- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
golya32 #1118 üzenetére
[link]
8:15kor irtam az uzit,eloszor azt irta a rendszer,h olvasta 8:47,aztan frissult erre.
Belepve viszont tegnap 13:40kor volt utoljara.
Most akkor hogy van ez?Raadasul tegnap hivtam 3x (13:15,14:15,15:45),es csak azt akartam kerdezni tole,hogy van-e esely,hogy visszahivjon.
Tenyleg nem ertem,hogy mennyire kell budosparasztnak lenni ahhoz,hogy meg egy "ne erolkodj,nem kell a penzed" tipusu valaszra se meltasson ... -
Outlander
addikt
Az a baj, h mindenki vérszemet kapott és ontja az ilyen gagyi oldalakat... legyen 1 max 2, legyen reklámozva és kész...
De így h minden beakar törni a piacra, otthoni p3-as szerverrel, ami még a jofogásnál is rosszabb, meg joomla cms-el, mert az csak két klikk, ennek semmi értelmét nem látom.
-
kenwood
veterán
Szo nem volt rola,hogy ahhoz a bejarathoz beszeltek meg a talalkozot, amin a holgy bement.
Egy plaza parszaz meter hosszu,kb. 20 masodperc alatt elmondom telefonon,hol vagyok,tovabbi 1-1.5 perc neki odaernie.
Azert ez nem raketa tudomany.Persze,ha valaki felhiv,es teljesen vilagtalan,akkor elindulok az iranyba,de tovabbra sem ertem,hogy miert lenne alap, hogy a korabban erkezo elado felall ,lemegy a bejarathoz a legforgalmasabb helyen mutatni meg a termeket,majd ott nekiallni penzezni.
Mindegy,reszemrol a tema lezarva,tul letttolva,mar ezt is inkabb offba rakom,es kiszallok
-
peteres
újonc
NEXT.HU igen bocs lemaradt a t betű nextapro.hu.
Állítólag az olx-esek csinálták.Legalábbis a motor szinte ugyan az.Felhasználó barát jó a felülete,könnyű feltölteni,a feltöltött képek szépek.
Én már töltögetek,aztán majd meglátjuk.Ha lesz pénzük komolyabb reklámokra,akkor beindulhat. -
ezso
tag
Mobil alkalmazással még tudsz hirdetést feladni.
Mást nem tudunk csinálni, mint bombázni a Facebook oldalukat, meg az ügyfélszolgálatukat, hogy milyen sz@rt hoztak létre. Hátha egyszer magasabb helyre is eljut.
Elég megnézni a jofogás csapatát. Tele vannak kis huszonéves taknyokkal (ami önmagában még nem lenne baj) akik elvégeztek valami marketing iskolát és azt hiszik ez már elég egy komoly hirdetési oldal üzemeltetéséhez.
-
ezso
tag
"Most raktam fel egy hirdetést, az olx-en 1600ft volt egy kiemelés sms el lehetett fizetni itt csak bankkártya és 2800ft."
Áruld már el kérlek, hogy csináltad?
Ugye weboldalról már nem lehet hirdetni, mert egyből átirányít a jófogásra.
Ez jelenleg még kijátszható a mobil app. segítségével, de kiemelni a webes felületen nem enged, az app-nál pedig nem látok ilyen opciót.Nekem a 600Ft helyett 3500Ft/hét lenne a jófogás, "műszaki cikkek" kategóriában, NULLA érdeklődéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
it A vevő lassan átveszi a terepet, és az OLX már csak egy hónapig él.
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest