- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz golya32 #1118 üzenetére
[link]
8:15kor irtam az uzit,eloszor azt irta a rendszer,h olvasta 8:47,aztan frissult erre.
Belepve viszont tegnap 13:40kor volt utoljara.
Most akkor hogy van ez?Raadasul tegnap hivtam 3x (13:15,14:15,15:45),es csak azt akartam kerdezni tole,hogy van-e esely,hogy visszahivjon.
Tenyleg nem ertem,hogy mennyire kell budosparasztnak lenni ahhoz,hogy meg egy "ne erolkodj,nem kell a penzed" tipusu valaszra se meltasson ...[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Myers
senior tag
-
aktív tag
válasz golya32 #1035 üzenetére
már reggel 9:20-óta minő meglepő összeomlott a jófogás
nem is tudom kik tartják karban,de ez már röhej,hogy nincs olyan hét amikor ne lenne valami gond ezen a f.s oldalonMiért így egyeztek meg?Miért nem az Olx-é lett ez a régió?tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
Outlander
addikt
Az a baj, h mindenki vérszemet kapott és ontja az ilyen gagyi oldalakat... legyen 1 max 2, legyen reklámozva és kész...
De így h minden beakar törni a piacra, otthoni p3-as szerverrel, ami még a jofogásnál is rosszabb, meg joomla cms-el, mert az csak két klikk, ennek semmi értelmét nem látom.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
kenwood
veterán
Szo nem volt rola,hogy ahhoz a bejarathoz beszeltek meg a talalkozot, amin a holgy bement.
Egy plaza parszaz meter hosszu,kb. 20 masodperc alatt elmondom telefonon,hol vagyok,tovabbi 1-1.5 perc neki odaernie.
Azert ez nem raketa tudomany.Persze,ha valaki felhiv,es teljesen vilagtalan,akkor elindulok az iranyba,de tovabbra sem ertem,hogy miert lenne alap, hogy a korabban erkezo elado felall ,lemegy a bejarathoz a legforgalmasabb helyen mutatni meg a termeket,majd ott nekiallni penzezni.
Mindegy,reszemrol a tema lezarva,tul letttolva,mar ezt is inkabb offba rakom,es kiszallok
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
peteres
újonc
NEXT.HU igen bocs lemaradt a t betű nextapro.hu.
Állítólag az olx-esek csinálták.Legalábbis a motor szinte ugyan az.Felhasználó barát jó a felülete,könnyű feltölteni,a feltöltött képek szépek.
Én már töltögetek,aztán majd meglátjuk.Ha lesz pénzük komolyabb reklámokra,akkor beindulhat. -
ezso
tag
Mobil alkalmazással még tudsz hirdetést feladni.
Mást nem tudunk csinálni, mint bombázni a Facebook oldalukat, meg az ügyfélszolgálatukat, hogy milyen sz@rt hoztak létre. Hátha egyszer magasabb helyre is eljut.
Elég megnézni a jofogás csapatát. Tele vannak kis huszonéves taknyokkal (ami önmagában még nem lenne baj) akik elvégeztek valami marketing iskolát és azt hiszik ez már elég egy komoly hirdetési oldal üzemeltetéséhez.
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
ezso
tag
"Most raktam fel egy hirdetést, az olx-en 1600ft volt egy kiemelés sms el lehetett fizetni itt csak bankkártya és 2800ft."
Áruld már el kérlek, hogy csináltad?
Ugye weboldalról már nem lehet hirdetni, mert egyből átirányít a jófogásra.
Ez jelenleg még kijátszható a mobil app. segítségével, de kiemelni a webes felületen nem enged, az app-nál pedig nem látok ilyen opciót.Nekem a 600Ft helyett 3500Ft/hét lenne a jófogás, "műszaki cikkek" kategóriában, NULLA érdeklődéssel.
[ Szerkesztve ]
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- VoLTE/VoWiFi
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla