érdekli őket valami és üzenetet akarnak írni, akkor máris kapják az arcukba a "hitelesítsd a telefonszámod" üzenetet. Meg még kitudja melyik funkcióra jön elő ez, nem olvastam a változásokat 08-tól.Nem tudom, hogy üzenetenként-e (sztem csak az elsőnél kell "hitelesíteni"), de én biztos nem küldök nekik semmit, adataimat, és esetlegesen az sms-ből befolyt összeget ne tárolgassák.
-
rii
nagyúr
válasz
Dj Sügi #1090 üzenetére
nem is értem, miért kell telefonszámmal hitelesíteni magam ... hogy nem robot vagyok-e?
vagy ez csak egyszeri alkalom lenne? (de akkor is küldjenek már ők SMS-t. ha már szándékomban áll kiadni a telefonszámom ... amit nem szivesen teszek meg .... kva-ra pofátlanok ... )
vagy üzenetenként?
-
rii
nagyúr
mi ez a sms hitelesítő kód üzenetküldéskor?
írjam be a telefonszámom ... ok
küldhetnének ŐK rá egy kódot, amit én beírok, és akkor tudják hogy .... amit tudni akarnakde nem ... én küldjek kódot egy 30-as számra ....
vagy én nézek be kva-ra valamit, vagy nagyon-nagyon-nagyon idegfelb.szó kezd lenni ez a társaság ....
-
Dj Sügi
őstag
Mi lett ezzel a sz*rral megint? Most az üzeneteket nem tudom normálisan elolvasni. Jobb oldalt nagyban csak az enyémek látszódnak.
-
bendo75
tag
Nekem úgyszintén ezek voltak,nem is hirdetek már a @@arfogáson....
-
Myers
senior tag
Mekkora bugrisak! Egy hirdetésem fent volt már rég óta, és közeledett a 90 napos lejárat felé. 2 héttel ezelőtt újraraktam, a régit töröltem.
Tehát már 2 hete fent van az újabb. Erre ma jött egy levél, hogy "Hirdetésed így nem jeleníthető meg", "Többszörös archivált hirdetés".
Archiválták.De 2 hétig persze nem volt vele gond.
-
Myers
senior tag
Egy kis pozitívum: valamennyire nagyíthatóak a képek.
-
SUPREME7
őstag
válasz
epityesz #1073 üzenetére
Az a baj az egész jófogással, hogy külső szerverről szedi a dolgokat, és ez egy csomó bugot eredményez. Lassan szinkronizálódnak a levelek, beragadnak-eltűnnek hirdetések. Nehézkesen megy minden. Alapvetően már kezdik összekaparni, de sose lesz tökéletes. (most például ez a krva cookie elfogadás ugrál fel állandóan, hiába fogadtam el sokadszorra...)
-
kenwood
veterán
válasz
epityesz #1073 üzenetére
Miert ,mit irjanak ?
"Az uj css-be nem passzolnak a user adatok,ezert atmenetileg letiltottuk"
vagy
"Az sql server napi 300 ezer lekerdezes felett ledoglik,ezert csak a userek 30%-nanal van engedelyezve az resz,mig rajovunk mi okozza" ??
Nem hiszem,h barmivel elorebb lenne a Marineni,ha pontosan leirnak neki,hogy mitol bugos. -
-
Vangelis
félisten
Mi van itt?
-
bendo75
tag
Én már rég hangoztatom,hogy egy nagy rakás @zar.Lessz 1-álltalán még normális hirdető oldalunk?Mer a Roszfogásból semmi jót nem nézek ki,nem hogy javulna,hanem rohamosan hanyatlik.
-
Annyira szánalmas ez a "jófogás".Most meg a kereső nem jó
Egyszerűen nem értem miért nem ba..k már ki ezeket a fenomális fejlesztőket,akik ezt a f.s csinálták?+még pénzt is kérni a szolgáltatásokért amit minden héten min.1-2 óráig nem is élvezhetünk(mivel nem jó az oldal és/vagy egyes funkciók)
-
SUPREME7
őstag
válasz
kenwood #1057 üzenetére
Írtam nekik emailt, hogy az nem az. Semmi válasz. Gondoltam jófej leszek, kifizettem az előresorolást, erre visszakerült a hirdetés "kiszállítás folyamatban" státusszal. Írtam nekik emailt, facebook chaten, de csak másnap válaszoltak (akkor már újra archiváltam hiszen úgy már nyilván a kutya nem keresett miatta) chaten (emailben azóta se) hogy bocs, ha ilyen van akkor adjam fel a hirdetést és írjak az ügyfélszolgálatnak, hogy az nem az a cucc. Ja és az előresorolást buktam mert írnom kellett volna nekik, hogy levegyék a hirdetésről az eladva státuszt.
Szóval balf@szok ahogy vannak. Megint a legrövidebb út volt célravezető, új account és vígan felment a hirdetés, a jófogás ügyfélszolgálat meg fulladjon lósz@rba ott ahol van.
-
kenwood
veterán
válasz
SUPREME7 #1050 üzenetére
Szerintem ha fizeted az eloresorolast,akkor mehet a hirdetes.
legalabbis en meg fonokot is kertem emailben,amikor nalam ontottek ki a gyereket a vizzel,de semmit nem ert.
Mind azt mondta,hogy a hibasan megirt,1 oran belul archivalt hirdetest ingyen nem lehet ujra feladni.
A Turing-teszten nem hiszem,hogy barmelyik ugyfelszolgalatos atmenne.Ha esetleg neki(k) futsz,johet majd a levelezes.
Lattam mar hirdetest,amibe belertek ,hogy az "i7 3770 es a 3770k ket kulon termek,kerem ne toroljek a hirdetest."
-
tatabike
őstag
Fejlemény a Jófogáson az én telefonszámommal hirdetett masszőr szolgáltatással kapcsolatban: bedőlt a biznisz, a gyökér most a masszázs ágyat árulja, de persze a hirdetésben megint az én telószámom virít. Hogy rohadna meg az ilyen...
Jah, aki nem lenne képben, annak az előzmények itt olvashatók. -
tatabike
őstag
A megoldás a problémáitokra. " indítsátok újra az életet..."
-
válasz
SUPREME7 #1050 üzenetére
óh.........hát ezek nem tudtak különbésget tenni az amd x2 és amd x3 között
teljesen 2 különböző konfigot szerettem volna felrakni,de visszautasították mert a 2 hírdetés ugyanaz
egyedül a procik voltak addig köszönőviszonyba,hogy amd x....minden más alkatrészt teljesen más volt
-
SUPREME7
őstag
Idióták ezek, eladtam egy cuccot háztól-háziggal, vevő átvette, hirdetés automatikusan archiv lett. Van egy ugyanolyan cuccom, felraktam ismét a hirdetést, erre elutasították
-
tatabike
őstag
válasz
epityesz #1046 üzenetére
Ezek csak ehhez értenek. Valamikor valamelyiknek eszébe jutott ez a baromság, azóta mindenkinek ezt szajkózzák. Olyan ez, mint amikor felhívod a szolgáltatót, hogy nincs internet elérésed. A válasz minden esetben, hogy indítsd újra a készüléket. Ha azt mondod, hogy megtörtént, akkor megakad a folyamat, fogalmuk sincs, mit kell ilyenkor csinálni, és némi hebegés-habogás után kinyögik, hogy panaszát továbbítottuk a műszaki osztály felé, akik fel fogják Önt hívni. Felhív a műszaki osztályról egy agytröszt, és megkér, hogy indítsd újra a készüléket...
-
jaj már milyen vagy..................
Én kérlek írtam egy panasz és érdeklődő levelet(amely majd 2 oldalnyi A4-es-nek felel meg)Most nem röhögni!ezt a választ kaptam 9-nap elteltével!
Kedves Felhasználónk!
Köszönjük, hogy Ön is a Jófogást használja.
Az Ön által jelzett problémák nagy valószínűséggel böngészőbeli hiba miatt jelentkeznek. Ezek megoldása érdekében kérjük törölje böngészőjében a sütiket/cookie-kat, valamint frissítse böngészőjét vagy próbálja meg másikból, hogy úgy is tapasztalja-e a hibát. Az oldal megtekintéséhez leginkább a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox böngészők használatát javasoljuk.
Ha az ajánlott böngészők egyikét használja, javasoljuk, hogy a betölteni kívánt felület megnyitása után a Ctrls+Shift+R billentyűk együttes lenyomásával hajtson végre kényszerített frissítést az oldalon.
Amennyiben a fenti javaslatok nem oldják meg a problémát, kérjük írja meg, hogy pontosan hogyan jelentkezik a hiba (kap-e valamilyen hibaüzenetet például), és hogy melyik böngésző melyik verzióját használja. A verziószámot a böngésző névjegye tartalmazza, ezt leggyakrabban a Beállítások vagy az Eszközök menüpont alatt találja meg. Amennyiben módjában áll, csatoljon mentett képernyőt is a hibajelenségről.
Együttműködését köszönjük.
További kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!
Oldalunkra visszavárjuk, hiszen a Jófogás.hu oldalon korlátlan számú képes hirdetést adhat fel ingyen, vagy böngészhet a folyamatosan frissülő hirdetések között.
Minden visszajelzésnek nagyon örülünk, a gombra kattintva lehet értékelni a munkatársunktól kapott választ!
Értékeld a visszajelzést
Üdvözlettel,Czékmány Olivér
Ügyfélszolgálati Munkatárs -
embe
nagyúr
Már megint szar ez az oldal. Kb. a 3 nappal ezelőtti állapotot mutatja a hirdetéseimnél. A hirdetéseim között bead egyet, amit tegnap töröltem. Törölni akarom megint, erre azt írja, hogy már törölve lett. Pedig listázza. A tegnapelőtt feladott hirdetéseimet, meg nem listázza. Pedig élő hirdetés.
Egy rakat szar ez az oldal. -
jó néha tényleg előfordilnak hibák,de ennyi?????????????
és akkor nem ám"elnézzést összeomlott a rendszer"áhhhhhhhhhhh. megoldás az ön problémájára=Tutibiztosnyakamránemamihibánkbunkóparaszt""Elfelejtette a jelszót vagy emailcímet esetleg még a betűket se ismeri a klaviatúrán és elgépelte"
-
golya32
senior tag
Nem tudok belépni az oldalra, az üzeneteket meg műszaki hiba miatt nem tudom megnézni. Nagyon jó ez a jófosás.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Valamiért átállt a profilom céges hirdetőre és nem tudom visszaállítani. Hirdetés feladásakor is csak céges van. Hogy tudnám ezt visszaállítani?
-
bendo75
tag
válasz
LyonnaisFan1 #1026 üzenetére
Egyszerű a válasz,mer egy nagy@ostalicska az egész oldaluk!
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
A jófogásrta miért nem tudom hozzákapcsolni a telefonszámot? Beírom a telcsiszámot, megjön az 5 karakteres megerősítő kód. Errefel Nem megfelelő email/jelszó. WTF
Update: Már megvan, csak egy újabb emailt kellett elolvasni. Everything OK
-
kenwood
veterán
Par honapja regisztraltam a jofogasra,mar el is felejtettem.
Tegnap delutan talaltam egy hirdetest telszam nelkul.
Irtam privat uzenetet bejelentkezes nelkul
Jott ra egy valasz,de az keves visszakerdeztem.
A masodik valaszt ma reggel a munkahelyemen megnyitottam,es be voltam jelentkezve a par honappal ezelott regisztralt (elfeledett) fiokomba.
A ceges gepem uj,itt nem lehetett semmi adatrol regrol.
Honnan tudta a jofogas,hogy ki vagyok?Tegnap delutan,amikor rairtam bejelentkezes nelkul az eladora,megadtam a mailcimemet,es a telszamomat.
Lehetseges,hogy az alapjan felismert ? -
törölt tag
Nalam mobil nezetben (m.jofogas.hu) Budapestre szukitve nem ad hirdeteseket. Mas teruletekre szukitve mukodik.
-
bendo75
tag
válasz
Rodzser Mór #1018 üzenetére
Ja nálam se.
-
Rodzser Mór
senior tag
Másnál sem jelenik meg nagyban a kép? Vagyis csak az aktuális hirdetési oldalon látható abban a negyed képernyőnyi méretben? Ha minden igaz, régebben is így volt. Csak nem értem, hogy miért nem lehet rendes, feltöltési méretben is megnézni. Az rendben is lenne, hogy a hirdetés oldalán arra méretre húzza összes, hogy kifeérjen.
-
tatabike
őstag
válasz
Vincent_ #1005 üzenetére
Ezt én is láttam, a jogi fórumon. Elég röhejes, hogy pont annak kér segítséget, akik ellen szoktak segítséget kérni a károsultak... Gondolom a rokonait meg tanúként hallgatják ki, mert valószínűleg egy címen laknak vele...
De jó fej az illető, úgy adja elő, mintha amúgy tök természetes lenne, hogy az embereket az interneten az ismerőse 10-20ezrekkel lehúzza. Csodálkozik, hogy talán ezért idézték be...? Nem, b@zdmeg, átszaladt a záróvonalon, azért... -
bendo75
tag
A Jófogás hatalmas nagyot lépett előre.Ezt igen...pffff
Újdonság a régiószűrésben: már azt is beállíthatod, hogy az adott terméket a
lakóhelyedtől mekkora távolságban szeretnéd keresni. -
bendo75
tag
-
Myers
senior tag
További fejlődés: lassan már bélyegméretűek a képek.
-
Thom!
veterán
üzit nem bír elküldeni ez a fos
-
Myers
senior tag
Úgy látszik megint léptek egyet hátra.
Ha belemegyek a legújabb hirdetésekbe, akkor már nem látszanak a kis index képek, hanem végi kell lapozni az összes képet. Gagyi -
Vincent_
aktív tag
Ebbe most futottam csak bele. Tanulságos...
szerk: legjobb HSZ:
"Jónapot!! Szeretnék valakitől segitseget kerni!
Az egyik ismerosom 20eves büntetlen előeletű es egy par embert lehuzott az interneten 10-20-25ezrekkel es kb egy hete kapott levelet h megkell jelenjen a szabalysertesi elokesztito osztalyon tulajdon elleni elkovetett szabalysertes miatt.. talan azert?? De az anyjanak is mennie kell es a neveloapjanak nekik miert van idezesük?? Mikor nekik semmi kozuk hozza?mire lehet szamitani ilyenkor vki segitsen!!" -
tatabike
őstag
Rég jártam erre...
Nem fogjátok elhinni, mi történt ma velem. Csörgött a telóm, felvettem, de nem szólt bele senki. Kijelezte a számot, visszahívtam, kinyomta. Írtam sms-t, hogy ki vagy, és mit akarsz, miért nem szólsz bele, miért nem veszed fel, erre jött a válasz, hogy bocs, a masszázs miatt hív, de közbejött valami. Kérdezem milyen masszázs? Felhívott, és elmondta, hogy a jófogáson találta a hirdetést, hogy masszázs 2500Ft/óra, és ez a szám volt megadva. Lediktálta az adatokat, rákerestem a jófogáson, meg is találtam a hirdetést, és tényleg ott virít a telószámom a hirdetésben. Írtam a csávónak, hogy javítsa ki, meg írtam a Jófogásnak is, hogy jó lenne csinálni valamit, mert a csávókám nem nagyon kapkod, még most is ott a számom, nem is reagált az üzenetemre. Felhívni ugye meg nem tudom, mert magamat kéne felhívnom, az én számom van az Ő hirdetésében...Kíváncsi leszek, mi sül ki ebből.
-
bendo75
tag
válasz
Vincent_ #1000 üzenetére
A többi, alternatív oldallal sajnos gyenge nagyon(szinte alig megy).Amire azt mondhatnám hogy jobb, az a Startapró.Az én meglátásom szerint egyre többen azt buják.
Más
Felhívnám mindenki figyelmét egy csalóra,minden téren működik.Mások hirdetéseit cakum-pak ellopja,és hirdeti azt.Más más nik néven,de a Telefon száma:308486807
Leginkább a hírhedt Roszfogás.hu.
Új hozzászólás Aktív témák
it A vevő lassan átveszi a terepet, és az OLX már csak egy hónapig él.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest